hyosung gt 250 r motorum sente kayması sonucu motoru yemişti . bana 1 hafta içinde çıkartabileceğini söyleyen usta güç bela 1 ayda cıkartmayı başarmıştı , ancak motoru denemeye bile tenezul etmemiş olsa gerekki kontağı açar açmaz sigorta yanıyordu ,sonra biraz uğraşdı felan sorunu düzeltti .sonra motora şöyle bir baktığımda motor bloğunda bir çok eksik vida olduğunu gördüm ve depo takozları yoktu ,kendisine belittiğimmde birbirine benzemeyen uyduruk kıydırık vidalar bulup takarak güyya sorunu halletti gene ses etmedim koyuldum yola .yolda giderken motordan sesler geldiğini farkettim , öyle az uzda değil . tekrar sorunumu bildirdiğimde sesin egzantrik zincirinden geldiğini her hangi bir sorun yaratmayacağını ayrıcada kendisin ön silindire müdahele ettiğini arka silindirin onu ilgilendirmeyeceğini söylerek başından savdı .sonra baktım olacak gibi değil ses korkutucu sekılde ,bu böyle olmaz diyerek tekrar gittim. tamam dedi bizden kaynaklı bir sorun varsa halledelim ,bi 10 gun daha bekledik gittim adam daha motora anahtar vurmamıs bı 10 gun daha beklesek vuracagı yok , lanet olsun dedim yapma motor felan ver motorumu , bişey yok zaten önemli bişey yok ilerde değiştirirsin egzantrik zincirini dedi .... neyse dedik aradan bi kaç hafta gecdi giderken aniden bumm diye bi ses motorun elektrik aksamı komple kesildi.heralde sigorta attı diye düşündüm birde baktımkı sigorta nerdeyse eriyecek .usta sigorta atma sorununu sıgortanın iki ucu arasına tel bağlayarak çözmüş ,sigortada atamadığı için beyin elektriği keserek motoru durdurmuş .bunu kendisine biraz sert bi dille bildirdiğimde cevabı ;ayıp ettin beni sahtekar motorcularlamı karıştırıyorsun sorun neyse arkasındayız vs vs oldu .
ve bugun motor yapıldıktan 2400 km sonra 1200 küsür lira vererek yaptırdığımız motor tekrar kitlendi hemde o ses gelen arka silindirden . şimdi bu ustaya ne yapmak lazım ,?