Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

yalnız sürmekten sıkıldım

REKLAM ALANI
    khakan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    malesef sattım
    Alıntı soa adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Benimde çevremde motor seven adam yoktu hocam. Ben bu site sayesinde çok sağlam 5 10 adam tanıdım onlar da motorlu motorsuz her şeye yetiyorlar. Benim sana yalnız seçmişsin dememin nedeni o hocam. Bazı şanslı insanların doğduğunda ailesi büyüyünce çevresi full dolu bu arzuyla kaynayan insanlar oluyor hayatlarının hiç bir evresinde yalnız kalmıyorlar. Ama bizim gibi o sanşlı tayfadan olmayanlar bu ve bunun gibi yerlerden tanışarak dost arkadaş kardeş ve bu tutkuyu paylaştığımız insanlar tanıyoruz. Bu sitelerinde en büyük amacı bu zaten hocam. Biz değirmenderedeyiz ne zaman istersen gel buyur. yada bizde geliriz izmite sen yeter ki buluşmak iste..
    müsait olduğum anda size forumdan yazacağım. ilginiz için de sağolun. samimi soyluyorum duygulanmadım değil. umarım görüşürüz...
    TATLIHIZ bunu beğendi.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Ufuk İnkaya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Repsol 2006 / Cbr 125 R ( 2011 ) Hyosung Gt 250 R.
    bi süre sonra da toplu gezmekten sıkılıp tek basına kaçamaklar yapacaksın emin ol
    gokhanbeyaz bunu beğendi.
    4 Teker bedenimi, 2 Teker ruhumu taşır
    Yanlamak biz de ata sporu!

ugrgnr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ramzey QM200 GY
    valla yalnız sürmek gibisi yok fakat soyle yok, eger gezıye cıkarken, suraya gıdıp geleyım gormus olayım yolda zevkını cıkarayım gezının dıyosan yallnızlıkta hıc sıkıntı yok ama, eger bi yere gezmeye gormeye dolasmaya gıdıyosan, tek basına olmuyo arkadasım. ben bir iki kere oyle gıttım ıkısıde kabus gıbı. olmuyo arkadas. yanında ılla bı ınsan olucak bı ses cıkıcak senden baska. yolda gıderken dur surda da bı ıkı ekmek atalım agzımıza dıyecek, su manzara ıyıymıs gel ıkı fotograf cekınelım dıyecek. obur turlu kendın manzaranın onunde fotograf ceksen ekmegını tek basına yesen ne olur ? demem o ki, yalnızlık zor.

Kocaeli benim çok hoşuma gidiyor. Eğer ki ben de aklımdaki motosikleti yani Drift'i alırsam onumuzdekı ay, ehlıyetı de mayısa alıcam sonra yazın elıme para gectıgı surece ızmıte gelmeye calısıcam. biliyosan izmitin güzel yerlerini motosikletle dolasılabılecek, 2 drift asfaltı aglatır topragı toza bularız dedigin gibi vaktimiz oldukca tabi.
    Think Nothing! Just Twist The Wrist

Motosikleti
    malesef sattım
    Alıntı ugrgnr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    valla yalnız sürmek gibisi yok fakat soyle yok, eger gezıye cıkarken, suraya gıdıp geleyım gormus olayım yolda zevkını cıkarayım gezının dıyosan yallnızlıkta hıc sıkıntı yok ama, eger bi yere gezmeye gormeye dolasmaya gıdıyosan, tek basına olmuyo arkadasım. ben bir iki kere oyle gıttım ıkısıde kabus gıbı. olmuyo arkadas. yanında ılla bı ınsan olucak bı ses cıkıcak senden baska. yolda gıderken dur surda da bı ıkı ekmek atalım agzımıza dıyecek, su manzara ıyıymıs gel ıkı fotograf cekınelım dıyecek. obur turlu kendın manzaranın onunde fotograf ceksen ekmegını tek basına yesen ne olur ? demem o ki, yalnızlık zor.

Kocaeli benim çok hoşuma gidiyor. Eğer ki ben de aklımdaki motosikleti yani Drift'i alırsam onumuzdekı ay, ehlıyetı de mayısa alıcam sonra yazın elıme para gectıgı surece ızmıte gelmeye calısıcam. biliyosan izmitin güzel yerlerini motosikletle dolasılabılecek, 2 drift asfaltı aglatır topragı toza bularız dedigin gibi vaktimiz oldukca tabi.
    o da olur inşallah

TATLIHIZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    (14) Yamaha Ybr (16) Yamaha Ybr
    Alıntı khakan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    2012 hazirandan beri motosiklet kullanıyorum ve yalnız sürmek, ne bileyim, çok sıkıcı bazen. etrafımdaki arkadaşlar da benim gibi öğrenci. ben bi şekilde alabildim motosikletimi. yanımdakilerden almak isteyip alamayan da vaar ilgi duyup almayan da. motosikleti anlatırsın, dinler, ikna oldu sanırsın. ama 2 dk sonra anlarsın ki anlattıkların bi kulağından girip diğerinden çıkmış. bu iş oyle anlatmayla olacak bi iş de değil aslında insanın içinde olması gerekir diye düşünüyorum. sonuçta taşıma suyla değirmen nereye kadar döner ki. bazen diyorum ki niye benim kadar tutkulu bi kardeşim daha yok etrafımda... konunun bir yere varacağı yok. maksat sohbet işte. iyi forumlar
    Niye böyle biliyormusun herkez forumlara bakmıyor..bu yüzden böyle bende istiyordum motor almak motor gezilerimiz oldu 10-15 motor daha bi heves ettim,fakat araba aldım memnunmusun dersen eh. illa motor alıcam kendimi bi dogrultsam..

Arkadas olarakda Meric abimle mt den tanıstım Raspyle.. Her aksam cıkıyoruz dısarı,cok iyi insanlarla tanıstırıyor hayat insana..
    Çözüm yolu var balansörlü çinli almak örnek su an kullandıgım drift , cbf 150 ye bile kafa tutabilirim titresimsizlik konusunda. Time Shift

ferhatkars - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki SV 650 S.... Suzuki R-CG 250 melez kross
    dün bu kadar kişi ile geziye çıktık...

sıkıldım ve yemek için rezervasyon yapılan yerde ayrıldım... yemek yeme mecburi değildi...
    vurdum kendimi dağlara....

geçen hafta da bu kadar kişi geziye gittik...yedik,içtik,eğlendik... 10 numara gezi idi...
    tanıdığın 3-4 kafa dengi arkadaş olacak...onlarla gezip tozacaksın...
    çok kalabalıkda güzel olmuyor...özellikle apaçi tayfası çok ise...

4 teker gövdemi ,2 teker aklımı alır...

Motosikleti
    öynen öyle kafa dengi 1 kişi aksama kadar gezerim..
    Çözüm yolu var balansörlü çinli almak örnek su an kullandıgım drift , cbf 150 ye bile kafa tutabilirim titresimsizlik konusunda. Time Shift

ferhatkars - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki SV 650 S.... Suzuki R-CG 250 melez kross
    Alıntı TATLIHIZ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    öynen öyle kafa dengi 1 kişi aksama kadar gezerim..
    böyle kafa dengi olursa sabaha kadar da gezerim...
    foto çekim tarihi 04-10-13 saat 01:30 suları
    http://d1302.hizliresim.com/16/t/khrm4.jpg
    4 teker gövdemi ,2 teker aklımı alır...

Motosikleti
    malesef sattım
    Alıntı

geçen hafta da bu kadar kişi geziye gittik...yedik,içtik,eğlendik... 10 numara gezi idi...
    tanıdığın 3-4 kafa dengi arkadaş olacak...onlarla gezip tozacaksın...
    çok kalabalıkda güzel olmuyor...özellikle apaçi tayfası çok ise...:farao:
    [URL=http://imagezilla.net/show/8524229-163333-4994527712560-811331080-n.jpg
    adlı üyeden alıntı
    olay bu işte

---------- Mesajlar birleştirildi - 07:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 07:13 ----------

kim ne derse desin. arkadaş lazım kardeşim. la-zım!

erays - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR 250 R
    Benim hedefim Mayıs; Sonraki zamanlar diyeceğim ki, "Bu pazar şurada buluşuyoruz, rota şu, kahvaltı şurda vs vs vs, bir gelmeyin

soa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBF 500
    Alıntı erays adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Benim hedefim Mayıs; Sonraki zamanlar diyeceğim ki, "Bu pazar şurada buluşuyoruz, rota şu, kahvaltı şurda vs vs vs, bir gelmeyin
    Mayıs sonlarında askerlik yapacağım yere de uğrayın madem :D

Motosikleti
    malesef sattım
    Alıntı soa adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Mayıs sonlarında askerlik yapacağım yere de uğrayın madem :D
    kısa dönem uzun dönem?

Ghostrider91 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Arora Zorro 150-70
    Bu motosikletli yaşam tarzını dayımdan gördüm. Dayım motosikletle beraber gezebilceğeim tek kişi motosikletci tanıdıklarım var ama kafa dengm deyiller. Ama dayım 2 tane çocuk okutuyor sürekli çalışmak zorunda oldugu için bende yalnızım. Kastamonuda yaşıyorum pazar günleri tatilim var. Her pazar en az bi 50-60 km yaparım Motosiklerim nereye giderse Bazen oyle bi oluyorki 1 pazarda 400 km nin üstne çıkıyorusn
    Yaşadığımı Bazen Devir Saatinden Anlıyorum

Tolga Can - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kymco Xciting 250i
    Alıntı khakan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    2012 hazirandan beri motosiklet kullanıyorum ve yalnız sürmek, ne bileyim, çok sıkıcı bazen. etrafımdaki arkadaşlar da benim gibi öğrenci. ben bi şekilde alabildim motosikletimi. yanımdakilerden almak isteyip alamayan da vaar ilgi duyup almayan da. motosikleti anlatırsın, dinler, ikna oldu sanırsın. ama 2 dk sonra anlarsın ki anlattıkların bi kulağından girip diğerinden çıkmış. bu iş oyle anlatmayla olacak bi iş de değil aslında insanın içinde olması gerekir diye düşünüyorum. sonuçta taşıma suyla değirmen nereye kadar döner ki. bazen diyorum ki niye benim kadar tutkulu bi kardeşim daha yok etrafımda... konunun bir yere varacağı yok. maksat sohbet işte. iyi forumlar
    ne yaptın sen yav, ben 15 sene belki tek bindim motora, hiç de kendimi yalnız hissetmedim. 2010 yaz ayında motorcu arkadaşlarım oldu.
    Son 2 senedir şehirlerarası ve arkadaş grupları ile geziyorum. Hatta bazen atlayıp tek başıma geziyorum. Bazen öyle bir gruba denk gelirsin ki ayak uyduramazsın.
    Motor yavaş derler yada senden yavaş giderler. Önemli olan kafa dengi birilerini bulmak. Acele etme, sen yine tat almaya bak, Grup çalışmasını ertele
    2006 Peugot -2010Kenbo125 - 2011Racer 200s- 2012GT250R -2014Xtreme Max- 2015: Snappy x Cub
    2016 Asya Shark 150- 2017Cbf150 -2018 BMW F650GS / Snapyy x- 2019 Kymco Xciting250i

Motosikleti
    Alıntı ferhatkars adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    böyle kafa dengi olursa sabaha kadar da gezerim...
    foto çekim tarihi 04-10-13 saat 01:30 suları
    http://d1302.hizliresim.com/16/t/khrm4.jpg

Ben inmem bilem motorun üstünden,butun hatunların motora ilgisi neden anlamıyım

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)