Arkadaşlar öncelikle herkese merhabalar,
Geçen sezon gt250r (hyosung) motorum vardı, bazı sebeplerden dolayı satmak zorunda kalmıştım.Şimdi tekrardan 250cc makina almak yerine biraz daha ileriye gidip 600cc bir makina almaya karar verdim.(1000cc düşündüm fakat forumdaki konulardan aldığım bilgiler doğrultusunda vazgeçtim.)
O kadar fazla markanın 600cc motoru var ki, bu işin içinden şekli güzel olanı alayım demekle çıkamayacağım belli oldu =)
Sizden ricam bana şehir içinde kullanılabilecek en mantıklı (tercihen sizin kullandığınız makina olabilir.) motor ne önerirsiniz ? En azından kafamda birşeyler şekillensin istiyorum.Bütçe olarak 8000tl nakitim var ve bankadan onaylanmış 17,500tl ihtiyaç kredim var.Büyük olasılıkla 8000tl nakite hiç dokunmayıp (Ne olur ne olmaz.) çekeceğim krediyle motoru almak istiyorum.Tecrübem 3 aşağı 5 yukarı 5000-6000km civarındadır.Allah'a şükür hiç kaza geçirmedim, onun haricinde şuan için söyleyeceklerim bu kadar.Eğer öğrenmek istediğiniz birşeyler olursa dilim döndüğünce seve seve cevaplarım.Şimdiden teşekkürler, görüşmek üzere ... Bora