SUZUKI GSR600 ARKA MAŞA UZATMA APARATI KULLANAN VAR MI?
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Bence ikinci resimdeki kadar büyük bir fark olmayacaktir bu aparat ile.
Ayrıca size katılıyorum, bu iki tekerlek arası mesafenin kısalığı bazen kötü bir görünüm kazandırıyor.
Tabiki cok katkısı vardır, ancak sadece görünüm olarak yaklasacaksak bence bu mesafe 10 cm uzatilirsa bile guzel bir sonuç elde edilebilir.
-
Bu şekilde uzatmak viraj kapasiyesini düşürür...
Sadece kalkışlarda ön kalkmasın diye yapılan bir işlem....
GSR gayet hoş duruyor halbuki...
Sadece plakalık ona o havayı veriyor...
İlk resimde plakalığı iptal et birde öyle bak
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
-
ARKA TEKERE FAZLA YÜK BİNMEYECEĞİ İÇİN GAZ VE FRENLERDE YANLAMA YAPMA MEĞİLİNİN NORMALDEN BİRAZ FAZLA OLACAĞINI DA TAHMİN EDİYORUM
SADECE PLAKALIK İPTALİNİ DE YAPTIM
[IMG][/IMG]
AMA BENİM İŞLEMCİ (ZEVK) BUNU BEĞENİYOR =)
[IMG][/IMG]
-
Görsellik açısından ben cub un bile arka maşayı uzatmak istiyordum. Bence de güzel duruyor , sonuçlarını da biliyorsun zaten bence istediğin hale getir motorunu ama bu parça çok fark yapacak gibi durmuyor.Resimdekine yakın bi görüntü için farklı bi yöntemle uzatmalısın bence.
Find what you love and let it kill you.
-
Maşa uzatmayla birlikte amortisör değişimi ya da yayları sertleştirmek gerekir. Yük kolu uzadığı için.
-
Bence arka maşayı uzatmak yerine, artçı koltuğunun olduğu bölümü yok etmelisin. Hem motorun iki tekerlek arası mesafesi ile de oynamamış olursun?
-
Motosiklet Eğitmeni
yumurtaya can veren Allah'im.
-
iki teker arası ne kadar kısa makina o kadar kıvrak,ne kadar uzun o kadar odun ;)
bu uzatma kitleri ile apaçilik yaparsın parlak asfaltta güzel yan vermeye yarar apaçi ve dragcı dostudur diyebiliriz
-
Maşa uzatmak dragda işine yarar, makina kolay tekere gelmez, drift yapan bir stuntçuysan işine yarar. Ama bunu yaptığında makina doğru dürüst viraj almaz, kıvraklığını kaybeder. Ve arkadaşların da dediği gibi süspansiyonların ayarı şaşar, virajda asfaltın tadına bakabilir, mıcır kusabilirsin
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)