Yazın Lokantada çalışıyordum. 2008 Activa vardı. Neyse dükkandan çıktım aşağıya doğru iniyorum gaz vermeden. Akşam üstüydü. Kadının biri camdan çöp attı. çöpleri karıştıran kedi korktu. yola doğru çıktı kornaya bastım frene bastım motor yavaşladı sonra oda durur gibi oldu bi baktım motorun arkası ufaktan zıpladı durdum. arkada kedi can cekişiyor. Ne yapıcağımı şaşırdım kenara çektim kafasından avuç içini doldurmayacak kadar kan aktı öldü. Hala nasıl oldu çözemedim kedi durdu göz göze geldik sonra birden altıma girdi hani bunlar 9 canlıydı ? Suç şimdi kimde ?
Fazla değil.. Bi Cbr'nin ruhsatında adım yazsa yeter.
Alan O Veren O, Nedir Senden Gidecek, Görende Can Senin Zannedecek...
bende diyordum kedimin üstündeki lastik izi neyin nesi..
Suana kadar hiç ezmedim carpmadım,Ama eger bi kaza durumunda allah korusun acıkca söyleylim,vururum. Düşünsenize sagda araba hayvan önünüze atlıyor kacıcak yer yok ya vurucan ya kacmaya calısıcan..
Kimse istemez carpsın ama,oda bi canlı alıcagı nefes bu kadarmıs
Çözüm yolu var balansörlü çinli almak örnek su an kullandıgım drift , cbf 150 ye bile kafa tutabilirim titresimsizlik konusunda. Time Shift
Motorla hiç çarpmadım çok şükür. Bir kez son anda farkedip kedi ölüsünün üzerinden geçtim vıcırk sesini duyunca içim kalktı. Motor haricinde kediye, tavuğa ve tilkiye(!) çarpmışlığım var
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)