Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

MOTOR Korna bağlantısı nasıl yapılır

REKLAM ALANI

Arkadaşlar mondial 10 ukh motorum var kendi orjinal kornasını deyiştittirmiştim taksi kornası taktırmıştık 2 tane adam yaparken bağlantısını görmedim nasıl yaptığını bilmiyorum ben muaneye götüreceğim kendi kornasını bağlayamadım Allahını seve kardeşim benim motordan motoru olan varsa bi yardımcı olsun nasıl hallederim bu işi kendi motorunun da bağlantısını resim olarak gönderirse sevinirim artı eksisine göre bağla demeyin çünkü bunu herkez dedi kabuluları bir düz bir ter he türlü denedim olmuyor lütfen bilen biri yardımcı olsun harici etmesin

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Öncelikle hoş geldin,hangi ildensin belirtseydin :(
    ilk önce üzerindeki kornaların belirgin bir fotoğrafını çek,mümkünse o bölgedeki karenajı sök anlaşılır olsun,elimizden geldiğince yardımcı olalım.
    Burdan söylemek zor çünkü nasıl bir bağlantı ile otomobil kornası kullanıldı bilemeyiz

Mengu16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj 200NS, Mondial 210MX
    Kornalardan çıkan kabloları takip et, muhtemelen röleli kornadır araba kornasını motora taktığına göre. Röle varsa ondan çıkan kabloları da takip et ön farın altındaki küçük kapağın arkasında korna olur kornanın fişleri olur taktırdığın araba kornası veya korna rölesi o fişlere bağlıdır araba kornasının kablolarını çıkarıp orjinal kornayı bağlayacaksın. Röle dediğim şey de küçük kutu gibi bir elektronik cihazdır 3-5 bacaklı.
    cenkito bunu beğendi.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)