http://galeri.haberturk.com/gundem/g...e-koruyacaklar
Öyle diyor site
http://galeri.haberturk.com/gundem/g...e-koruyacaklar
Öyle diyor site
CB 125E(6000 km), Salcano Wolf 11(Gümüş Atmaca)
Özgürlük çoğu kişilerce çok bilinmeyenli bir denklem iken, biz motorcuların ilk marşla birlikte hissetmeye başladığımız hazdır.(Murat KANAT 17.01.13 )
Temizliğinde de nanomatik kullanırlar artık
Allah Türkü korusun....Geri kalanını zaten devlet koruyor.
UNUTMAYIN MOTOSİKLET TEHLİKELİ DEĞİLDİR ONU TEHLİKELİ KILAN ÜZERİNDEKİ SÜRÜCÜDÜR HATTA MOTOSİKLET O KADAR MASUMDUR Kİ SİZ OLMADAN AYAKTA BİLE DURAMAZ.
Geçen yunuslar havalı oluyor diye bir konu açılmıştı, bu adamlardan biri olmak nasıl bir histir acaba çok merak ettim.
NAsıl seçiyorlar bu sürücüleri? bilen var mı ?
Özgürlük çoğu kişilerce çok bilinmeyenli bir denklem iken, biz motorcuların ilk marşla birlikte hissetmeye başladığımız hazdır.(Murat KANAT 17.01.13 )
cumhurbaskanlık köskünün yakınında oturuyorum bu şahıs geliyomu bilmiyorum ama gecen konvoylarda önden 3 tane trafik polisi motosikletli dıt dıt dıt dıt diye diye geciyorlar sonra arkasından kocaman dev gibi simsiyah 2 tane jip camında dısarıya dogru tüfek tutan siyah gözllüklü adamlar onun arkasında bi mercedes onun arkasında 2 jip daha sonra siyah minibus sonra ambulans geziyor ççoook kere gördüm haftada 1 kere en az olmak sartıyla
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:44 ----------
ayrıyettten besiktastan tarabyadaki köske gelecek se bi baskan veya herkimse bütün yol boyunca 50 - 100 metre arayla silahlı polisler bekliyor bu tarafta oturan varsa bilir
İNSTAGRAM = sakalliesnaf - MAİlL = mehmetmerickekec@gmail.com
MOTOSİKLET = CBF 600 ABS 2007 102K +
TECRUBE = 250K +
düşmanı çok olanın koruması da çok olur. düşman edinmek de kolay. ya çok iyilik yapmışsındır birilerine ya da kötülük. ben iyi olmadıklarını biliyorum kötüler mi yorum size kalmış.
bence piskopat olmak gerekir, normal yolda mermi namluda insanları keserek gitmek için
kendi halkından korkmayan insanlar bu kadar korumayla gezmez. halkından korkan devletler ise polisine yirmi yıl yetecek organik biber gazı, ses çıkaran cop, gözleri kör eden fener, sayısız TOMA ve olmadık yerde silah kullanma yetkisi verir.
misal kıçını yıkamayan (medeni değil ya) ingiliz bakanına yaklaşıp politikaları nedeniyle sıcak çorbanızı üstüne boca edebilir bağırabilir ve çekip gidebilirsiniz.
(hatırlatma yapalım 15 sene önce demokrasiye geçen bulgarların başbakanı halka yaptıklarından (polis şiddeti) utanıp istifa etti)
Güncel Motosiklet Haberleri ve Kültürü Blogu
https://www.facebook.com/BoutiqueMoto
Bir insanın gerçek zenginliği, onun bu dünyada yaptığı iyilikleridir. (Hz. Muhammed(s.a.v))Bizim dinimiz, akla en uygun ve en doğal bir dindir. Ve ancak bu nedenledir ki son din olmuştur.(M.K.Atatürk)
Ben genelde devlet erkanının pantolonlarının nano teknolojiden yapıldığı düşünmüşümdür.
Bu teknolojiye mağruz kalmış pantolonlar genelde temas ettiği yerden ayrılması imkansızdır
(bkz. ceylan koltuk anam)
Onu bunu bilmem de, diğer polisler bunlarla çok kafa bulur. Bizim parlaklar geldi diye
2006 Peugot -2010Kenbo125 - 2011Racer 200s- 2012GT250R -2014Xtreme Max- 2015: Snappy x Cub
2016 Asya Shark 150- 2017Cbf150 -2018 BMW F650GS / Snapyy x- 2019 Kymco Xciting250i
şu kadar söğleyim burada polis kendini koruyamıyor normal ekip aracı yok akreplerle geziyorlar
herhangi bir olaydan yarım saat sonra geliyolar ve buraya tahminime göre 3 senedir hiç bir başkan, başbakan, cumhurbaşkanı gelmedi
bende taşınalı daha 6 ay oldu taşınıcağım zaten
Papada gitti aslında Mercedes aracını satın alsalarda bu kadar insanı yormasalar :D
Para çok memkette. Alsınlar tabi..Benim vergimle aldılar o motorun lastiğini, gitsem dokunmama bile izin vermezler.
Tüm komşularımız düşmanımız oldu. Koruyacaklar kendilerini..
Belkide kendinden koruyordur kendini
http://www.youtube.com/watch?feature...v=_kaaBW9oOm4#!
YA İSTİKLAL ,YA ÖLÜM ! ! !
Alemin kralı çarşı , herkeze karşı
burdaki cumhurbaşkanı sadece kendi arabası ile gidip geliyor... önünde de motorlu bir polis gider yolu açmak için...
4 teker gövdemi ,2 teker aklımı alır...
yahu geçen yıllarda ingiltere de kaldım bir süre yanımdan iki kere kraliçe geçmiş farkına bile varmadım sadece önde bir motorlu polis arkada bir motorlu polis ortada kraliçenin arabası o kadar arkadaşım fark edip söylemese haberim olmazdı yolda gireken vatandaşların bazıları bile anlamadı bizim burada beledi başkanı bile 4 araba+ motorlarla geziyor
göreve kefenleriyle çıkanlara bak hele
Polisler kendilerini de korusa keşke... sırtında, dirseğinde omuzunda koruma olmayan kıyafetlerle dolaşıyorlar.
Kumaşı nano ama...
Bu ne salak bir giysidir bunun alayı nano olsa ne yazar, madem bizim paracıklar gidiyor boyle seylere bari yaptıkları isi de ozenerek yapsalar!!! GORA filmindeki ROBOT 'a benzemisler. Tam bir komedi!
akşam akşam nasıl gülüyorum. Süpersiniz, robot deyil o 212
Ulan elin başbakanı cumhurbaşkanı halkın arasında bisikletle geziyor, alışveriş yapıyor bizimkiler 50 korumayla halkın milyonlarını harcayarak alınan araçlarla geziyorlar. (Bu kısımda Tayyipusa uzunca bir küfür yazılıdır kendim tarafımdan editlenmiştir)
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)