Yağ Filtresini bulamıyorm
Reklamlar
-
Arkadaşlar Geçenlerde de konu açmıştım yağ filtresi ile ilgili... az önce motorun yağ filtresini değiştirmek için motorun kapaklarını söktüm.. bir tarafını söktün boş çıktı vitesten tarafı da söktüm sonra orada bi vida çıktı lokma takımı ile sökmek istedim fakat boşa döndü.. bu sırada motorun içinde cırrrrr diye bir ses geldi.. sizce ne olabilir bir sorun yaratır mı ?
bu arada resimlerde ki parlak kapakları söktüm.
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=310863719016214&set=pb.100002777655 544.-2207520000.1361620089&type=3&theater
Alırsan HONDA pantolonda gider donda :D
Reklamlar
-
yağ filitresi olan motorlarda bile yan kapaklar sökülmez(gerek yoktur) filitrenin kapağı ayrıdır. senin motorunda yağ filitresi yok, yagı boşaltmak için tapayı aç içerisinde yüksük büyüklüğünde tel bir süzgeç var sadece.
-
35emre doğru söylemiş. Bu arada fotoğrafların kapalı kardeş
4 Teker bedenimi, 2 Teker ruhumu taşır
Yanlamak biz de ata sporu!
-
35emre35 adlı üyeden alıntı
yağ filitresi olan motorlarda bile yan kapaklar sökülmez(gerek yoktur) filitrenin kapağı ayrıdır. senin motorunda yağ filitresi yok, yagı boşaltmak için tapayı aç içerisinde yüksük büyüklüğünde tel bir süzgeç var sadece.
teşekkürler bilginiz için. bilmiyordum daha önce böyle bir konu daha açtım biri yağ filtresi olduğunu söyledi bende o yüzden söküp bakmak istedim. bu arada vitesten tarafta yani sol kapağı açtım içinde 14 lük somun vardı onu oynattığımda motordan ses geldi bir şey olurmu ?
-
Motosikletinin motror kısmını 2 yandan çek sana daha yardımcı olabiliriz
Gül Dediğin Nedir Senin? Üç Beş Diken Biraz Yaprak, Ömür varya Ömür Çok Sevdiğin Üç Beş Nefes Sonra Toprak. . .
-
siteye fotoğraf yükleyemiyorum ceza aldım ama yinede teşekkürler. bu gün çok uğraştırdı bu motor beni ya
-
-
kroscu14 adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar Geçenlerde de konu açmıştım yağ filtresi ile ilgili... az önce motorun yağ filtresini değiştirmek için motorun kapaklarını söktüm.. bir tarafını söktün boş çıktı vitesten tarafı da söktüm sonra orada bi vida çıktı lokma takımı ile sökmek istedim fakat boşa döndü.. bu sırada motorun içinde cırrrrr diye bir ses geldi.. sizce ne olabilir bir sorun yaratır mı ?
bu arada resimlerde ki parlak kapakları söktüm.
http://www.facebook.com/photo.php?fb...type=3&theater
muhtemelen iki yerde olabilir ya scooterlardaki gibi altta ki tapada yana sol yan taraftaki kırmızı nokta ile işaretli vidanın altında
cesur 509 benden çönce davrandı aynı yerden bahsediyoruz
vites kolu tarafındaki kapagın altındaki 14 lük somun manyetonun somunudur
---------- Post added at 18:00 ---------- Previous post was at 17:47 ----------
manyoto tasını yerinden oynatmadan iyice sıkman lazım, tam oturmazsa atesleme zaman problemleri yasayabilirsin
kırmızı işaretli vida
Adım
CEM
MOTOSİKLET = ÖZGÜRLÜK
Motora ölmek için değil, Yaşamdan daha fazla zevk almak için binmeliyiz
-
iyiki forumda sormuşsun yoksa komple motoru sökecekmişsin
-
-
insan önce yardımda bulunan fotograf ekleyenlere tesekkür eder.
madem kendine bulacak kadar güveniyordun neden baslık actın
Adım
CEM
MOTOSİKLET = ÖZGÜRLÜK
Motora ölmek için değil, Yaşamdan daha fazla zevk almak için binmeliyiz
-
cenkito adlı üyeden alıntı
insan önce yardımda bulunan fotograf ekleyenlere tesekkür eder.
madem kendine bulacak kadar güveniyordun neden baslık actın
2 gündür foruma giremiyordum o yüzden cevap yazamadım ama çok teşekkürler herkese yardımcı olduğunuz için[COLOR="Silver"]
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:13 ----------
cool113 adlı üyeden alıntı
iyiki forumda sormuşsun yoksa komple motoru sökecekmişsin
aynen öyleydi kafaya taktım bulacağm dedim onu ama iyiki sormuşum teşekkürler
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:16 ----------
cesur509 adlı üyeden alıntı
teşekkür ederim iyiki sormuşum
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)