Herkese merhaba iyi aksamlar asya as125 aldım fakat yakıt göstergesi yok ayrıyettenmi taktırmamız gerekıyor acaba yoksa sonradan takılmazmı takılırsa ortalama fiyatı nedir.
Herkese merhaba iyi aksamlar asya as125 aldım fakat yakıt göstergesi yok ayrıyettenmi taktırmamız gerekıyor acaba yoksa sonradan takılmazmı takılırsa ortalama fiyatı nedir.
Oyun bitince; şah da piyon da aynı kutuya girer...:bounce:
30-35cm lik bir çubuk taşı yanında, ara sıra depoya batırıp benzin seviyesini kontrol et. :-)
Vitesli as125'den bahsediyosanız, onda benzin göstergesi yok ama yedek depo var. Benzin musluğunun ucu aşağı bakarken normal, yukarı bakarken yedek depo. Yedek depoda 70-80km çok rahat yaparsın yeterli olur yolda kalmazsın. Tabi boş depoya 5 lira 10 lira atıp gezmeyi düşünüyosan olmaz ama benzin göstergesi olmasa da sıkıntı olur benzin çok azken depo hava yapıyor depo kapağı açık motor sürmek gerekiyor. Ha bide tabi benzin göstergesi takılır ama benzin deposu+şamandıra 90 lira. KM saati 25 lira.
adamlar 1500 liraya motor satıyor iyi birde gösterge koysunlar
sen dua et te lastik takmışlar ben olsam maliyet kurtarmıyor der lastik takmazdım
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
bence hiç gösterge taktırmayla uğraşma bi zaman kullandıktan sonra yakıtın az kaldığını ne kadar yeteceğini filan tahmini olarak bilirsin yani masrafa gerek yok bence
bence benzin göstergesine gerek yok adam yedek depo musluğunu gösterge koymadığı içib koymuş zaten bu modellerin göstergeli olanları da doğru güzgün göstermiyo. hafif eğimli yollarda dahi çok sapıtıyor boş yere masraf etme
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)