2.el bir japon almanı tavsiye ederim... Ama malum bu bir tutku japon olmuyosada zorlama bırak, al bi chine keyfine bak...
Denildimi bir yerin adına Türk beldesi
Gözüm albayrak arar, kulağım ezan sesi....
Peki taksit yaptığın zaman elinde kalan miktarı tekrar tüketmiş olmuyor musun? tabi taksit peşin fiyatına mı yoksa vade farkı konacak mı, ama bildiğim kadarıyla 12 taksitte vade farkı yok, sonuçta taksitler seni etkileyecektir... Sana 500 TL borç verecek arkadaşın yok mu yada bankadan kredi çekemiyor musun? Amaç motorunu değiştirmekse bilemem ama o kadar miktar için bildiğin bir motoru satmak ve bilmediğin bir motoru almak bence 500 TL eksiklikten daha fazla risk gibi geldi... Genede sen bilirsin, hesabını kitabını sen yapıyorsun haliyle...
Nereye gittiğin değil, kiminle gittiğin önemlidir...
Herkese çok teşekkür ediyorum.Keşke önceden beri motor yokkende üye olsaydım diyorum her seferinde.En azından fikir almak çok güzel.Motorumu satınca kesin kararımı mutlaka yazarım, konuyu da hayırlı olsun mesajlarıyla sonlandırırız umarım
Herkese iyi forumlar.
CB 125E(6000 km), Salcano Wolf 11(Gümüş Atmaca)
Özgürlük çoğu kişilerce çok bilinmeyenli bir denklem iken, biz motorcuların ilk marşla birlikte hissetmeye başladığımız hazdır.(Murat KANAT 17.01.13 )
artçı ile, uzun yolda, yokuş çıkarken bile stabil 90 km ?
çok şey bekliyorsunuz 125-150'lik motordan. 250 için bile zor bir hedef.
siz bakmayın yokuş aşağı, devir bandının sonunu zorlayarak birkaç dakikalığına "şöyle bastım, böyle gittim" diyenlere.
Yokuşta da 90 beklentim yok elbette, en azından artçım komforlu olsun, düzde 90 rahatça 2 kişi şişmeden gitsin yeter.Cbf 150 gibi bir seçenek birazda 125 e göre cc yükseltmek gibi olur diye düşünüyorum.En azından 3 yıl elimde rahat tutar satabilirim.Öte yandan 2012 wolfuda 2500 e rahatça bulabilirim.Ama satmak istersem kaça satarım bilemem.
CB 125E(6000 km), Salcano Wolf 11(Gümüş Atmaca)
Özgürlük çoğu kişilerce çok bilinmeyenli bir denklem iken, biz motorcuların ilk marşla birlikte hissetmeye başladığımız hazdır.(Murat KANAT 17.01.13 )
wolf çırkın dıyen arkadaş demekkı motordan anlıyor helal olsun... bence cb 125 sat bu yorumlara göre gıt daha ucuz bır cb 125 al asıl çırkın o makıne
yakışıklık dersen butun cınlılerde var kalıte yoktur o ayrı....
ama wolf ıyı makıne hem surmuşsunde
honda yerıne yamaha 125 tercıhımdır
honda ıle ugraşmak zor....
Bana göre en iyi Köpek: Isırmayan Köpek.
Bence çok doğru bir tesbit.Tanımadığın bir 2.el motorun 4/4 lük olması,piyangoda ikramiye yakalamak gibi birşey.Hadi diyelim motor sağlam,en azından lastik değiştirecen
200 TL,zincir,dişli vs. derken iş büyür.Adam,motoru satmayı kafaya koymuşsa,masraf etmez mutlaka alan yapar.Benim 2.elde canım yandığı için,tanıdık değilse uzak dururum.
Mondial 125 Mh Drift
bence de wolf alman mantıklı abi. bu segmentte sorunsuzluk,az tüketim,konfor açısından ybr bir numara. onun kopyası ise wolf. sımdıden hayırlısı olsun.
Bazıları hızlı gitmeyi seçer, siz yaşamayı seçin.
cb 125 den daha yakışıklı wolf...
bende cb 125 almaya gıtmıştım yakından görunce aglayacak gıbı kaldım
wolfu de ılk defa görmuştum aradan 10 dakıka gecmedı wolfu aldım
ama ybr esd yıde alırdım tıp konusunda o wolftende yakışıklı
ezık olan honda cb dır bence sende cb yı sat kurtul
Bana göre en iyi Köpek: Isırmayan Köpek.
Aslında bu segmentte yakışıklılıktan bahsetmek biraz saçma, bana göre tvs apache hariç 150cc altı bütün motorların tipi berbat. apache'nin de boyu kısa o zaman başka yakışıklı motor kalmıyor 150cc altı commuter sınıfında.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)