FUARDAN İLK GÖRÜNTÜLER. 27-02-2013
Reklamlar
-
RTR160 Euro2 ve Arka fren disk
Bu rtr 150 ve arka fren Kampana ulen madem kasayı komple değiştiniz söylenene göre titreşim giderimişse motorlada oynanmış, e kardeşim Rtr 160 daki gibi arkaya disk fren koysana
hem insanlarda daha iyi bir his uyandırır daha iyi bir görünüm olur ve daha iyide tutar
Arkadaki kampana başarılı tamam ama bence şuanda tek eksiği arkaya disk fren
Reklamlar
-
Hintlilerde çözdü işi kasa değiştirdim diye iki üç parça plastik ekle 300 400 tl kitle millete oh ne ala memleket arkadaş kitleyen kitleyene.
-
pazar günü daha detaylı göreceğiz inş
-
Yeşil siyah enfes olmuş.
Fuar saat kaça kadar açık?
-
[Turan] adlı üyeden alıntı
Hintlilerde çözdü işi kasa değiştirdim diye iki üç parça plastik ekle 300 400 tl kitle millete oh ne ala memleket arkadaş kitleyen kitleyene.
Güzellik göreceli bir kavramdır ama ben bu kasasını hiç beğenmedim açıkcası Şuanda mevcut olan kasa daha başarılı bence
Yeni kasasında yan grenajlar çok uzun duruyor ve ve farlarınıda beğenmedim
-
Çıplak gözle yeni kasa çok daha hoş fotolardaki gibi değil. eski kasadan daha heybetli ve aks mesafesi uzamış gözle rahat algılanıyor. Banada görevli titreşimi azaltıldı artık yok falan dedi ama balansör mü konuldu dediğimde yok dedi, bana biraz palavra geldi. Bu arada TVs sürmedim titreşimini bilmem ama artçı için azaltılması gerekiyor sanırım
-
Tsubasa adlı üyeden alıntı
ben o motora canımı veririm yaa
-
55 yıllık cub deneyimi winggo dendi bumuydu yani mondial çakması gibi 97 lik bana göre Winggo tam bir facia olmuş .
Bir yere gitmek için arabaya binilir,Motora binmek için her yere gidilir
-
eren özer adlı üyeden alıntı
RTR160 Euro2 ve Arka fren disk
Bu rtr 150 ve arka fren Kampana ulen madem kasayı komple değiştiniz söylenene göre titreşim giderimişse motorlada oynanmış, e kardeşim Rtr 160 daki gibi arkaya disk fren koysana
hem insanlarda daha iyi bir his uyandırır daha iyi bir görünüm olur ve daha iyide tutar
Arkadaki kampana başarılı tamam ama bence şuanda tek eksiği arkaya disk fren
hacı abi benim kafa durdu bana biri izah etsin
şimdi bu gördüklerimiz nedir? rtr 160 mı ? rtr 150 mi?
arkadaş 150 demiş buna
titreşim olayı nolmuş? ne değişmiş bilen gören duyan var mı ?
-
herkese iyi akşamlar... Paylaşımlarınız bi harika.ben de motorsiklet almak için hazırlanıyorum.tvs ilgimi çekiyor ve tabiki ybr 125. 2013 yılı için ybr de br değişiklik yok mu?-enjeksiyon vs- fuarda ybr gören varmı? 2012 ye göre. Tekrar teşekkürler herkese iyi forumlar.
-
http://f1302.hizliresim.com/16/w/kltjz.jpg
arkadaş 150 demiş buna
170 cm gibi duruyor, topuklarla 180 olma ihtimali var
-
http://f1302.hizliresim.com/16/w/kltjz.jpg
arkadaş 150 demiş buna
Hacı sana şöyle söylim arkadaş Rtr 160 ve rtr 180 den bahsettide Ben hiç birini görmedem resimlerde, he resimde yokda arkadaş gördüyse onu bilemem
Rtr 160da Üzerinde anasının gözü kadar rtr160 yazardı ( Tanıtım amaçlı yazarlardı büyük harfle trt160 diye) zaten ve gözle görülür büyüklükde Arka disk fren var
Rtr 180 girmiyorum bile Onunda arkada disk var ve Üzarinde aynen şu yazıyor Rtr 180 ABS
Bu resimdeki arkada kampana fren olduğuna göre yeni kasa Rtr 150 he zaten rtr160 olsa bile Aynı kasada gelecek sadece Motor 150 lik ve arka kampana Rtr 160 ve Rtr 180 ABS Euro 2 Olduğundan tr ye girişi yasak heleki satışı imkansız
Umarım anlata bilmişimdir 150 lik apache 160lık kasada satılıyor olay bu yani
-
yeni tvs'nin fiyatını öğrenen varmı ?
-
TiRo adlı üyeden alıntı
yeni tvs'nin fiyatını öğrenen varmı ?
Fuara giden bir kaç arkadaş 5. ayda geleceğini ve 4800 e satışa sunulacağını söylüyorlar.
-
hisvarlar adlı üyeden alıntı
Hyosung'un makyajlı modelleri gelmiş miydi ?
Hyosung yeni modelleri gelmiş, sivri bir buruna sahip olmuş GT serisi. GT 650 ve GT 650R Mart-Nisan gibi geliceğinide belirttiler.
Bu motosiklet fuarda vardı ancak yakından incelemedim.
-
beyler,abiler fuarda ceket mont tarzı şeyler satılıyormu?omuz dirsek destekli yazlık çok pahalı olmayan çok kalitesizde olmayan ürünler varmı tavsiye edebileceğiniz?kesinlikle bulaşma dediğiniz veya memnun kaldığınız markalar?
-
şimdii geldik fasulyenın fazıletlerine... ybr kaldı 125cc'de cbf hep aynı kasa. apache'de yenılık var. titreşim sorunu ortadan kalktıysa daha ne olsun! sımdı benım aklımda ybr mı tvs mı cbf mı degıl. sadece cbf mı tvs mı sorusu var
Bazıları hızlı gitmeyi seçer, siz yaşamayı seçin.
-
fuara giden arkadaşlar
üzerinde zongshen yazan motorlara biraz daha ihtimam gösteriniz
detaylı resimler isterük
varsa yeni benellilerden de
-
tigermbz adlı üyeden alıntı
fuara giden arkadaşlar
üzerinde zongshen yazan motorlara biraz daha ihtimam gösteriniz
detaylı resimler isterük
varsa yeni benellilerden de
gittiğimde dikkat eder detaylı inceler ve fotoğrafları paylaşırım
Bazıları hızlı gitmeyi seçer, siz yaşamayı seçin.
-
teşekkürler... yarın canlı görecez inşallah
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)