Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

Köpek tehlikeli de ya kedi?

REKLAM ALANI
    haojin2005 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha YBR 125 2006/Lada Samara 1500i 2001
    Alıntı piyanist_irf adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    biz kedi köpek fasıllarını çoktan geçtik köpek düşürür, kedi kaydırır düşürür merak ettiğim sırada sığır at yada eşekler var

geçmiş olsun inşallah tekrarı yaşanmaz , sürat felakettir !
    Zaten benim önüme çıkıyor arada koyun sürüsü falan
    Bir insanın gerçek zenginliği, onun bu dünyada yaptığı iyilikleridir. (Hz. Muhammed(s.a.v))Bizim dinimiz, akla en uygun ve en doğal bir dindir. Ve ancak bu nedenledir ki son din olmuştur.(M.K.Atatürk)

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    Mondial 100 ukh, 2001 Titan Deluxe
    Yazın Lokantada çalışıyordum. 2008 Activa vardı. Neyse dükkandan çıktım aşağıya doğru iniyorum gaz vermeden. Akşam üstüydü. Kadının biri camdan çöp attı. çöpleri karıştıran kedi korktu. yola doğru çıktı kornaya bastım frene bastım motor yavaşladı sonra oda durur gibi oldu bi baktım motorun arkası ufaktan zıpladı durdum. arkada kedi can cekişiyor. Ne yapıcağımı şaşırdım kenara çektim kafasından avuç içini doldurmayacak kadar kan aktı öldü. Hala nasıl oldu çözemedim kedi durdu göz göze geldik sonra birden altıma girdi hani bunlar 9 canlıydı ? Suç şimdi kimde ?
    Fazla değil.. Bi Cbr'nin ruhsatında adım yazsa yeter.

aonal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YBR125 esd idi
    Alıntı Faradaybv adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yazın Lokantada çalışıyordum. 2008 Activa vardı. Neyse dükkandan çıktım aşağıya doğru iniyorum gaz vermeden. Akşam üstüydü. Kadının biri camdan çöp attı. çöpleri karıştıran kedi korktu. yola doğru çıktı kornaya bastım frene bastım motor yavaşladı sonra oda durur gibi oldu bi baktım motorun arkası ufaktan zıpladı durdum. arkada kedi can cekişiyor. Ne yapıcağımı şaşırdım kenara çektim kafasından avuç içini doldurmayacak kadar kan aktı öldü. Hala nasıl oldu çözemedim kedi durdu göz göze geldik sonra birden altıma girdi hani bunlar 9 canlıydı ? Suç şimdi kimde ?
    Kardeş seninki 8 ini başka yerlere vermiş sonra senden bulmuş yapcağın bişey yok Benimki sağlamdı valla hiç tınmadı bile benim canım gitti onda tık yoktu dönüp tenezzül edip bakmadı bile ya biraz gerizekalıydı yada farkında değil ne içirdilerse
    ramizan83 bunu beğendi.
    Alan O Veren O, Nedir Senden Gidecek, Görende Can Senin Zannedecek...

Tsubasa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Demir At
    Alıntı GorkeM adlı üyeden alıntı Mesajı göster

Şahsen sırf ezersem çekeceğim vicdan azabını bildiğimden dolayı sokak aralarında her dakika tetikte ve yavaş sürmeye gayret ederim.
    şu cümleyi sarf edecek bi insan evladı aradım yukarıdan başladım okumaya..
    adamın dibisin görkem
    10 numara beş yıldız
    aynı şeyleri bende dile getiriyorum.. ve ben azap cekeceksem benim canım yansın derim..
    # motosikletle.blogspot

emrb - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    XJ6
    bende diyordum kedimin üstündeki lastik izi neyin nesi..

TATLIHIZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    (14) Yamaha Ybr (16) Yamaha Ybr
    Suana kadar hiç ezmedim carpmadım,Ama eger bi kaza durumunda allah korusun acıkca söyleylim,vururum. Düşünsenize sagda araba hayvan önünüze atlıyor kacıcak yer yok ya vurucan ya kacmaya calısıcan..

Kimse istemez carpsın ama,oda bi canlı alıcagı nefes bu kadarmıs
    Çözüm yolu var balansörlü çinli almak örnek su an kullandıgım drift , cbf 150 ye bile kafa tutabilirim titresimsizlik konusunda. Time Shift

hyce - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hyosung GV250
    Motorla hiç çarpmadım çok şükür. Bir kez son anda farkedip kedi ölüsünün üzerinden geçtim vıcırk sesini duyunca içim kalktı. Motor haricinde kediye, tavuğa ve tilkiye(!) çarpmışlığım var

jeneau - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA TRANSALP (Turuncu Boğa)
    Alıntı piyanist_irf adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    biz kedi köpek fasıllarını çoktan geçtik köpek düşürür, kedi kaydırır düşürür merak ettiğim sırada sığır at yada eşekler var

geçmiş olsun inşallah tekrarı yaşanmaz , sürat felakettir !
    Pek şansımız yok sanki?

deli _o0_

TRANSALP

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)