Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

scooter öneriniz

REKLAM ALANI
    DünküÇocuK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    R 25 2019
    sym fiddle II 125 oneririm hem goruntu hem kullanıs olrk cinlide bir model soylememi istersen 125 zn bakımlarını yaptırdıktan sonra yolda bırakıcak motor değildir

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Nolann - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki GSX 600F K7
    Kasa büyük ama hakkını veriyor. Ben Şahsen 140ı geçtim sinyali belirten ışığa dayandı ibre. 16 binde suan kayışı, marş motoru fren müşürü,ve hava flitresi degisti. Marş motoru 30 tl,Fren müşürü 3 tl,hava flitresi 5 tl kayışı hatırlamıyorum ama 40-50 tl gibi bir fiyatı var. Allaha çok şükür bi sorun çıkarmadı bu güne kadar daha debriyaj balatasını bile değiştirmedim orjinali üstünde ve gaza bastımı fırlıyor.(Dip gaz degil, hafif gaz kolunu aşşağıya çevirirseniz gücü hissediyorsunuz zaten)
    [B]Otomobil sürücüleri herzaman aklı bir karış havada gezerler, O yüzden biz çok dikkatli olucaz. Kaskımızı takmayı unutmayalım. /B]

extrem_015 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    EŞŞİZ TR'DE TEK CBR600F PC35 4 CİĞERLİ EŞEK ARISI
    Alıntı mkkara28 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    100 lük ama ya en azından 150 cc lik birşey olsa
    100 lük değil 101 lik ama 150 cc lere toz yutturur neden dersen motorunun yapısı farklıdır 2 zamanlıdır 4 zamanlı ufak çoğu motosikletten seridir,bu konuları biraz araştırmanı tavsiye ederim hacim herşey demek değildir

extra_serkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Transalp xl 650 (2006)
    kymco agility

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)