motorumun egzos sesini güzelleştirmek istiyorum?
Reklamlar
-
Reklamlar
-
125cc lik bir motordan 1000cc lik bir ses almak bence imkansız. senin motor tek silindir, dediğin motorlar 4 silindir ancak abartı egzoz dedikleri egzoz larla sesi az bişey daha tok yaparsın.
kadeh! karşındakine kaldırılır, aklındakine içilir...
-
Her sabah çiğ yumurta içir.
-
bu dediyim 5 yaşındaki çocugun olimpiyatlarda koşması gibi bir şey abartı egsoz taksan bile 1000cc sesi alamassın
1000cc 4 silindir bir makine öğle bir ses çıkarıyoki motorun 350cc olsa bile o sesi yakalıyamassın
abartı falan taksan sesi bozarsın bence kurçalama sonra mobilet yada şu sucuların kullandıgı scooterlere döner
hem nasıl bir ses istiyosun 1000cc enduromu 1000cc chopper 1000cc süper spor?
hangi sesi istiyorsan o sesi telefona kaydet okula giderken kulaklıgıı tak o sesi aç semtini yazmamıssın benim okul yolu gibi senin okul yoluda köy yolu gibiyse dikkat et malum trafktör çıkabiliyor.
-
Önce emniyet, sonra hareket...
-
Küçük CCler için En güzel ses orjinal sestir.Sesi arttırmak için yapılan çabalar sonucu her kesimden hatta motorcu kesimden bile küfür yemek garantidir.600 CC ötesi içinde bu motorun sesini duymakta zorlanıyorum denirse performans ekzozu takılabilir.
-
arkadaşlar çok sağolun. şunu anladım orjinal dışına fazla kaçmamak gerek.
-
Slayerrr adlı üyeden alıntı
Her sabah çiğ yumurta içir.
Hocam bıldırcın içirse aslında daha iyi olur ses açar
-
olmadı 100 lıraya 6 -7 kılo bal satıyorlar okulların verıdıgı suttende karıştır ıkısınıı offf ne olur amaa
-
eksozu sök at. Ama silindir yakınlarında plastik, kablo vb ateşten zarar görecek şeyler varsa önlemini al dostum. Şaka bi tarafa eksozla oynarsan bi halta benzemez keko derler. Umarım 4 silindrli motosikletn olur.
Yaşadığımı Bazen Devir Saatinden Anlıyorum
-
arkadaşlar geçen bi konu açmıştı bir arkadaşımız açılan konuları dalgaya alma vs şu anda aynı şey olmuş konuyu açan arkadaşa ilk yorumu yapan Mustafa arkadaşım gayet net bir şekilde anlatmaış o da yorum olarak anladığını ve orijinal dışanı çıkmayacağını yazmış burda kimseye bişey öğretmek gibi yanlış bir niyetim yok lütfen dalga geçmeyelim.
-
thepope adlı üyeden alıntı
arkadaşlar geçen bi konu açmıştı bir arkadaşımız açılan konuları dalgaya alma vs şu anda aynı şey olmuş konuyu açan arkadaşa ilk yorumu yapan Mustafa arkadaşım gayet net bir şekilde anlatmaış o da yorum olarak anladığını ve orijinal dışanı çıkmayacağını yazmış burda kimseye bişey öğretmek gibi yanlış bir niyetim yok lütfen dalga geçmeyelim.
Yanlış anlamayın da, biri 125'lik motorun egzosuna nasıl bi işlem yaparak 1000 cc lik bir motorun sesine yakın bir ses üretirim diye konu açıyorsa, burada dalga da geçilir, başka şey de yapılır. Önce insan kullandığı bir aracı tanısın derler adama .
Önce emniyet, sonra hareket...
-
SonpoL adlı üyeden alıntı
Yanlış anlamayın da, biri 125'lik motorun egzosuna nasıl bi işlem yaparak 1000 cc lik bir motorun sesine yakın bir ses üretirim diye konu açıyorsa, burada dalga da geçilir, başka şey de yapılır. Önce insan kullandığı bir aracı tanısın derler adama
.
öyle deme soner yaa bu konuda bilgisi olmayan arkadaş çok forumda
DEMİR AT'A YOLLAR DAYANMAZ
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)