Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 123 SonuncuSonuncu

1200 liraya 2400 km

REKLAM ALANI
    TheArcheus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    hyosung gt 250 r motorum sente kayması sonucu motoru yemişti . bana 1 hafta içinde çıkartabileceğini söyleyen usta güç bela 1 ayda cıkartmayı başarmıştı , ancak motoru denemeye bile tenezul etmemiş olsa gerekki kontağı açar açmaz sigorta yanıyordu ,sonra biraz uğraşdı felan sorunu düzeltti .sonra motora şöyle bir baktığımda motor bloğunda bir çok eksik vida olduğunu gördüm ve depo takozları yoktu ,kendisine belittiğimmde birbirine benzemeyen uyduruk kıydırık vidalar bulup takarak güyya sorunu halletti gene ses etmedim koyuldum yola .yolda giderken motordan sesler geldiğini farkettim , öyle az uzda değil . tekrar sorunumu bildirdiğimde sesin egzantrik zincirinden geldiğini her hangi bir sorun yaratmayacağını ayrıcada kendisin ön silindire müdahele ettiğini arka silindirin onu ilgilendirmeyeceğini söylerek başından savdı .sonra baktım olacak gibi değil ses korkutucu sekılde ,bu böyle olmaz diyerek tekrar gittim. tamam dedi bizden kaynaklı bir sorun varsa halledelim ,bi 10 gun daha bekledik gittim adam daha motora anahtar vurmamıs bı 10 gun daha beklesek vuracagı yok , lanet olsun dedim yapma motor felan ver motorumu , bişey yok zaten önemli bişey yok ilerde değiştirirsin egzantrik zincirini dedi .... neyse dedik aradan bi kaç hafta gecdi giderken aniden bumm diye bi ses motorun elektrik aksamı komple kesildi.heralde sigorta attı diye düşündüm birde baktımkı sigorta nerdeyse eriyecek .usta sigorta atma sorununu sıgortanın iki ucu arasına tel bağlayarak çözmüş ,sigortada atamadığı için beyin elektriği keserek motoru durdurmuş .bunu kendisine biraz sert bi dille bildirdiğimde cevabı ;ayıp ettin beni sahtekar motorcularlamı karıştırıyorsun sorun neyse arkasındayız vs vs oldu .

ve bugun motor yapıldıktan 2400 km sonra 1200 küsür lira vererek yaptırdığımız motor tekrar kitlendi hemde o ses gelen arka silindirden . şimdi bu ustaya ne yapmak lazım ,?

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    mondial mh 125 dirift
    öpmek lazım
    regal ve cenkito bunu beğendiler.
    HAYATI TESPİH YAPTIM KAH ÇEKİYORUUUM KAH SALLIYORUUUM......

umurcan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MT-07
    O kadar göz göre göre doğru dürüst yapmadığı motordan para alacak kadar kansız bir adamsa ne yapsan boş.
    Kendi sinirlerin için usta demeyi bırak ama
    Heil Spellcheck

Motosikleti
    YAMAHA TENERE XT660Z
    bu ustaya ne yapmak gerektiğini site kuralları nedeniyle şimdi söyleyemeyeceğim

fakat bu adamda ustalık olmadığını anlamana rağmen neden hala ısrarla gitmeye ve motoruna da kendine de eziyet ettirmeye devam ettin anlayabilmiş değilim
    DEMİR AT'A YOLLAR DAYANMAZ

Tsubasa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Demir At
    böyle ustaları (usta oldugunu sananları) dik gidona oturtmak lazım azizim
    # motosikletle.blogspot

tuc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 250R
    Sabır taşı edeceksin usta dediğin adamı

serdar37100 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA CBF 150
    tüketici haklarına müraacat etmek bence en iyisi en azından daha ileride oluşa bilcek sorunlarını bu şekilde garanti altına almış olursun bu benim fikrim yoksa tam sopalık adammış da

Tsubasa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Demir At
    kaç model bu motorun ?
    # motosikletle.blogspot

Ghostboz11 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 150 mcx roadracer
    güzel bi işçilik uygulayarak veya uygulatarak biraz esnetsen(ustayı) rahatlarsın geçmiş olsun böyle adamları taşlamak lazım

HercuL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki GSXR100
    ben olsam tecavüz ederim net olarak yazıyorum ..
    sürmek için yaşa , yaşamak için sür ...

TheArcheus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    bu adama götürmemın tek sebebi motorum arıza yaptığında yaptıracak durumum yoktu . getir ne zaman paran olursa o zaman yaparız dedi , 2 ay sonrada daha ne kadar bekleyecez demeye başladı . bende süper 8 scooterım vardı onu satmak zorunda kaldım hemde buyuk zararla . motor 2007 model

emrb - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    XJ6
    Ne yapacaksın söyleyim.

-50 cm demiri alacaksın,
    -bir ucunu iyice el değmeyecek şekilde ısıtacaksın,
    -ucu soğuk olan tarafı ustaya monte edeceksin,
    usta soracak niye soğuk tarafı soktun, sende diyeceksin ki sıcak tarafı tutupta çekemeyesin diye..
    TheArcheus, aksoyy, cenkito ve 5 diğerleri bunu beğendiler..

sbr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki v-strom DL650 XT
    hangi usta bu söylede bilelim
    TRANSALP XL700

regal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    bmw650gs kawasaki er6 n
    kahraman maraşa a yolla burada usta varrr adam varrrr dost varrr
    cbf 150 bunu beğendi.
    05428381357 mustafa minyas kahraman maraş merkez şimdiye kadar motor geçmişi +++ mobilet +mz 150cc++150cccelik coper +250cc regal rabtor+vf750c honda magna++er6 n++125cckymco++er5++şimidlik suziki bandit650s ve 150cckmt çelik sport

Motosikleti
    '16 Z-One S Mondial
    Alıntı TheArcheus adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bu adama götürmemın tek sebebi motorum arıza yaptığında yaptıracak durumum yoktu . getir ne zaman paran olursa o zaman yaparız dedi , 2 ay sonrada daha ne kadar bekleyecez demeye başladı . bende süper 8 scooterım vardı onu satmak zorunda kaldım hemde buyuk zararla . motor 2007 model
    yanlış anlama sadece doğru mu anladım diye soruyorum,
    bu adam sen para getirdikten sonra motosikleti tamir etti dimi, yani sen parayı verdin daha sonra tamire başladı, peki buradaki avantajı neydi yani normalde de bu şekilde tamir etmez mi,
    benimde 1-2 sene önce yolda kalmamdan dolayı bir tamirciye muhtaç olmuştum motosikleti öyle bir yapmış ki bu bu kadar olur yoksa bilmem kaç lira daha isterim dedi, motoru otogara zor götürdüm sonra otobüse atıp memlekete götürüp oradaki tamircime yaptırmıştım, böyle olaylar insanı çileden çıkarıyorlar
    Uzaklarda bir güneş doğuyor!..

Proud - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Yeri nerdeyse git dağıt ortalığı.

M.balibey - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    iyi bir araştırmayla evini bulup gece sokağa falan çıktığında karanlık bir yerde sıkıştırıp sağlam bir haydar yada baldızla ayarı vereceksin yada sürünsün istersen dizine sık sakat kalır aslında böylelerini meydanlarda sallandıracan bak herkes nasıl mum gibi oluyor

Benli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı TheArcheus adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    sonra motora şöyle bir baktığımda motor bloğunda bir çok eksik vida olduğunu gördüm ve depo takozları yoktu ,kendisine belittiğimmde birbirine benzemeyen uyduruk kıydırık vidalar bulup takarak güyya sorunu halletti gene ses etmedim koyuldum yola
    Şimdi hiç kusura bakmayın ! , sizde de suç var ! motor bloğunda eksik vida olduğunu gördüğünüz halde , yapılan uyduruk işlere ses çıkarmıyor ve bu motoru kullanıyor vede bu usta sıfatındaki dolandırıcılarla muhataplığa devam ediyorsunuz ! , yani !! inanın , sizin gibiler olmasa bu dolandırıcı tipler , kendini bu kadar geliştiremez !!
    " Aklı "fukara olanın , fikri ukela olurmuş !.

BİLGİ GÜÇTÜR

cesur509 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Çok yakında...
    Gül Dediğin Nedir Senin? Üç Beş Diken Biraz Yaprak, Ömür varya Ömür Çok Sevdiğin Üç Beş Nefes Sonra Toprak. . .

yamyamaha - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    kymco Xciting500 geti gy 200 ( skygo ) & cbf 150
    rakip takımın formasıyla derbi maça yolamak gerek bu ustayı. gerisini holigan arkadaşlar halleder.
    cenkito ve cesur509 bunu beğendiler.

1. sayfa 123 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)