Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
9. sayfa BirinciBirinci ... 78910 SonuncuSonuncu

FUARDAN İLK GÖRÜNTÜLER. 27-02-2013

REKLAM ALANI

Alıntı Dachota adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    En içimin gittiği model : MotoGuzzi V7 ( prestij 10/10, artistik sevmeyen, prestije tapan biri olarak bittim )>> stone

http://i1309.photobucket.com/albums/...ps3c1b038a.jpg
    kesinlikle şiir gibi bişey

Üzerinde en rahat ettiğim model : NC700S

( sele kavraması, gidon pozisyonu ve genişliği, diz ile kavrama, parmak kontrolleri... ... hepsi muazzam, nokta hatasız, kusursuz yerindeydi bana göre, tek takıldığım nokta pegler 1-2 cm arkada olabilirdi, durur pozisyonda temas olur )

bende Gladiusta aynı rahatlıgı hissettim
    Selamlar bende aynı olayı hissettim gladius,nc 700s,monster ve xj6n e bindim en rahat hissettigim nc700s oldu ardındanda yamaha oldu gladiusta pek rahat hissedemedim ama sebebi sanırım arka tekerin biraz havada olmasıydı 1.81 olmama ragmen ayaklarım tam yere değmedi gladiusta.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    CB500 F
    Alıntı DarkKnight adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Selamlar bende aynı olayı hissettim gladius,nc 700s,monster ve xj6n e bindim en rahat hissettigim nc700s oldu ardındanda yamaha oldu gladiusta pek rahat hissedemedim ama sebebi sanırım arka tekerin biraz havada olmasıydı 1.81 olmama ragmen ayaklarım tam yere değmedi gladiusta.
    Haklısın hocam
    Havada durmasından dolayı ayaklar yere degmiyor, kastettigim rahatlık sele konforu (muhtemelende artcılı seyahatte oldukca konforludur ) sukuter koltugundan biraz dar cok rahat geldi bana

televizyonlarda fuar görüntülerini gösterirlerken şu dikkatimi çekti. ne motosiklet satıcıları nede ziyaretçiler sanki ülkemizde ötv illeti yokmuş gibi hiç bahsetmiyor. yahu bir satıcıda veya fuar misafiri sitem etmezmi motosiklette ötv problemi var bunun çözüme ulaşması gerekli büyük cc motosiklet satamıyoruz (alamıyoruz). sanki herşey güllük gülüstanlık, herkes mutlu, çatır çatır sıfır motosiklet alıyor herkes. sadece uzaktan bakabiliyoruz en fazla üzerine oturup poz verebiliyoruz. satıcı firmalardan veya bir fırsatını bulan ziyaretçilerden ricam röportaj verdiklerinde ötv problemini herkesin dile getirmesi. ağlamayan bebeğe emzik vermezler.
    Pistolero_10 bunu beğendi.

muratalagoz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR 600 RR
    http://www.youtube.com/watch?v=Zp4CbbBvArI

buda benden gelsin
    Dachota bunu beğendi.

haojin2005 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha YBR 125 2006/Lada Samara 1500i 2001

Mondialin getireceği 650 cc çift silindir naked.Orjinalde cfmoto tarafından üretiliyor.Mondialin 1 ay içerisinde getireceği söylendi.
    Malzeme kalitesi ve yüksekliği oldukça iyi.Benelli'nin 600 cc 4 silindirlisini sordum.Fiyatta uçmuşlar adeta 20000 civarı olacakmış.O fiyata 1 tane satarlar mı acaba xj6 varken?

Salcano wolf 3100 tl olmuş.

Kuba,köylü motor ailesine bir motor daha eklemiş.Ön fren disk ve 150 cc
    Bir insanın gerçek zenginliği, onun bu dünyada yaptığı iyilikleridir. (Hz. Muhammed(s.a.v))Bizim dinimiz, akla en uygun ve en doğal bir dindir. Ve ancak bu nedenledir ki son din olmuştur.(M.K.Atatürk)

leons - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki ZX10R 2015
    Mondial yine uçmuş, bu firma ilerde daha iyi işler yapacak. Kalite çıtasını büyütüyor.

Umarım fiyatı fazla olmaz 12 14 civarında olsa alınabilir.

Pistolero_10 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2012 Hyosung GT 250 R & '08 Honda CBR 600RR
    Böyle vergi sistemi varken mondial bu motoru 18bin tl den aşağı satmaz haliyle kimse de almaz .Koreli Hyosung GT 650 R de bu yüzden mundar oldu zaten
    '78 Peugeot GL 10 - '06 Monero Angel 150 - '05 Kanuni Seyhan 150 - '07 Hyosung Gt 250 R - '12 Hyosung Gt 250 R - '05 Honda CBR 600 F - '08 Honda CBR 600 RR

Motosikleti
    Yamaha X-Max 250
    Pazar günü gerçekten kalabalıktı

Tsubasa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Demir At
    Alıntı Pistolero_10 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Böyle vergi sistemi varken mondial bu motoru 18bin tl den aşağı satmaz haliyle kimse de almaz .Koreli Hyosung GT 650 R de bu yüzden mundar oldu zaten
    mondial ve bir iki firma vardı hötleri kalkmış..
    motosiklet üretiyoruz diyen insanlar var..
    bildiğin calıp getiriyorsun çinden..
    hala ne diyorlar anlamıyorum
    # motosikletle.blogspot

initial-D - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    FJR 1300
    yamahanın küçük elektriklisinin üstünde 195lik adam nasıl durur :D

ilkeronat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW F800GS
    hayatimda bu kadar aptalca bir organizasyon gormedim. bir daha da (duzgun is yaptiklarindan emin olana kadar) gitmem motosiklet fuarina. hafta ici 10tl hafta sonu 20tl para ile ziyaretci (bence musteri gozuyle goruyorlar ve adina ziyaretci diyorlar) aliyorlar fuara gelgelelim hizmet, organizasyon, yerlesim mantigi, bilgilendirme, yonlendirme, havalandirma, duzen sifir. acil durum olussa Allah korusun kim nereye kacacagini bilemez, izdiham olur. zaten cikis kapilarini bilsen bile o kargasada ezilmekten kurtulamayiz (nitekim normal fuar suresinde bile eziliyorduk merdivende) bu nasil bir mantik asagida bir salon yukarida iki salon hop yukari yok asagi, gosteri desen seyretmek mumkun degil, abuk subuk birsey di. motosikletleri gorduk mu gorduk, alisveris yaptik mi yaptik esas konu bu mudur degildir tabiiki eger amac bu olsaydi disardaki motosiklet parki daha zengindi bu konuda yapin soyle genis genis fuardan birseyler anlayalim. bence buyuk hayal kirikligiydi. bir dunya yolun eziyetini cektik para verdik ama cok sesli bir tisss cikti fuardan.
    mhmtesk ve ömer2 bunu beğendiler.

TurboTastic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı ilkeronat adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hayatimda bu kadar aptalca bir organizasyon gormedim. bir daha da (duzgun is yaptiklarindan emin olana kadar) gitmem motosiklet fuarina. hafta ici 10tl hafta sonu 20tl para ile ziyaretci (bence musteri gozuyle goruyorlar ve adina ziyaretci diyorlar) aliyorlar fuara gelgelelim hizmet, organizasyon, yerlesim mantigi, bilgilendirme, yonlendirme, havalandirma, duzen sifir. acil durum olussa Allah korusun kim nereye kacacagini bilemez, izdiham olur. zaten cikis kapilarini bilsen bile o kargasada ezilmekten kurtulamayiz (nitekim normal fuar suresinde bile eziliyorduk merdivende) bu nasil bir mantik asagida bir salon yukarida iki salon hop yukari yok asagi, gosteri desen seyretmek mumkun degil, abuk subuk birsey di. motosikletleri gorduk mu gorduk, alisveris yaptik mi yaptik esas konu bu mudur degildir tabiiki eger amac bu olsaydi disardaki motosiklet parki daha zengindi bu konuda yapin soyle genis genis fuardan birseyler anlayalim. bence buyuk hayal kirikligiydi. bir dunya yolun eziyetini cektik para verdik ama cok sesli bir tisss cikti fuardan.
    Kesinlikle katılıyorum hafta sonu gittim ve inanılmaz bir izdiham var 1 dk duramadım arkamdan zaten adamlar itekliyor. nereye gideceğimi şaşırmış bir şekilde içerde kaybolup gittim. havasızlıktanda çıktım dışarı.amatör bir fuardı bence.

phradrel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    F650GS
    fuar değil de pazaryeri demek daha doğru olur. Fuar mantığında sadece sıra sıra motorlar olmaz. gösteri alanı da rezalet. organizatör firma bu işi sadece ama sadece para için yapıyor da destek veren motosiklet ile ilgili kurumlar neden bir şey yapmıyor merak konusu. yurtdışında yarışlar, eğlenceler, kurslar, çocuklara etkinlikler vs vs varken bizim böyle rezalet fuarları hak edecek ne yapıyoruz merak ediyorum.
    Güncel Motosiklet Haberleri ve Kültürü Blogu
    https://www.facebook.com/BoutiqueMoto

dreamkiller - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Silverwing 600
    Mondial in yeni getireceği 650 cc lik motor hakkında bayagı bir konuştuk görevli ile. Motor bloğunun kawasaki er6 serisi ile aynı yerde üretildiğini hatta birebir aynı olduğunu söylediler. Enjeksiyon sistemi Ducatiden alınmış(!) ne derece doğru bilmiyorum.. Motor görüntü olarak güzel görünüyor ama bazı detayları iyice incelediğimde her zamanki uzak doğu fasolarının olduğunu gözlemledim.. Tüp şase üzerindeki kaynaklar üstünkörü traşlanmış, boya kalitesinde 5 üzerinden 4 alır.. Plastik kalitesi vasat ve gösterge çok vasıfsız görünüyordu. Fiyatından konu açıldığında her misafirimize soruyoruz fiyatı siz belirleyeceksiniz diyorlardı. ben 14.000-15.000 seviyesinde olursa japonlara ciddi bir alternatif olabilir diye düşündüğümü ilettim artık takdir onlardan Orjinal lastik olarak sanırsam 120-160 kombinasyonu olan Shinko lastikler vardı üzerinde, siyah kırmızı oluşu görsel açıdan albeniyi arttırıyor ama 5 metre uzaktan seyretmeli bu makinayı.. Zira yaklaştıkça işçilikteki (çoğu insanın göremeyeceği sadece motorcunun görebileceği) vasıfsızlıklar göze çarpmaya başlıyor.. Yürürü ne durumda olur bilemiyorum ama test etmek isterdim. Bakalım bir çıksın piyasaya zaman gösterir ne olduğunu..
    If you don't Ride, You don't know...

Kawasaki Ninja 250 R - Kymco Xciting 250 I - Hyosung GT650 Naked - Honda FJS600 Silverwing

dftuzlu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    kentkart

Uploaded with ImageShack.us

maranta motor yapımı tek sılındır, su sogutmalı tasarım faciası sacmalık bi motosiklet.

Uploaded with ImageShack.us

facia tasarımın facia göstergesi!
    Bazıları hızlı gitmeyi seçer, siz yaşamayı seçin.

esparo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Iron 883 / 2014
    iyi demişsin ama şu mr 250 destro olayından sonra büyük cc mondial çok riskli duruyor umarım hayal kırıklığına uğrarım . haklı çıkmak istemem

Unique693 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR 600F4İ
    Arkadaşlar çok güzel fotograflar çekmişsiniz bizim amatör makinaların fotograflarına gerek kalmamış.Ama fuarın içinde çekdiğim en güzel kare bu sanırım

dreamkiller bunu beğendi.
    HONDA

dreamkiller - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Silverwing 600
    Alıntı uniqe adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar çok güzel fotograflar çekmişsiniz bizim amatör makinaların fotograflarına gerek kalmamış.Ama fuarın içinde çekdiğim en güzel kare bu sanırım

http://i1202.photobucket.com/albums/...psef822ede.jpg
    Yukiye gel Yuppii
    If you don't Ride, You don't know...

Kawasaki Ninja 250 R - Kymco Xciting 250 I - Hyosung GT650 Naked - Honda FJS600 Silverwing

Unique693 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR 600F4İ
    Alıntı dreamkiller adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yukiye gel Yuppii
    Yukilere dönüp bakmadım bile
    HONDA

GorkeM - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    1 mesaj sonra yeni sayfada ben de elimdeki fotografları atayım...
    Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu
    Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero

9. sayfa BirinciBirinci ... 78910 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)