arkadaşlar izlediğiniz motosiklet ona rağmen 8 dakikada olay yerine varıyor
birde ambulansları düşünün
arkadaşlar izlediğiniz motosiklet ona rağmen 8 dakikada olay yerine varıyor
birde ambulansları düşünün
Doğru yüz kişi yalanlasa da DOĞRUDUR.
Yanlış yüz kişi doğrulasa da YANLIŞTIR.
Dürüst olun DANSÖZLERİ kimse sevmez
Görmüştüm bunu gercekten öyle ambulans zaten gidemez..
Çözüm yolu var balansörlü çinli almak örnek su an kullandıgım drift , cbf 150 ye bile kafa tutabilirim titresimsizlik konusunda. Time Shift
Hayret birşey ya millet birde bön bön bakıyor.Vallahi helal olsun adamın canı emanet gidiyor.Yani o şeritte yardırırken herhangi bir motorlu veya yay çıkması tam bir facia.Ne zaman ambulans görsem her zaman bu ülkede acil durum araçlarına verilecek tepkinin eğitiminin olması gerektiği söylüyorum.Kahraman bu adamlar daha ne diyim
CB 125E(6000 km), Salcano Wolf 11(Gümüş Atmaca)
Özgürlük çoğu kişilerce çok bilinmeyenli bir denklem iken, biz motorcuların ilk marşla birlikte hissetmeye başladığımız hazdır.(Murat KANAT 17.01.13 )
On tane sürücü kursundan 9 tanesi hakkında soruşturma başlatılmış , üyeyi görmeden ehliyet veriliyor , böyle sürücülerin içinde iyi bile gitti bence , emniyet şeridinin , çoğu yerde açık olması sevindirici !!!.
" Aklı "fukara olanın , fikri ukela olurmuş !.
BİLGİ GÜÇTÜR
Bi Bu Link olarak Yol veremeyen bayan sürücüyü iziyorum Bide Bu alttaki Almanya örneğini ve Kahroluyorum
http://www.youtube.com/watch?v=4VWCNQlyoOM
..
Sado
Şuraya bak ya Babasının tapulu malı sanki yol Yolun genişliği Müsait İstese kaldırama çıkabilirdi ama yapmıyor ve Bide el kol Hareketi yapıyor
Yazık ehliyet verene yazık
Sado
Arkadaşlar Trafik Müdürlüğünün Yeni yasasına Göre.
''Ülkemizde Her Kuruma Ve Kişiye Ayrı Yasa Çıkarıldığından Dolayı ''
Emniyet Şeridinden Giden,,Cep Telefonu İle İlerleyen,,Makaslar Atanlar,,Trafikte İnsan Hayatını Hiçe Sayanlar vs.,
Her kimi Suçlu Görüyorsanız,
Fotoğrafını Çekiyorsunuz,
Emniyet,gov Adresine trafik şubeye gönderiyorsunuz,
emnıyet plakaya EDS sistemi mantığı ile adrese ceza gönderiyor,
Burada EDS bizler oluyoruz,
BMW F650,,,KTM EXC 400,,,CRF 250X.....msx 125
''Gürcan Moto Garaj''
0 535 939 20 86
suç, eğitimi geciktirmeleri için aldıkları karşılığında bu ülkeyi satanlarda, sattıranlarda!!!
dünyanın tüm ülkeleri ve insanları anlayışlı, kibar ama türkiye toplumu cahil, egoist... öyle değil işte....
dünyaya ilim ve adab öğretmişsek bir dönem, ve çoook büyük savaşlarda yani kurtuluş ve çanakkale savaşlarında bu ülkenin aydınları, beyleri/beyefendileri, salon adamları öldü yahut yurt dışına kaçtı diyedir...
Mustafa Kemal Atatürk elinden geleni yaptı ama kültür denen şey insan ömründen uzun yaşar işte....
ve bu toplum aydınlanmasın diye yüzyıllardır " nezaketle ve nazik adamla dalga geçilip - sütçocuğu- etiketi yapıştırılır. eskiden " İstanbul Beyi " olmak bir nitelikli ve nicelikli sıfatken; o istanbul beylerinden birinden dinlemiştim; - gençliklerinde istanbul laleli'ye takım elbise ve boyunbağı bağı giyinip, kuşanıp, ayakkabılarını boyayıp öyle çıkabilirlermiş, fakir olanlar ise bayramlık aldığı zamanlar oraya gidebilme yüzünü bulabilirlermiş. şimdi orada bavul ticareti ve nataşalar cirit atıyor...
haaa, bir de yaptırım gücü var ki....
adam bakıyor, zamanında yola getirmek için Atatürk kellesini koymuş bu uğurda ve arkasında milyonlarca hançer var;
kendileri akıllarınca ibret alıp işin kolayına kaçıyor ve salıyor milletin ortasına oy sandığını, istanbul ve güzel ülkem kurtlar sofrasına dönüyor...
şimdi de kentleşme diyorlar, toki binlerce ev yapıp yıkıyor Allah Allah sesleriyle.
bir vakit, yine aynı iktidar heveslileri aynı gecekondulara ruhsat dağıtmamışmıydı oy zamanlarında?
kendi kendini yalanlayan bir solucan gibi...
ne başı belli ne kıçı bu işin.
paramparça etsen bile her parçasından yeniden türüyor...
yazık bu ülkeme...
yazık o vals çalınan salonlardaki antika gramafonların sahiplerine...
oysa; o gramafonlarını torunlarına miras bırakmak için kendilerinden bile sakınıyorlardı;
müziği ve kültürü
ve insanlığı ve ne mutlu Türküm diyebilmeyi....
sağlıcaklakalın
YÜREKÇE!!!
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
__________________________________________________ __________________________________________________ _________________
Bu tamanen MEDYANIN ABARTMASI,
zaten kadından sonra taksıler vs arkada göronuyor,
istesede gecemez o radan zaten...
Ah Şu Medya,
İnsanı VEZİR'de yapar REZİL'de...
__________________________________________________ __________________________________________________ ______________
BMW F650,,,KTM EXC 400,,,CRF 250X.....msx 125
''Gürcan Moto Garaj''
0 535 939 20 86
Serkan , medya değil abicim , bu resmen haddini bilmezlik , avantacılık , , zırtoluk ne dersen de !! siren sesi duyulduğunda kaçılacak abicim , çekilecen , yol vermek için çırpınıcan ki !! can kurtulsun !!! bunlar araba kullanmaktan aciz şeyler kardeşim , Allah ıslah etsin demekten başka çare yok bunlara , bu yaşa kadar öğrenmemişler ya ! , bu yaştan sonrada öğrenmez bunlar !!!
" Aklı "fukara olanın , fikri ukela olurmuş !.
BİLGİ GÜÇTÜR
sadece sivil halk değil ki, 2002 yılında ankara elvankentten etimesgut devlet hastanesine 5-6 yaşlarında trafik kazası bir kız çocuğu götürüyorduk.
etimesgut-sincan arası tren yoluna pararlel anacaddede yani dümdüz ve geniş caddede bile en çok belediye otobüsleri yol vermedi ve hatta en ciddi kazayı biz tam yanından geçecekken duraktan öyle bir çıkış yaptı ki, Allah korudu...
toplu taşımalar saat hesabı duraklarda olması kuralı olduğu sürece pek çoğu birer cellat havasında!!!
zaten toplu taşımalara çözüm bulunsa yollar çok daha sakin olurdu ( bu da ayrı dert)
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
Gayette Tabi çıkabilir Oraya max yüksekliği 15,20 cm Ortalama bi aracın ki ise 24,27 cm Ki lastik oraya çıktıkdan sonrada değme ihtimalı kalmıyor zaten Ve ayrıca madem ambulans sesini duydu neden zaman daha ilerlemeye devam ediyor tek yönlü b yada şeritli bir yolda Onuda geçtim el kol hareketi nedir kardeşim
Zaten üyelik tarihine ve Ve bana yazılan mesaj tarihine bakılırsa Sırf buraya cevap ayzabilmek için açılan bir Üyeliğe benziyor Eğer öyle değilse bile üsteki yazdıklarım yeterlidir eminim
40:41 de gösterdiğiniz yer Yokuş aşşağı olup viraj ağzı kaldırım yükseltiye başlamış dikkatli bakın Neresinden tutarsanız tutun savunalucak bir tarafı yok .
Sado
Aman Yarabbi... Allah yardımcıları olsun. Motoambulansların sayısı artırılmalı bence. Normal ambulansın ulaşamayacağı yere resmen kanat takıp gitti. Yüreğim ağzımda izledim....
Bir garip yolcu...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)