Yarın fuardayım inşallah.
Yarın fuardayım inşallah.
arkadaşlar ben bizzat en tepedeki isim ile görüştüm kesinlikle rtr150 harici bir motor olmayacak sadece makyajlama ve titreşim sorunu çözülmüş olarak gelecek ama scotter konusunda 2-3 model daha seçenek olarak sunacaklarmış ayrıca dip not Euro-3 emisyonu olmayan motorların satışı ülkemizde yasak onun içindir ki rtr160 ve rtr180 emisyon uyumu tutmuyor ve bu sepeten kaynaklı ülkemize bu şartlarda gelmesi imkansız.
onu artık çıkınca deneyip test ederek görücez ama iyi olacağını düşünüyorum çok fazla eksiği olduğunu düşünmüyorum bu motorun en büyük sıkıntısı artçı ile yolculuklarda dahada ortaya çıkan titreşim sorunuydu bunuda çözerlerse gayet güzel olacaktır gidipte resim çeken olursa mutlaka eklesin gidemeyenlerde buradan görmüş olur en azından.
bu gün bayiden iki tane davetiye aldım ama davetiyenin arkasında firma kaşesi olmayan davetiyeler geçersiz diyor alırken dikkat etmedim ve bendekilerde de kaşe yok sorun olur mu?giden varmı böy
ke davetiye ile
arkadaşlar bugün vardım fuara gördüm tvs apache nin yeni kasasını 3 rengi mevcut sarı,yeşil ve kırmızı olanı ancak haziran gibi satışa çıkacakmış fiyatı da biraz artacakmış haberiniz olsun yanlış hatırlamıyorsam 5000 civarı idi ama emin değilim fakat yeni kasa rtr 150 harika olmuş mükemmel bana göre hatta ben meraktan şu alt sakal ve depo üstünde ki grenajlar 2012 kasalara uyar mı diye sordum ama bağlantı aparatları farklıymış :(
ne imzası beaaa
Bugün fuar çok keyifliydi ama bazı markadaki motorlar bariz taşınırken bir yerlere sürtülmüş ve çizikler içindeydi sanki plakasını söküp teşhire konulmuş ikinci el gibiydi Kanuni stantında Hyosung artık Kanuni ST değil kendi markasınsa satılıcağını ve makyajlı halini baya bir inceledim Bumoto yeni Cbr kasasını kopyalayıp 2 renkli olarak yeni model çıkarmış Yukinin 250cc si çok şıktı Ducati stantı muhteşemdi Suziki, Honda Bmw stantları çok kalabalıktı ve her türlü motora binmek incelemek konusunda çok anlayışlı ve güler yüzlüydüler KTM motorları incelemeye kurcalamaya izin vermiyor hatta üzerine lütfen binmeyin diye yazı bile yapıştırmışlardı ve bence en ilgisiz stanttı genel olarak incelemeler sonucu fikir sahibi olunacak bir fuargezisi geçirdim çok keyifliydi
Hondanın yeni modeli olan honda msx 125 fuarda varmı yoksa ne zmn gelir ?
---------- Post added at 20:27 ---------- Previous post was at 20:19 ----------
honda msx 125 gören varmı honda stantdın da
---------- Post added at 20:36 ---------- Previous post was at 20:30 ----------
BU VİDEODAKİ MOTOR GELMİŞMİ GÖREN DUYAN VARMI :D
buyrun yeni tvs'ler
bu da yeni bir modeldi bisan standında çok hoşuma gitti bindim üzerine gayet rahat geldi
ne imzası beaaa
Sanırım yeşil - siyah Apache yok, ve RTR 150 yazıyor sanki orda. Ayrıca arka jant 17" olmuş gözüküyor.
2010 Kanuni Breton 21.000km|2013 Kuba XR 125 8.000km|2012 Hyosung GT250R 25.500km|2016 Bajaj Pulsar 200NS 14.500km|2018 Motolux Rossi 50(King 139)|2013 Mondial Mash 150 6.000km|2017 Mondial Drift 135 6000km|2021 RKS Azure 50|2022 Arora Freedom 50|2023 Hero Dash 125
buyrun yeşl siyah apachee
ne imzası beaaa
olay budur ...
bu kaç şimdi rtr 160 mı ?
# motosikletle.blogspot
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)