çıplak bir gt650 kullanıcısı olarak tavsiye etmem. eğer bütçen bu kadar ise, 250'liklere yönelmen daha iyi olur.
Ben şimdi sezon alışverişi yapacağım. komple bakım. yağ değişecek. yeni bir çift lastik, balatalar bujiler açtın kapadın söktün bağladın derken 1500 lira gitcek.
gt250 olsaydı motor masraf 1000 lira anca olacaktı. kaldı ki, bunun yakıtı var. bi arıza çıkardı mı parçası var.
7000 - 8000'e iyi durumda bir gt650r bulabilirsin. Yeni modeli pek bulunmadığına göre muhtemelen 2006 - 2007 model bulursun. onlarda da kronik elektrik sorunu var. düzgün bir ustanın sorunu komple çözmesi 300 - 400 lira. eğer sorunu çözülmüş bulursan ne ala. Elektrik sorunu çözülmüş ve bakımları aksatılmamış bir gt650 öyle önemli bir sorun çıkarmaz.
Ama bu sefer sarf masrafları ağır gelir. gt650'ler 250'lerden çok farklı yakmıyor. uzun yolda 250'lerden biraz daha fazla yakıyor sadece. ama şehir içinde epey farklı durum.
gt250'nin komple bakım masrafı 150 ise, gt650r'nin 250
Devir kesici hiç bir hyosung'da yok benim bildiğim
...
Ki, ben gt250 ararken temiz güzel bakılmış bir gt650 buldum. gt650 almamdaki bütün olay bu tesadüf... gt250r neden istemiyorsun bilemedim.
yan ses elbette birinci unsurdur senin için de, Yani ses için 4 - 5 kat daha güçlü, daha hızlı ve daha masraflı birşey satın almayı aklım ermiyor benim
.... kaldı ki beklediğin o sesi gt650r vermez. V-motor traktör gibi sesi var.