bu forumdaki prof. lar üniversitelerde yok diyorum kızıyorsunuz
forumdaki yanlışı görenler vazgeçiyor bu sizin tipli yakışıklı motorunuzdan
ben sana forumdan cbe cilerden 3-4 kişi sayarım cbeyi satan sırf bu yüzden
motosikletten anlayan bi insan gidip o sundiro cbe ye binmez..
tipsiz dediğin motosiklet 5 tane sundiro eskitir..
tipsiz ? çok güldüm :D
git biraz araştır bakalım bu tipsiz dediğin motosiklet yamahanın hangi yıl hangi modeliymiş?
adamım sen git asya motora bin cok güzel tipleri var
not : 5 bin km den sonra şaftı dagıtıyor ama
bencede biraz desteksiz salla =)
# motosikletle.blogspot
şahsen wolfu herdaim tek geçerim.
3 ayda 4900km yaptım.
3 kere rüzgarda yere düştü. bi kere beraber düştük. motorda çizik yok.
kar yağmur çamur gece gündüz devamlı 150kg taşıtıyorum wolfe.
bi ara 3 kişi toplam 225kg bindik. halen gidiyor.
en ucuz yağ ve benzini koyarım.
motor aksamı birebir ybr ile aynı. ama yansanayi. orjinal ybr krankı 400tl iken wolfunki 150tl. motor yapan ybrler nedense wolf parçaları kullanır. ama bakınca birebir aynı. ybr ve wolf motor ve pekçok aksamı ybr ile birbiriyle uyumlu. büyük avantaj parça konusunda.
maşallah motorum dan memnum.
servisi olmaması ve 2. elinin zayıf olması dışında önemli eksiği yoktur.
f/p si en yüksek motordur. 2600tl/12 taksitle türkiyenin heryerine ücretsiz nakliye cabası...
salcano wolf: 0 km (05.01.2013)...->....45.000km (13.01.2016) !...
bajaj boxer: 0 km (13.01.2016)...->.... ?
Salcano wolf cok iyi.. meric abinin dedigi gibi.. bindim motorunada Salcanoya CAMUR ATARDIM.. tip yok.. nasıl motor diye.. ama meric abinin motoruna bayıldım resmen.. Cokta kafa bi abim.. Onada söyledim.. Durumumu düzelteyim senin motorunu alıcam diye..
Salcano bak.. O fiyatlara her motor üzecektir.
Çözüm yolu var balansörlü çinli almak örnek su an kullandıgım drift , cbf 150 ye bile kafa tutabilirim titresimsizlik konusunda. Time Shift
ahanda bu da abisi wolfun
jianshe 125 6-c
brezilyadaki adıyla ybr custom
benim motorda dipsiz değil mi =)
keçi gibi şerefsiz 75 ben + 70 valide 40 kilo yük canavar gibi cekti bizi asos behramkale turu yaptırdı bize
# motosikletle.blogspot
tsubasa senin motor bitane zaten bu formda
kurban olayım artık apache ile mondialleri aynı cümle içinde kulanmayın
TRANSALP XL700
Murat Kardeşim merhaba ;
Motoru satmaya karar vermişsin iyi mi yapıyosun kötümü bilmiyorum
Motorunu satmaya kalkarsan 2.750 den fazlaya satman biraz zor gibi görünüyor.Çünkü cb 125 lerin 2. el piyasası biraz kötü 2. el motor satan galerici bir arkadaşım var bu motor tutmadı diyor Ama inş. sen motorunu hakkettiği gibi yüksek fiyata satarsın. Çünkü bu işler nasip.
Satışta zararın çok olacak . Diyelim ki 2.750 ye sattın , sattığın fiyata salcano volf alıyorsun . Yani sana para kalmıyo
o gösterdiğin 2. el motorlardan kesinlikle uzak dur çünkü haşat makinelere benziyor + modeli eski .
Bana sorarsan 2. el motorlardan uzak dur. Temiz vardır mutlaka ama onuda iyi takip edip araştırmak lazım ve ortalama fiyatları bellidir yani çok altında bir fiyata bulmak biraz zor. Zaten çok altında bir fiyata satılıyorsa bir makina , mutlaka altında bir çapan oğlu vardır diye düşünürüm.Arkadaşın satıyordur makineyi tanıyosundur o olay farklı tabi
Evet salcano wolf 125 motorlarda; ybr 125 , cbf 150 lerde olduğu gibi egzantrik zinciri var . Bu sayede titreşim minumum seviyede oluyor.
125 lik motorlarda öyle güç farkı veya hız farkı bekleme. Çünkü makinanın ciğeri belli 125 cc 5-10 km maximum fark edebilir ama bunun için değiştirme motorunu
Konfora gelince ybr 125 'te artçı oldum ve hiç rahatsızlık vermiyordu, çok rahattı. Benim motorum kanuni windy s 125 artçılarım uzun yolda şikayetçi oluyorlar , dönüşte binmemekle tehdit ediyorlar açıkcası titreşim konusundan cb 125 i bilmiyorum. Eğer hafta sonu gelirsen nacizane test etme olanağı bulabiliriz
İyi düşün Muratcım ona göre karar ver.
Cümlelerim karman çorman oldu idare et artık
Benim düşüncelerim böyle. Hafta sonu gelirsen uzun uzadıya bu konuyu konuşabiliriz . görüşmek dileğiyle
Kazasız belazsı sürüşler dilerim
Gül Dediğin Nedir Senin? Üç Beş Diken Biraz Yaprak, Ömür varya Ömür Çok Sevdiğin Üç Beş Nefes Sonra Toprak. . .
Wolfüm var ve hiç bir şekilde ezik değilim hatta wolfe bindikten sonra CB 125 çiler eziliyor benim yanımda
Bu arada yazdığın motorların hepsine ya sahip oldum yada kullandım sallamasyon değerlendirmeler değildir yani
Gördüğün gibi Honda hiç bi yerde öne çıkamıyor hatta artık ata sözü haline gelecek birde deyim oluştu son zamanlarda Mengü imza olarakta kullanıyor
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
Celal Abi pazar yanındayım Birde benim beygiri sen dene yorumlarını alayım.Hem kafamdaki ekonomik çok bilinmeyenli denklemlerinden de bahsederim
CB 125E(6000 km), Salcano Wolf 11(Gümüş Atmaca)
Özgürlük çoğu kişilerce çok bilinmeyenli bir denklem iken, biz motorcuların ilk marşla birlikte hissetmeye başladığımız hazdır.(Murat KANAT 17.01.13 )
R1 lemi gitcen Adem
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
125 cc satıp 125cc almak biraz saçma olur
sen ya motorunu sat borçları öde geri kalanıyla motor al
eğer para az kalır diyorsan sık dişini cebine koy parayı 3500 civarı bi cbf 150 bak
bana kalsa ybr den şaşma derim ama
işte senin baktığın bütün motorlar cbf
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)