A2 sertifikam var ehliyete dönüştürmedim bugün ceza yedim :( ne kadar gelir eksik ehliyet falan yazıyor kağıtta bide 15 gün içinde ödersem ne kadar öderim , şimdiden teşekkürler
A2 sertifikam var ehliyete dönüştürmedim bugün ceza yedim :( ne kadar gelir eksik ehliyet falan yazıyor kağıtta bide 15 gün içinde ödersem ne kadar öderim , şimdiden teşekkürler
Hayat sevgilimden ibaret :)
eksik ehliyet nedir yahu enson ehliyetsiz arac kullanmak 800 tl civarıydı sende daha almadıgın icin ehliyetsizsin yani sıkıntı cok ama fiyat yazması lazım orada
İNSTAGRAM = sakalliesnaf - MAİlL = mehmetmerickekec@gmail.com
MOTOSİKLET = CBF 600 ABS 2007 102K +
TECRUBE = 250K +
nasıl olur ya rakamsız ceza
TECRÜBE GÜZELDİR AMA PAHALLIYA MALOLUR
ehliyetim var b olanından var onu aldı benden,ordan bişeler yazdı. arkadaş 650 yedi bende o civar yermiyimki
o heyecanla görmemiştir..
650 di en son.. 230 da ruhsat sahibine vs vs derken 1000 i gecer..
Çözüm yolu var balansörlü çinli almak örnek su an kullandıgım drift , cbf 150 ye bile kafa tutabilirim titresimsizlik konusunda. Time Shift
ruhsat benim üstüme sigorta muayne vergi full mahkemeden 15 gün içinde gelir dendi
hakkında, cezayı yediğin ilçe(sınırları) kaymakamlığınca "sürücü belgesiz araç kullanmaktan" veya "yetersiz sürücü belgesi ile araç kullanmaktan" 600 tl idari para cezası kesilecek
sana tebliğinden itibaren 15 gün içerisinde ödersen 450 tl olarak ödeyeceksin
trafikle alakalı başka ceza yemediysen hepsi bu kadar
Ceza 15 gün içinde ödenirse %25 indirim oluyordu galiba ??
Gül Dediğin Nedir Senin? Üç Beş Diken Biraz Yaprak, Ömür varya Ömür Çok Sevdiğin Üç Beş Nefes Sonra Toprak. . .
işte o 15 gün kağıt geldikten sonramı onu soruyorum
Hocam uygulamadamı yakalandın yoksa kaza falanmı.. uygulamada senin durumundakileri bi seferlik es geçmeleri lazım bence..Şahsen bende a2 var ama şehirdışınada çıkıyorum bi durduran olmuyor..Hem sizin daha kesinleşen cezanız yok şuan Mahkeme olmadan(alkol vs.yok ise)a2 bastırıp Af olursunuz....
Bilmiyorsanız uydurmayın, her ikisinin de cezası aynı.
Kesin 600 TL değil, 750 TL de olabilir. Ama tüm cezalar ilk 1 ay içinde ödendiğinde %25 indirimli oluyor.
Neden es geçsinler? Ayrıca kesinleşmiş bir cezası olmadığını neye dayanarak söylüyorsun? Şu an kesinleşmiş 30 günlük hapis cezası var kesin olmayan tek şey savcının bunu günlük kaç TL'den para cezasına çevireceği.
Hocam zaten İstanbul'da nerdeyse bi bahane bulup ceza kesiyorlar..Benim bahsettiğim küçük ilçeler ve illerde görmezler..Polis işini yapar..Sizinde dediğiniz gibi herşey Savcıda biter..Arkadaşın A2si varmış ama bastırmamış sonuçta Savcıyla muhatap olacak kendisi bastırıp karşısına çıkarsa..Affetmeyen olmazzz..Kaza vs. yoksa tabii.
Cezayı pilakaya keserlerse ceza kağıdı sana ulaştığında . Direk sana ehliyete kestiklerinde ise hemen başlıyor diye biliyorum. Ama şöyle bir durum var sana kesilen cezanın tutarı bile belli değil diyorsun , yani o kesinleşince başlar heralde
Bilen arkadaşlar bu konuda yardımcı olacaktır
Gül Dediğin Nedir Senin? Üç Beş Diken Biraz Yaprak, Ömür varya Ömür Çok Sevdiğin Üç Beş Nefes Sonra Toprak. . .
aynen öyle
600tl kesin, trafik cezası yazılmışsa o ayrı
hem artık savcılıklar değil kaymakamlıklar yazıyor cezayı ve alt limit olan günlüğü 20 tl den hesaplanıyor, 1 ay için 600tl uygulanıyor
tabi bu söylediklerim 1. kez yeniyorsa böyle, 2. kezde 2ay hapis cezası para cezasına çevirlip 1.200 tl kesiliyor
Haketmişsin cezayı sana ders olur daha kötüsü de olabilirdi.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)