ANKARA' DA CUSTOM / STREETFİGHTER MOTOSİKLET YAPMAK İSTEYENLER BURAYA...
Reklamlar
-
Reklamlar
-
abi bence 1. secenek şı; bu fotoğrafları alıp bir tasarımcıya bilgisayar ortamında çizdirip daha sonra bir kalıpcıda kalıbını çıkarıp döküme yollamak. bu baya tuzluya gelir çünkü kalıp işi kolay deyil çok masraflı bir iş sana 500tl ye gelirsen senden sonra gitsem 200tl ye rahat alırım ben kalıbı çıkartan parayı öder.
2.secenek; bu fotoğrafı ve düşüncelerini istanbul şişlide büyük bir atölyesi bulunan TT Costum Choppers'a yollamak onlarla iletişime geçmek 1.seceneyin artarnatifi gibi bişey bu.
3.secenek kalıbı ben çıkarta bilirim demişsin çıkarta bilirsen neden olmasın sanayide bir kalıpçı abi dökümünü yapar
3.secenek artarnatif; sanırım bu maske CNC Freze'de işlene bilinir yine uygun ölçülerde döküm bir demir alırsan işlerler diye düşünüyorum.
benim aklım buralara kadar geldi altarnatifleri sizler çogalta bilirsiniz bence en mantıklısı TT ile iletişime geçmek hem çok orjinal ve profösyönel bir iş olur hemde risk azalır
Not: yapılacak olan ürün kolay bir şey deyil bence açıkcası benim gözümü korkuttu...
DİP NOT: Abi buna çok para isterler be...
-
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...85230124/detay
BİR ZAMANLAR ben yaptım ..boyle bir şeye girdim olduda ama baya paran gidiyor ....TR ye yabancı bır kultur...
şu an bu motor satılık ama çok para ıstıyorlar bırde km: bende 60000 km cıvarı ıdı adam lar düşürmüşler.....
TRANSALP.GR.COM
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)