Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
3. sayfa BirinciBirinci 123

1200 liraya 2400 km

REKLAM ALANI
    scooboy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha xj6N 2013
    Bu ülkede iyi niyetini sonuna kadar kaybetmeyen ama hep bu iyi niyet yüzünden sömürülen kişilere katıldınız tebrik ederim.
    Adı sıkça geçen ve ekol olmuş bir usta motorumun kitlenmesine ve 2.5bin evet (2milyar beşyüz) zarara girmeme sebep olmuştu.
    üçyüz beşyüzleri söylemiyorum bile.
    Alıp motoru götürdüğüm ustada 2 ay sonra motoru yaptığında sağından solundan yağ geliyordu. (2.5u alan usta)
    Artık kimselere güvenim kalmadı Kawasaki Burak dışında.
    Bide bi klişe vardır. Hangi ustaya gidersen git bi öncekini bi kötüler bi kötüler adet olmuş lanet olsun.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    TheArcheus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    ben usta defterini kapattım artık .125 cc deyken zaten herşeyini kendim yapıyordum ve daha az sorun yaşıyordum . bunda düzgün olsun diye ustaya yaptıralım dedim çok düzgün oldu . kimse sizin malınıza sizin kadar özen göstermez . bugun motoru büyük ölçüde açdım motorun gergileri ve silindir contası ufalanmış resmen ama silindir piston üst kapak v.s sorun görünmüyor, gergilerden dolayı sente kaymış yine sanrıım ama düşük hızda sorun olduğu ve hemen durdugum için diğer parçalara zarar vermemeiş gibi görünüyor
    cool113 bunu beğendi.

ergün1968 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    NC 700 SA
    Kafasını,gözünü yar ve direk afişe et bence.Kendin topla rahat et.
    AKILLI OLALIM;DÜNYADA EŞİ BENZERİ OLMAYAN BU MÜKEMMEL COĞRAFYAYA,TÜRK İNSANINA VE TÜRK'LÜĞE SAHİP ÇIKALIM.100 YILI AŞKIN SÜRDÜRÜLEN TÜRK ULUSUNU BÖLMEYE YÖNELİK OYUNLARA ALET OLMAYALIM.HEPİMİZ KARDEŞİZ.NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...

babaduru - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yılların Eskitemediği Peugeot 103-CBR 250 R(2011)
    Ustanın yaptığını anlatıyorum bujiyi söküp bolca yağ bastı krankı anahtar ile çevirerek alıştırdı daha sonra havalı tabancayla alıştırdı sonra bastı çalıştırdı.Bu iş bukadar basit 1200 liralık bi iş yapmadığı kesin ama bunu yaptığı için piston sekman ve silindiri honlatmak yada değiştirmek gerekli.Bu benim tahminim ve bi kaç motorcudan böyle şeyler yaptıklarını duymuştum.

ozgurakman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    FZ6 Fazer 98Hp (isviçre çakısı)
    sendeki iyi sabır. ben bu yüzden ustaya falan gitmiyorum, herşeyi kendim yapıyorum. servis kitapçığına bakarak ve internetten araştırarak en kötü ihtimalle aldığım parçaları bi daha almak zorunda kalırım. ama işi öğrenmiş olurum... üstelik işçilik verilmediğinden çok büyük bir hata yapılmadığı sürece daha az tutacağına eminim. meraklı ve yeteneklisin gördüğüm kadarıyla (fiber işi el mahareti ister) bence biraz araştırma ile problemi kendin çöz ya da git ustanın ümüğüne bas ya da şikayetçi ol. keşke fatura alsaydın
    "DoksanSekiz Beygir." Herkes hakettiği gibi yaşar.

TheArcheus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı ozgurakman adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    sendeki iyi sabır. ben bu yüzden ustaya falan gitmiyorum, herşeyi kendim yapıyorum. servis kitapçığına bakarak ve internetten araştırarak en kötü ihtimalle aldığım parçaları bi daha almak zorunda kalırım. ama işi öğrenmiş olurum... üstelik işçilik verilmediğinden çok büyük bir hata yapılmadığı sürece daha az tutacağına eminim. meraklı ve yeteneklisin gördüğüm kadarıyla (fiber işi el mahareti ister) bence biraz araştırma ile problemi kendin çöz ya da git ustanın ümüğüne bas ya da şikayetçi ol. keşke fatura alsaydın
    bundan önce yaptığım gibibundan sonrada kendim yapacam artık herşeyi

3. sayfa BirinciBirinci 123

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)