Zincirim Öyle Temizki, Yağlamaya Kıyamıyorum :P
Reklamlar
-
Reklamlar
-
makina'yı salon damı durduruyorsun abiciğim
-
eger kask takmıyorsan koruyacak bir şeyin yok demektir
-
serdar37100 adlı üyeden alıntı
makina'yı salon damı durduruyorsun abiciğim
tek başıma yaşıyorum...2+1 evim...
girişteki büyük odada kalıyor motorum.... hem de klimalı oda...
sıcaklar başlayınca o odaya ben taşınacağım... motor dışarda kalacak...
blt_59 adlı üyeden alıntı
benim 2 sene önce oturduğum ev müstakildi gece yatacağım zaman hemen girişteki odaya alıyodum motoru,bi gün kayınpeder geldi gece yarısı adam şok olmuştu
lan olum iyiki araban yok deyip gülmüştü
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:36 ----------
o kıbrısta 15 ay denetleme şube şöförlügü yaptım askerde,işim gücüm gezmekti,gazimogosadan girneye her dönüşümde,ulan bu sıcakta bu yolda motorla salınmak vardı deyip hayal kurardım,hey gidi günler bee
aynen ben de öyle yapıyorum abicim....
yazın sıcağında vizörü açamıyorum.... öyle bir sıcak vuruyorki yüzüne, kaskın içi daha serin
4 teker gövdemi ,2 teker aklımı alır...
-
ya ben klimasız aracın camını açamıyorum derdim,millet gülerdi,öyle bi sıcak görmedim ben,bu arada araçla k.k.t.c. ye gitmeyi bi kurcaladım ne paralar öle yaw,motosiklet için ne gibi prosedür var bilgin varmı,yaw motorumla anıları yad etmek ne güzel olurdu wesselam
eger kask takmıyorsan koruyacak bir şeyin yok demektir
-
eğer öyle temiz kalmasını istiyosan würth motosiklet zincir yağı al ne sıçrama ne toz kapma çok iyi bir yağ tavsiye ederim
-
-
blt_59 adlı üyeden alıntı
ya ben klimasız aracın camını açamıyorum derdim,millet gülerdi,öyle bi sıcak görmedim ben,bu arada araçla k.k.t.c. ye gitmeyi bi kurcaladım ne paralar öle yaw,motosiklet için ne gibi prosedür var bilgin varmı,yaw motorumla anıları yad etmek ne güzel olurdu wesselam
araba ile aynı prosedürler...
sadece araba için feribot gidiş geliş 300 lira ise motosikelt 200 lira...
araba sigortası 300 ise motosiklet 150... bunlar tahmini rakamlar...
KKTC-MT sayfasındaki temsilci arkadaş geçen hafta getirdi motorunu...ona sorarsanız tüm masrafları prosedürleri söyler...
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:12 ----------
thepope adlı üyeden alıntı
eğer öyle temiz kalmasını istiyosan würth motosiklet zincir yağı al ne sıçrama ne toz kapma çok iyi bir yağ tavsiye ederim
würth markasını burda bulabileceğimi sanmıyorum... başka bir marka alıp kullanacağım artık...
işin şakası bir yana da...bugün iş yoğunluğundan dolayı alamadım... yarın mutlaka halledeceğim bu işi...
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:14 ----------
Abi atma ya motoru dışa beraber sarılır yatarsınız kardeş kardeş ne güzel
alıştırıyorsunuz sonra bırakıyorsunuz sokaklara evsiz barksız kalıyor garibanlar
evin avlusunda duracak hacı...atmıyozya yola...
uyuma işini başkası ile yapsak olmaz mı
http://d1302.hizliresim.com/16/t/khrm4.jpg
-
würtd marka ürünleri internetten rahatlıkla bulursun abi sorun yok her yerde var artık eskisi gibi değil
-
würtd marka ürünleri internetten rahatlıkla bulursun abi sorun yok her yerde var artık eskisi gibi değil
kıbrısta yaşayınca malesef olanlarla yetinmek zorundayız...
çorumdan 70 tl lik yedek parça aldım... 52 tl kargo - 40 tl de gümrük ödedim...gerisini sen düşün...
-
zincir resimlerinde makronun canına girmişsin aga
https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY
-
sedat_57 adlı üyeden alıntı
zincir resimlerinde makronun canına girmişsin aga
herşeyisini otomatik ayarladım olum... kendi yapıyor, benim suçum yok...
-
30 sene önce Mobiletimi apartmanın 5. katındaki evimize merdivenlerden çıkarıp banyoda sıcak su ile yıkardım annem isyan ederdi kulakları çınlasın.
Haydi hükümeti yıkalım yerine AVM yapalım.
-
-
ferhatkars adlı üyeden alıntı
girişteki büyük odada kalıyor motorum.... hem de klimalı oda...
Kirayı, faturaları falan da ortak mı ödüyorsunuz?
-
Görmemişin motoru olmuş,
Zincir takmış yağlamamış....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
-
Mersin İl Temsilcisi
yağsızlık zincirini harap eder...
sen yine de yağla...
yağlarken zincirin dişliyle birleştiği iç kısımdan, motoru orta sehpaya alıp 1. vitese takıp, teker dönerken yağla...
dıştan yağlarsan dişli ve birleşim yerlerine ulaşmadan sıçrıyor.
yağladıktan sonra en az 1-2 saat hareket ettirme üstad...
sonra üstten temiz bir bezle sil, motoru yıkadığında da bir boya fırçası yardımıyla, gazyağıyla temizle ve yine sil...
sonra yine yağla. ömrü uzasın, torunları bile sana dua eder o motorun .P
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
-
Slayerrr adlı üyeden alıntı
Kirayı, faturaları falan da ortak mı ödüyorsunuz?
kirayı iş yerim veriyor... 650 tl cik...
elektrik su bana ait... vu ayki su 1.79--- elektrik 53.65
alp_tunay adlı üyeden alıntı
Görmemişin motoru olmuş,
Zincir takmış yağlamamış....
yağlayacaz yaw...halla halla...
sordum daha temizlenmemiş...
eccük daha böyle gezelim abi, sonra yağlarsın dedi genni
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:31 ----------
yürekçe adlı üyeden alıntı
yağsızlık zincirini harap eder...
sen yine de yağla...
yağlarken zincirin dişliyle birleştiği iç kısımdan, motoru orta sehpaya alıp 1. vitese takıp, teker dönerken yağla...
dıştan yağlarsan dişli ve birleşim yerlerine ulaşmadan sıçrıyor.
yağladıktan sonra en az 1-2 saat hareket ettirme üstad...
sonra üstten temiz bir bezle sil, motoru yıkadığında da bir boya fırçası yardımıyla, gazyağıyla temizle ve yine sil...
sonra yine yağla. ömrü uzasın, torunları bile sana dua eder o motorun .P
dediklerine harfiyen uyacağım abi...
yalnız torunlarının göreceğini pek sanmıyorum.... zincir dişli takımı 27 tl
-
yürekçe adlı üyeden alıntı
İşte bunu kesinlikle yapmayın. Sadece bu forumda 2-3 tane bu sebepten parmağını kopartana denk geldim. İnsan görmez mi nasıl olur diye de düşünmeyin o parmağını kopartanlar da muhtemelen öyle bir şey olacağına inanmıyordu. Elle tekeri çevirmek zor değil.
-
Slayerrr adlı üyeden alıntı
İşte bunu kesinlikle yapmayın. Sadece bu forumda 2-3 tane bu sebepten parmağını kopartana denk geldim. İnsan görmez mi nasıl olur diye de düşünmeyin o parmağını kopartanlar da muhtemelen öyle bir şey olacağına inanmıyordu. Elle tekeri çevirmek zor değil.
şuana kadar hep elle çevirip zincir yağladım...hiç ama hiç motoru çalıştırıp viteste yağlamadım...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)