ilk kez başıma geldi çevirmeden oldu arkadaşlar kaza falan yok sadece yazdı yani belli değil işte bu sadece 2 haftaya gelir dedi polis
ehliyetsiz araç kullananlara öyle bir gıcığım ki...
doktor değilken ameliyat yapmak gibi, dişçi değilken diş çekmek gibi...
sünnetçi değilken.... aman Allah'ım aklıma bile getiremiyorum ıııyyyhhh
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
Geçen yıl 22,,07,,2012 tarihinde Benım muşterılerımden bırı yemıştı ceza,
motoru baglamıslar,
gıttık cıkarttık,
ceza bundan 2 ay önce geldı,
1572 LİRA,
bunu işter 4 takside bölerler,
istersen erken ödersen eğer,
4/3 ödüyorsun,
BMW F650,,,KTM EXC 400,,,CRF 250X.....msx 125
''Gürcan Moto Garaj''
0 535 939 20 86
O deyim aynı keseye koymak değil aynı kefeye koymak şeklindedir, sen istediğin şekilde kullanabilirsin tabii ki. Aynı kefeye koyan da ben değilim Karayolları Trafik Kanunu'nun 36. ve 39. maddeleri. Aslında tam olarak aynı değiller, yetersiz ehliyetle kullanmanın aynı cezaya ek olarak bir de 20 ceza puanı olarak cezası daha var. Trafik polisi arkadaşlarının numarasını bana vermek yerine kendin arayıp meslekleri gereği tam olarak bilmekle yükümlü oldukları mevzuatlara çalışmalarını söyleyebilirsin.
Aşağıdaki görüntü 2013 Yılı Trafik İdari Para Ceza Rehberinden alınmıştır. İsteyen http://www.trafik.gov.tr/mevzuat/2013_para_cezalari.zip adresindeki Excel dosyasından bakabilir. (bkz: belgelerle konuşmak)
Forumda ara sıra motoru ehliyet mi kullanıyor diyenler oluyor alın size kapak
Geçmiş olsu mebla bine yakın galiba ama ruhsat sahibi başkasıysa onada ceza yazıyorlar
Bu forumu okumasaydım şuan altımda motosikletle ehliyetsiz geziyor olabilirdim. Ama şuanda sıralama belli; Ehliyet, korumalıklar, en son motosiklet.. Teşekkürler
Arkadaşa da geçmiş olsun..
kardeş hüznüne tercüman oluyorum aynı durumdan 7 sene önce müzdarip olmuştum ehliyetin yok kısacası her türlü ödeyeceksin .
sürmek için yaşa , yaşamak için sür ...
ya şimdi birisi 1500 tl demiş benim arkadaş plakası olmayan motorsikletten 650 lira yedi ehliyeti de yoktu yaşıda tutmuyodu kask yok motosiklet pert bişeydi , motorsiklet bana ait çekmediler a2 li arkadaş bulduk aldı o motoru kasktanda yazmış bide 77 tl mahkemeden 15 güne kağıt gelecek orda yazar dedi hani en azından trafik kurallarını falan biliyorum zaten a2 sertifikam var benim ehliyete dönüştürmedim
Hayat sevgilimden ibaret :)
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)