İlkokul mezunları a2 ehliyet alabiliyormu ?
Reklamlar
-
Arkadaşlar merhaba, ben şuan açıktan lise okuyorum ve yarın gidip a2 ehliyet kursuna yazılmayı düşünüyorum ama şunu sormak istiyorum, ilkokul mevzunları ehliyet alabiliyormu ? Sanırım artık ortaokul diye birşey yok, 8'e kadar okuyup diploma alanlar ilkokul mevzunu gözüküyor.
Reklamlar
-
abi senelerdir ilk okul mezunlarına ehliyet verilmeyecek deniliyor ama hala çıkmadı bu yılda çıkacağını tahmin etmiyorum yazılırsın rahat rahat da alırsın
-
serdar37100 adlı üyeden alıntı
abi senelerdir ilk okul mezunlarına ehliyet verilmeyecek deniliyor ama hala çıkmadı bu yılda çıkacağını tahmin etmiyorum yazılırsın rahat rahat da alırsın
Yani ilkokul dedikleri 1 den 5'e kadar okuyanlardanmı bahsediyorlar acaba ? Ben 8 e kadar okuyup mezun oldum, ortaokul mezunumuyum, ilkokul mezunumuyum ben şuanda ?
-
Alırsın. daha öyle bi kanun yok.
Çözüm yolu var balansörlü çinli almak örnek su an kullandıgım drift , cbf 150 ye bile kafa tutabilirim titresimsizlik konusunda. Time Shift
-
Eğer tekrar değiştirilmediyse hayır ilkokul mezunları ehliyet alamıyor ama sen ilkokul mezunu değilsin, 8 yıllık ilköğretim mezunusun. İlkokuldan kast edilen şey 5 yıllık eğitim oluyor.
-
2012 Eylül ayında B sınıfı alan biliyorum...En yakın sürücü kursuna bi danış...
-
Tamam arkadaşlar, sağolun.
-
[QUOTE=Proud;2942653]Arkadaşlar merhaba, ben şuan açıktan lise okuyorum ve yarın gidip a2 ehliyet kursuna yazılmayı düşünüyorum ama şunu sormak istiyorum, ilkokul mevzunları ehliyet alabiliyormu ? Sanırım artık ortaokul diye birşey yok, 8'e kadar okuyup diploma alanlar ilkokul mevzunu gözüküyor.[/QUOTE
hacam bende ilkokul mezunuyum ve a2 ehlıyete yazıldım istediğin ehliyeti alabılırsın sıkıntı yok ehliyet alıcaksan acele et bu doneme hala kayıt alıyolar sanırım ben bu döneme kayıt oldum ehlıyetımı almam mayısın sonunu bulacak. bilgine
-
1995 yılından önceki ilkokul mezunlarına ehliyet var bilginize
HAYATI TESPİH YAPTIM KAH ÇEKİYORUUUM KAH SALLIYORUUUM......
-
İlkokul kavramı artık kalktı.İlköğretim kavramı kullanılıyor.
İlköğretim mezunusun bende ilköğretim mezunuyum.İstersen motor ehliyetide araba ehliyetlide alabilirsin.
Fakat meclise sunulan bir kanunda ehliyet almak için en az lise mezunu olman gerekmekte.Fakat bu kanun mecliste onayda görmedi redde edilmedi.
Sıkıntı yok rahatça alabilirsin.
-
Proud adlı üyeden alıntı
Yani ilkokul dedikleri 1 den 5'e kadar okuyanlardanmı bahsediyorlar acaba ? Ben 8 e kadar okuyup mezun oldum, ortaokul mezunumuyum, ilkokul mezunumuyum ben şuanda ?
1995 yılından önce ilk okul mezun olanlar alabiliyor ondan sonrası ilk öğretim olarak geçiyor orta ve ilk okul yanı 8 yıl mecburi eğitim
gemi adamı belgesi çıkarmak da bu şekilde 95 öncesi ilk okul mezunları alabiliyor sonrası alamıyordu yanlış hatırlamıyorsam.
-
1'den 5 e kadar okuyan ilkokul
5'ten 8 e kadar okuyan ortaokul
8'den 12'ye kadar okuyan lise mezunu
12'den 14 veya 16 ya kadar okuyan üniversite mezunu
bunu merak ediyosun heralde
-
emrb adlı üyeden alıntı
1'den 5 e kadar okuyan ilkokul
5'ten 8 e kadar okuyan ortaokul
8'den 12'ye kadar okuyan lise mezunu
12'den 14 veya 16 ya kadar okuyan üniversite mezunu
bunu merak ediyosun heralde
milli eğitim bakanlığı daha öncesinde bazı sertifikalarda ilk okul kısıtlaması yaptı fakat 1995 yılı öncesi mezun olanları kapsam dışı bıraktı bunu izah etmeye çalıştım ilk okul sonrasında 95 yılından sonrası için ilk öğretim olarak kabul gördü yani 95 den sonra 5 yıl okuyanlar ehliyet alma şansı olmuyor.
ben buşekilde hatırlıyorum stcw belgesi işi yaptığımda biz evrakları bu şekilde alıyorduk.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)