Fotoğraflardaki saati yapabilecek bir arkadaş varmı ? Yada makul bir fiyata temin edebilecek.
Piyasada en ucuz 2500 $
Bir motorcunun evinde olabilecek en doğal dekor ))
Birde bu var
Fotoğraflardaki saati yapabilecek bir arkadaş varmı ? Yada makul bir fiyata temin edebilecek.
Piyasada en ucuz 2500 $
Bir motorcunun evinde olabilecek en doğal dekor ))
Birde bu var
Kuş olup uçmak isterken uzaklara, Ağaç olup kök salıyorum buralarda.........
İnanılmaz güzel acayip hoşuma gitti. Piyanist İrfanın görmesi gerek.
Zincir ve dişli 80 TL,Aleminyum boru 10 TL,Rakamlar tanesi 2 TL, ettimi 114 TL.Demekki para tutan mekanizma aga.2450 DOLAR.UUUUUUUAAAAAA
baya pahalı gibi 300-500 falan olsa alınırdı belki ama bu fiyatlara alınmaz
saatin kaç olduğunu nasıl anlıyorsunuz çözemedim
mekanizmayı çeviren redüktörü bulsak yapmak zor değil
piyanist buraya yumruk havaya
Her bir pim 6 dakika gibi bir zaman dilimine denk geliyor gibi... Yani en üstteki resimde 12 rakamını tutan soldaki vidadan sonraki pim en üstte olduğunda 12:06 gibi oluyor sanırım...
Değişik bir tasarım ve bence güzel...
Asıl tasarım bu resimdeki diğerleri taklidi. 250 $ gibi fiyatları var.
Bunun 500km'de bir yağlaması,15.000'de bir zircir dişli değişimi falan olur...Çok Masraflı caaanım
O ilki bu forumda ilginç bir paylaşım olarak kalıp gider (eğer malum kişi kafaya takmazsa, ondan korkulur arkadaş )
Ama ikincisini senin ilkokula giden kardeşin bile yapar. Malzemeleri temin et ve duvarına as, bu kadar
şahsi olarak hoşuma gitmesede yapılması zor bi saat değil diye düşünüyorum.mekanizma çok basit gerekli aletlerle el becerisi biraz olan insan yapabilir. Hemde 200-250 tl ye maal eder.
kadeh! karşındakine kaldırılır, aklındakine içilir...
Fotonun linkinde bir sorun oluşmuş sanırım asıl istediğim bu.
Bu saati hanım eve sokmaz yağ damlar diye
Gelmemiş yarından hepmi şikayetçiyiz
Neyse ben aramaya devam edeyim.
İrfan abi 50 TL ye yapıp maleder bunu
Bir insanın gerçek zenginliği, onun bu dünyada yaptığı iyilikleridir. (Hz. Muhammed(s.a.v))Bizim dinimiz, akla en uygun ve en doğal bir dindir. Ve ancak bu nedenledir ki son din olmuştur.(M.K.Atatürk)
Benim odamda saat yok, tiz seslere karşı hassas biriyim. Çalar saatin içindeki saniyenin dönüşünü bile duyup uykuyu kendine haram edenlerdenim.
Bu saat ne kadar güzel olursa olsun evime giremez
2006 Peugot -2010Kenbo125 - 2011Racer 200s- 2012GT250R -2014Xtreme Max- 2015: Snappy x Cub
2016 Asya Shark 150- 2017Cbf150 -2018 BMW F650GS / Snapyy x- 2019 Kymco Xciting250i
Senin saatinin çalışmasına gerek yok Tolga Can Dekor olarak kullan
Dekor olarak duvarda paletlerim, Kabile Mızrağım, Dev Atatürk Posterim, Anneden hediye el işleme var. Duvarda saate yer yok :D
2006 Peugot -2010Kenbo125 - 2011Racer 200s- 2012GT250R -2014Xtreme Max- 2015: Snappy x Cub
2016 Asya Shark 150- 2017Cbf150 -2018 BMW F650GS / Snapyy x- 2019 Kymco Xciting250i
Mekaniği çok kolay ama hesaplaması ile doğru motoru seçmek gerekiyor yoksa saat şaşar. 1 saatte 1 dakika şaşsa bir günde 24 dakika şaşma olur. Çetrefilli iş.
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)