bi süre sonra da toplu gezmekten sıkılıp tek basına kaçamaklar yapacaksın emin ol
4 Teker bedenimi, 2 Teker ruhumu taşır
Yanlamak biz de ata sporu!
valla yalnız sürmek gibisi yok fakat soyle yok, eger gezıye cıkarken, suraya gıdıp geleyım gormus olayım yolda zevkını cıkarayım gezının dıyosan yallnızlıkta hıc sıkıntı yok ama, eger bi yere gezmeye gormeye dolasmaya gıdıyosan, tek basına olmuyo arkadasım. ben bir iki kere oyle gıttım ıkısıde kabus gıbı. olmuyo arkadas. yanında ılla bı ınsan olucak bı ses cıkıcak senden baska. yolda gıderken dur surda da bı ıkı ekmek atalım agzımıza dıyecek, su manzara ıyıymıs gel ıkı fotograf cekınelım dıyecek. obur turlu kendın manzaranın onunde fotograf ceksen ekmegını tek basına yesen ne olur ? demem o ki, yalnızlık zor.
Kocaeli benim çok hoşuma gidiyor. Eğer ki ben de aklımdaki motosikleti yani Drift'i alırsam onumuzdekı ay, ehlıyetı de mayısa alıcam sonra yazın elıme para gectıgı surece ızmıte gelmeye calısıcam. biliyosan izmitin güzel yerlerini motosikletle dolasılabılecek, 2 drift asfaltı aglatır topragı toza bularız dedigin gibi vaktimiz oldukca tabi.
Think Nothing! Just Twist The Wrist
Niye böyle biliyormusun herkez forumlara bakmıyor..bu yüzden böyle bende istiyordum motor almak motor gezilerimiz oldu 10-15 motor daha bi heves ettim,fakat araba aldım memnunmusun dersen eh. illa motor alıcam kendimi bi dogrultsam..
Arkadas olarakda Meric abimle mt den tanıstım Raspyle.. Her aksam cıkıyoruz dısarı,cok iyi insanlarla tanıstırıyor hayat insana..
Çözüm yolu var balansörlü çinli almak örnek su an kullandıgım drift , cbf 150 ye bile kafa tutabilirim titresimsizlik konusunda. Time Shift
dün bu kadar kişi ile geziye çıktık...
sıkıldım ve yemek için rezervasyon yapılan yerde ayrıldım... yemek yeme mecburi değildi...
vurdum kendimi dağlara....
geçen hafta da bu kadar kişi geziye gittik...yedik,içtik,eğlendik... 10 numara gezi idi...
tanıdığın 3-4 kafa dengi arkadaş olacak...onlarla gezip tozacaksın...
çok kalabalıkda güzel olmuyor...özellikle apaçi tayfası çok ise...
4 teker gövdemi ,2 teker aklımı alır...
öynen öyle kafa dengi 1 kişi aksama kadar gezerim..
Çözüm yolu var balansörlü çinli almak örnek su an kullandıgım drift , cbf 150 ye bile kafa tutabilirim titresimsizlik konusunda. Time Shift
olay bu işte
geçen hafta da bu kadar kişi geziye gittik...yedik,içtik,eğlendik... 10 numara gezi idi...
tanıdığın 3-4 kafa dengi arkadaş olacak...onlarla gezip tozacaksın...
çok kalabalıkda güzel olmuyor...özellikle apaçi tayfası çok ise...:farao:
[URL=http://imagezilla.net/show/8524229-163333-4994527712560-811331080-n.jpg adlı üyeden alıntı
---------- Mesajlar birleştirildi - 07:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 07:13 ----------
kim ne derse desin. arkadaş lazım kardeşim. la-zım!
Benim hedefim Mayıs; Sonraki zamanlar diyeceğim ki, "Bu pazar şurada buluşuyoruz, rota şu, kahvaltı şurda vs vs vs, bir gelmeyin
Bu motosikletli yaşam tarzını dayımdan gördüm. Dayım motosikletle beraber gezebilceğeim tek kişi motosikletci tanıdıklarım var ama kafa dengm deyiller. Ama dayım 2 tane çocuk okutuyor sürekli çalışmak zorunda oldugu için bende yalnızım. Kastamonuda yaşıyorum pazar günleri tatilim var. Her pazar en az bi 50-60 km yaparım Motosiklerim nereye giderse Bazen oyle bi oluyorki 1 pazarda 400 km nin üstne çıkıyorusn
Yaşadığımı Bazen Devir Saatinden Anlıyorum
ne yaptın sen yav, ben 15 sene belki tek bindim motora, hiç de kendimi yalnız hissetmedim. 2010 yaz ayında motorcu arkadaşlarım oldu.
Son 2 senedir şehirlerarası ve arkadaş grupları ile geziyorum. Hatta bazen atlayıp tek başıma geziyorum. Bazen öyle bir gruba denk gelirsin ki ayak uyduramazsın.
Motor yavaş derler yada senden yavaş giderler. Önemli olan kafa dengi birilerini bulmak. Acele etme, sen yine tat almaya bak, Grup çalışmasını ertele
2006 Peugot -2010Kenbo125 - 2011Racer 200s- 2012GT250R -2014Xtreme Max- 2015: Snappy x Cub
2016 Asya Shark 150- 2017Cbf150 -2018 BMW F650GS / Snapyy x- 2019 Kymco Xciting250i
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)