Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

1200 liraya 2400 km

REKLAM ALANI
    TheArcheus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı Benli adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Şimdi hiç kusura bakmayın ! , sizde de suç var ! motor bloğunda eksik vida olduğunu gördüğünüz halde , yapılan uyduruk işlere ses çıkarmıyor ve bu motoru kullanıyor vede bu usta sıfatındaki dolandırıcılarla muhataplığa devam ediyorsunuz ! , yani !! inanın , sizin gibiler olmasa bu dolandırıcı tipler , kendini bu kadar geliştiremez !!
    tecavuze uğrayan kadınlarda suçlu mini etek giymeselermiş gibi bişey oldu bu . evet suç bizde herkesi insan sanıyoruz , hala o adamı teşhir etmeye içim elvermiyo . hep bu yüzdn kaybediyoruz zaten

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:48 ----------

Alıntı mondial50tt adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yanlış anlama sadece doğru mu anladım diye soruyorum,
    bu adam sen para getirdikten sonra motosikleti tamir etti dimi, yani sen parayı verdin daha sonra tamire başladı, peki buradaki avantajı neydi yani normalde de bu şekilde tamir etmez mi,
    benimde 1-2 sene önce yolda kalmamdan dolayı bir tamirciye muhtaç olmuştum motosikleti öyle bir yapmış ki bu bu kadar olur yoksa bilmem kaç lira daha isterim dedi, motoru otogara zor götürdüm sonra otobüse atıp memlekete götürüp oradaki tamircime yaptırmıştım, böyle olaylar insanı çileden çıkarıyorlar

evet para gelmeden motoru yerinden bile kıpırdatmadı hatta para geldiktn sonrada uzunca süre kıpırdatmadı . hemde motoru yaptırabilmek için dükkanımda paket servis için kullandığım scooterimi sattığımı ve motor çıkana kadar paket servis yapamayacağımı ve büyük zarar edeceğimi söylediğim halde

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    clemenze - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Yahu Tolga arkadaş!!!

Belliki götürdüğün yer tam anlamıyla işportacı, kaparoz işler yapan, insan oğluyla arasında 1 saat olan adamlar....

Şunu merak ediyorum. Herhangi bir alışverişinde hiç tiksindiğin, işkillendiğin yerler olmadımı. Nasıl oluyorda bu tip yerlerden alışveriş yapıp hatta motorunu teslim ediyorsun.

2 teker üzerinde hallederizlere tamam diyorsan köteğin büyüğünü bence sen hakediyorsun!!

En sonda sorduğun soruya ise gidip ebesiyle kritik yaparak durumu toparlayabilirsin diye cevap vereyim???

Öyle bayi servisler görüyorum ki sıfır motorun üzerinden parçayı söküp, milleti işinden alıkoymadığı gibi, birkaç saat içinde motoru servisten çıkarmak için cebinden para harcayanlar eli öpülesi adamlardır.

Ayrıca burdan millete küfür ettiriyorsan bu şahısları da afişe etmelisin?
    Benli bunu beğendi.

Tsubasa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Demir At
    şükür ki benim başıma böyle bişey gelmedi..
    gelse herhalde bir taraflarını eline verirdim bu şahısın..
    merak ettim kim bu usta dediğin lavuk
    # motosikletle.blogspot

amaninmb - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    QJ Motor- VPS 125
    Alıntı TheArcheus adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    tecavuze uğrayan kadınlarda suçlu mini etek giymeselermiş gibi bişey oldu bu . evet suç bizde herkesi insan sanıyoruz , hala o adamı teşhir etmeye içim elvermiyo . hep bu yüzdn kaybediyoruz zaten

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:48 ----------

evet para gelmeden motoru yerinden bile kıpırdatmadı hatta para geldiktn sonrada uzunca süre kıpırdatmadı . hemde motoru yaptırabilmek için dükkanımda paket servis için kullandığım scooterimi sattığımı ve motor çıkana kadar paket servis yapamayacağımı ve büyük zarar edeceğimi söylediğim halde
    Madem para buldun ve adamın bi poka yaramayacağını öğrendin neden scooterini bile satıp parayı verdin ve o adam gibi gözüken mahluğa yaptırmaya çalıştın.
    Parasını versen adam gibi kaç tane usta çıkardır eminim. Ki kış ayının sonunda parayı göster birçok iyi usta yapacaktır. Bilirsiniz kış ayı zor geçer motorcular için bu zamanlarda paraya çok ihtiyaç vardır.

Herneyse. Ve İş ayrı zevk aynı. Siz GT250 nizi zevk için biniyorsunuz Fakat scooterinizi işiniz için. Çalışıp tekrar GT250 alabilirsiniz fakat GT250 ile paket servisi yapıp scooteri geri alabilirmisiniz? Bence bu ikilemi Kötü kullanmışınız veeeeeeeeee

Ustayı teşhir et-ki başkalarıda gitmesin aldanmasın.

Ben daha 2 gün önce iş yerimi kapattım kısacası battım. Sırf iyi niyet , millete güvenmek ve yanımdaki ortak diye bildiğim ve güvendiğim tabi iki ayaklı anfibik beyinli yavşak yüzünden battım. Bu zamanda bu dünyada acırsan( ki Böyle dünyanın ****** koyuyum.... ) acınacak duruma düşersin miş ve öyle oluyor.

Acıma kimseye. Gir dağıt kır... Rahatla , gidonu sok poposuna al lan yap şunu diyebilirsiniz seçeneklere göre ve birdaha gitme...
    Geçmiş olsun....

Suç veya hata sadece gönlünüzde, yufka yüreklilik iyi niyet şu s*ktiri poktan dünyada olmuyor... yanlış zamanda yalış yerde doğmuşuz bence...
    Atalarımızın zamanında camilerin kapısında hayır paraları olurmuşta dilenciler ihtiyacı kadar alıp giderlermiş şimdi adamlar dükkanlardaki hayır kutularını çalıp defolup gidiyor...
    "men dakka dukka"

Alıntı amaninmb adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Madem para buldun ve adamın bi poka yaramayacağını öğrendin neden scooterini bile satıp parayı verdin ve o adam gibi gözüken mahluğa yaptırmaya çalıştın.
    Parasını versen adam gibi kaç tane usta çıkardır eminim. Ki kış ayının sonunda parayı göster birçok iyi usta yapacaktır. Bilirsiniz kış ayı zor geçer motorcular için bu zamanlarda paraya çok ihtiyaç vardır.

Herneyse. Ve İş ayrı zevk aynı. Siz GT250 nizi zevk için biniyorsunuz Fakat scooterinizi işiniz için. Çalışıp tekrar GT250 alabilirsiniz fakat GT250 ile paket servisi yapıp scooteri geri alabilirmisiniz? Bence bu ikilemi Kötü kullanmışınız veeeeeeeeee

Ustayı teşhir et-ki başkalarıda gitmesin aldanmasın.

Ben daha 2 gün önce iş yerimi kapattım kısacası battım. Sırf iyi niyet , millete güvenmek ve yanımdaki ortak diye bildiğim ve güvendiğim tabi iki ayaklı anfibik beyinli yavşak yüzünden battım. Bu zamanda bu dünyada acırsan( ki Böyle dünyanın ****** koyuyum.... ) acınacak duruma düşersin miş ve öyle oluyor.

Acıma kimseye. Gir dağıt kır... Rahatla , gidonu sok poposuna al lan yap şunu diyebilirsiniz seçeneklere göre ve birdaha gitme...
    Geçmiş olsun....

Suç veya hata sadece gönlünüzde, yufka yüreklilik iyi niyet şu s*ktiri poktan dünyada olmuyor... yanlış zamanda yalış yerde doğmuşuz bence...
    Atalarımızın zamanında camilerin kapısında hayır paraları olurmuşta dilenciler ihtiyacı kadar alıp giderlermiş şimdi adamlar dükkanlardaki hayır kutularını çalıp defolup gidiyor...

inanın 3 ay önce bende dükkanı kapattım . sebepde adam bilip ortak olduğum adamın 1 yılda 2 tane arabamı hurdacıya verdikten sonra biptir olup gitmesiydi

bu ustaya daha öncede scooteri yaptırmıştım ve cok uygun fiyata parça temini yaparak gayet güzel bi şekilde çıkartmıştı motoru .sırf onun hatrına teşhir etmiyorum şuan . bi poka yaramayacağını malesef cok gec öğrendim ,son ana kadar büyük bir usta olarak biliyordum kendisini bazı japonların yetkili servisliğini yapmıştı zamanında

amaninmb - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    QJ Motor- VPS 125
    Alıntı TheArcheus adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    inanın 3 ay önce bende dükkanı kapattım . sebepde adam bilip ortak olduğum adamın 1 yılda 2 tane arabamı hurdacıya verdikten sonra biptir olup gitmesiydi

bu ustaya daha öncede scooteri yaptırmıştım ve cok uygun fiyata parça temini yaparak gayet güzel bi şekilde çıkartmıştı motoru .sırf onun hatrına teşhir etmiyorum şuan . bi poka yaramayacağını malesef cok gec öğrendim ,son ana kadar büyük bir usta olarak biliyordum kendisini bazı japonların yetkili servisliğini yapmıştı zamanında
    Ne diyelim. diyecek birşey yok. Piyasa kötü,adı olmayan bir nakit krizi var. (Ama araştırmalar nedense hep iyi yönde hiç vatandaş kötü durumda para yok , işci çıkarmaları arttı , hacizlik olaylar çok denmiyor - gösterilmiyor...)

Diyecek birşey yok Cümleten Geçmiş olsun. Rabbim Güzel insanlarla , ve Hayırlısıyla yolumuza-hayatımıza devam etmemizi sağlar inşallah.
    Arada çürük çıkacak ki iyiyi-kötüyü ayırt edelim... Tecrübe diyip popomuza bir kılcal kazıkcık daha yiyoruz...
    "men dakka dukka"

Serk21 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM DUKE 390
    benzer şeyler benimde başıma geldi, HİÇBİR ZAMAN iş bitmeden para vermem ;) bende ustaya çıkarıp 70 lira verdim o da 2 litre yağ açıp koydu gözümün önünde,onun hatrına. benim motorumda 2007 model gri-siyah GT250R dı,avatarımdaki.

Yapacağın şey ustaya gidip çaktırmadan fatura isteyeceksin yaptığı iş için,gider göstericem de ve diret almadan çıkma dükkandan, sonra motorunu bi servise götürüp adama dava açacaksın.
    Karadeniz - Giresun.

erro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    tracer 900
    o adam anasını karnındayken, anası adamın amcasıyla birlikte olmuş, sorun bu bence...

serkanADH13 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Motor Tamircisi :) 0,535,939,20,86 :)
    Tolga Geçmiş Olsun kardeşim,,,

Doğruyu söyle Bu Ustayamı Gittin ))

BLaCK_j.W.a bunu beğendi.
    BMW F650,,,KTM EXC 400,,,CRF 250X.....msx 125
    ''Gürcan Moto Garaj''
    0 535 939 20 86

izmirian - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 250r
    Kanuni ye yazacaksin yetkili serviste yapilan rezilligi bilgi edindirme yasasi geregi tamirin neden duzgun yapilmadigini soracaksin tuketici haklarina sikayet ve burada ilan edeceksin su sahtekar yaptin bunu diye

Alıntı serkanADH13 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Tolga Geçmiş Olsun kardeşim,,,

Doğruyu söyle Bu Ustayamı Gittin ))

http://i.imgur.com/P4DJi4p.jpg
    haha bu adam yapsa belki daha fazla giderdi
    cenkito bunu beğendi.

Tİme_shİft42 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Var
    Birde paramı verdin üste

valla arkadaşlar piyasadaki tamircilerin çoğu böyle. ben bunlara tamirci değil kasap diyorum. 1200 TL binek araç motoru toplatırsın ama bunun gibi kasaplara küçük bir motoru toplatamazsın. adam kendini toplamaktan aciz motoru nasıl toplasın. bunun gibi ahlaksız herifler yüzünden motosikletimi satmak zorunda kaldım ben en sonunda yeni motosiklet almıştım. ona telefon açıp şöyle de. "aldığın paranın her kuruşu haram olsun, o para sana kefen parası olsun inşallah" de ama yüzüne karşı söyle mutlaka. yüzüne karşı söylemezsen geçerli olmaz.

egelim 43 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 125 UPM (Pizzacı moturu) :)
    Durum bu kadar vahim ve buradada paylaşılıyorsa afişe etmelisin açık seçik buraya yazacaksın kim olduğunuki bi işe yarasın
    "HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?

TATLIHIZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    (14) Yamaha Ybr (16) Yamaha Ybr
    İş yerindeki motoru satıp kendi motorunumu yaptırdın.. Kendi motorunu satıp,Ekmek tekneni yürütmen lazımdı,Usta adını vermiceksen niye konu actın,,Paramı aldı ama bana cok iyilik yaptı diyorsun..Nerelere gidiyoruz arkadas.1200 tl ye ben araba motoru yaptırırım.
    Çözüm yolu var balansörlü çinli almak örnek su an kullandıgım drift , cbf 150 ye bile kafa tutabilirim titresimsizlik konusunda. Time Shift

Benli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı cool113 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    adam kendini toplamaktan aciz motoru nasıl toplasın..
    Günün mesajı bu olsa gerek , 10 X 10 .
    " Aklı "fukara olanın , fikri ukela olurmuş !.

BİLGİ GÜÇTÜR

Motosikleti
    Kara Şimşek..
    Not: Bu içerik +18 dir Lütfen Denemeyiniz...
    Tavsiye etmemekle birlikde Yinede yazıyorum
    Yapacağın olay şudur Güzel kardeşim Aynı Olay Tekerrür ettiyse Alıyosun yanına 3,4 tane sağlam arkadaş gidiyosun ustanın yanına Bak güzel ustacım hani yaptığın işin sonuna kadar arkasındaydın ya hani heh işte aynın olaytekerrür etti ve sorunu sana daha önceden bildirmeme rağmen üstelik senin yüzünden sigortada yandı Ya bunu Ücret almadan yaparsın yada Sen bilirsin
    Şu arkamda duran Baba yiğitleri görüyonmu adamın A... Kor vallaha de Artislenirse deki bak kardeşim benim çevram çok geniştir tüm İnternete Ve yaşadığın çevredeki tüm duvarşlara Bu tamirhananin barbat olduğunu ve sahtekar olduğunu kimsenin gitmemesi gerektiğini yazarım de Çok basit de fotokobi ile istersem 10bin tane bastırrım de Gözü korksun biraz he Korkmadımı yapılacak şey
    Sado

Alıntı TATLIHIZ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    İş yerindeki motoru satıp kendi motorunumu yaptırdın.. Kendi motorunu satıp,Ekmek tekneni yürütmen lazımdı,Usta adını vermiceksen niye konu actın,,Paramı aldı ama bana cok iyilik yaptı diyorsun..Nerelere gidiyoruz arkadas.1200 tl ye ben araba motoru yaptırırım.
    kişinin kendini savunamayacağı bi yerde afişe etmek doğru olmaz . evet iş yerindeki motoru sattım çunkü şu vakit para getireceğim dedim ve getirmeliydim . satmasam zaten daha uzunca süre para bulma ihtimalım yoktu . ayrıca gunde 5-6 sipariş için hyosungda yeterli olabilirdi bana

alidgn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    hyosung gt250R-Bmw f650- tvs 150-hyosung GT 650 R
    abı ben olsam ne yapardım bılıyor musun ama acık yureklılıkle soyluyorum alıp bı sprey boya dukkanın kepenklerıne veya dukkanının onune ona agzıma gelenı yazardım...
    aldıgı parayı allah yedırmesın boyle serefsızlere ..
    Çok acılar çekerim çok acılar, köpek değilim onu ısıramam.. Isırırım dudağımı. Büyük kişilerin sırlarına ortağım, gene de nah şu kadar övünemem. Bütün ayıplar bende ama, ne yapıp yapmalı ulaşmalı dostlara. Geri de kalmayı kendime yediremem..

salcano_7946 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf 150
    usta olcak kısının valıdesı dogum dan once son kez gıttıgı wc de sıcmıs muhtemelen bu ustayı.....ewet tamda boyle olmus...
    KISMETTE NE VARSA;KAŞIKTA O ÇIKAR

2. sayfa BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)