O gösterge ibresinden bende fazla fazla var. Gönderimde uğraşma çerle çöple
O gösterge ibresinden bende fazla fazla var. Gönderimde uğraşma çerle çöple
Ucuz motor olmaz , Sorunlu motor olur.
ben olsam orj. gösterge panelinden şaşmam çünkü o çin malı panel yanıltır, üstelik arıza yapar da yağ ve yakıtı göstermezse sıkıntı olabilir.
"DoksanSekiz Beygir." Herkes hakettiği gibi yaşar.
Gece gece keyfim yerine geldi , ayakta alkışlıyorum .. Dijital göstergelerede bir yöntem geliştir USTAAA
hayırlı olsun ademim allah kazasız kedersiz binmeyi nasib etsin yalnız dikkat edin kardeşim o alete kanat takmaya gernk yok zaten yerde uçan bir alet valla sevindim senin adına
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:59 ----------
estağfurullah kankam kendi çapımızda acizane
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:01 ----------
valla ne yalan söyleyeyim kürdanda olurdu , lakin o an için etrafımda bulabildiğim tek şey kibrit çöpüydü vesile ile bir kibrit çöpünün ne kadar işe yaradığınada barnak basmış olduk
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:03 ----------
hemende ıslak iftirayı atıyon üzerime bikerem hoparlör kaplarının içi boştikine
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:06 ----------
yamaha bws nin panosu değil ramzey scooter gösterge panosu mesajlarda vermek istediğim olay göstergelerdeki kibrit çöpleri espirisinden ziyade , kırılmış plastik granajların tamiri hakındaki bilgi ve en güzelide bence solmuş plastik parçaların nasıl ilk günkü halini aldığı konusu bence altın değerindedir
bir çok insan plastik aksamlar güneşten solduğu yada rengi attığında boyama yoluna gider ama yanlış bir seçimdir , çünki plastik aksamın üzerinde zamanla boya atma yapar her ne kadar plastik astarda atsanız , illaki harita gibi zamanla boya dökülür , benim anlatmaya çalıştığım işlem hem masrafsız , hem kolay hemde en mükemmel sonucu vermektedir
yani bir şeyi savunurken boş yere konuşmayı sevmem herşeyim tecrübelerimle sabittir , umarım ihtiyç sahibi arkadaşlara faydası dokunur
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:14 ----------
yok daha neler
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:16 ----------
valla özgürcüm hurdadan çıkardığım bir motosiklet için 100 lira verip orjinal gösterge alacak pisikolojide değilim yanlış gösterirse sıkıntı yok zaten elimde başka bir gösterge olmasaydı göstergeleride kesip atacaktım , zira bu aletle trafikte gezilmeyeceği için ihtiyacım olan şeyler far ,sinyaller ve park ışıkları gerisi höhöm değil
bu motosiklette satandartları unut kardeşim satandartları düşünseydim sanırım gider komple granaj takımı ve ne gerekiyorsa alırdım ama gerek yok yani masraf etmeye haaaa kendim bir şeyler yapabiliyorsam suya sabuna dokunmadan işte bu güzel olan tarafı
buradaki amaç motorun tipsiz görüntüsünü bir nebze olsun düzeltmek yoksa granaj filan yapmaya niyetim yok ama ön taraf sadece 1 parça granajdan ibaret değil yoksa alayım diyeceğimde değmez bu alet tamamen benim üzerinde yeni, deneyler yapacağım bir kobay gibi , dağda bayırda zıplayacağım
| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/
abi güldürdün bizi akşam akşam yav :D
Güvenebileceğimiz tek gözler, kendi gözlerimizdir.
Motura marş bastım dedin kiprit dedin harbidende kipritmiş ya la
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
zorlama kardeşşşim,ne yaparsan, kendini yaksan bile senden nefret etmeyecem işte...
( şeytan iş buylamayınca... ne yaparmış merak ettim. özelden yazsana bana yahu )
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
puhaha :D keşke vernik atsaydın kibritlere abi =) bide güneşte çok bekleyince acaba kendi kendine yanar mı? =) başlığı görünce Mz motorunu küçük Honda da denedin sandım =))
Karadeniz - Giresun.
İrfan abi hayranlıkla izliyorum seni
If you don't Ride, You don't know...
Kawasaki Ninja 250 R - Kymco Xciting 250 I - Hyosung GT650 Naked - Honda FJS600 Silverwing
yok lem mz e kıyarmıyım hiç onun ayri bir yeri var kalbimde yeni aşkım diyebiliriz şu an ön sevişme faslındayız
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:14 ----------
sağolasın kürşatcım izlemede kal o zaman kardeşim bomba paylaşımlar var ama biraz sabır
Eline sağlık abi güzel fikir.Kibrit çöpü değilde 100 km den sonra kızaran bi çubuk çok daha güzel olurdu yaparsın sen irfan abi...
abi tam benim kafadanmışsın kibrit çöplerini görür görmez zaten 100den sonrasına o kibrit yanaklarını yerleştirmek geldi baktım yapmışsın :D helal olsun
hee hee hee erkin abi şaka bi tarafa plastik aksamların parlatma ve doğal yollarla organik olarak boyanması olayı hakkaten çok güzl bir olay daha önce görmüş yada başka yerde bu yollla bu işi yapan varmıydı ? yok hani merak ediyorum senin arşiv geniştir bu konularda , plastiği yakarak parlatmak
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:20 ----------
olmaz diye bir şeymi var ? bilmemek diye bir şey kaldımı ? dijital sayaçlarda çok basit bir yöntemle bahsettiğin şey olur aslında ama kim uğraşacakki ince işçilik
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:22 ----------
her şey sırasıyla gelişiyor , zaten işin aslı mucitlik olmasada iş yapmaya başladığında mucitlik gelip yakana yapışıyor hatta kaçamıyorsun ama işin aslı mucitlik filan değildir çaresizliğin soyadıdır kendileri
yakarak parlatmayı geçen hafta oto boyacısı bir arkadaş söylemişti daha yeni haberim oldu
valla ben kendi kendime buldum abi çokta mutluyum zamanla basgıdan ve sıcak soğuk ortamlardan ön iç çamurluğun şakülü kaymıştı onu ısıtarak eski formuna kavuşturayım diye yola çıktım ama sonra bu olayı keşfettim harbiden çok hoşuma gitti ve çok zevkli
bu arada bu akşam yine km göstergesini ve başka bir honda kınetıx in ön far tası için gidona ayak yaptım onların montajıyla uğraştım olacak ama sıkıntı yok alet yoğun bakımdan yavaş yavaş çıkıyor
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)