Bu fiyat aralığında alınabilecek en iyi alternatif Salcano Wolf'tür. Hatta bence Wolf S olsun; daha havalı..
Bu fiyat aralığında alınabilecek en iyi alternatif Salcano Wolf'tür. Hatta bence Wolf S olsun; daha havalı..
~ Bütün mesele yolda olmak... ~
Arkadaşlar bu 2 ilan hakkında ne düşünüyorsunuz.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...12659991/detay
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...97173239/detay
CB 125E(6000 km), Salcano Wolf 11(Gümüş Atmaca)
Özgürlük çoğu kişilerce çok bilinmeyenli bir denklem iken, biz motorcuların ilk marşla birlikte hissetmeye başladığımız hazdır.(Murat KANAT 17.01.13 )
CBF için bu fiyatlar normal midir? Yoksa sıkıntısı var mıdır tahimnen?
Özgürlük çoğu kişilerce çok bilinmeyenli bir denklem iken, biz motorcuların ilk marşla birlikte hissetmeye başladığımız hazdır.(Murat KANAT 17.01.13 )
Emin olun o kadar yaksa kimse binmez. Sizin hesabınıza göre 100 km'ye 4-5 litre civarı yakar.
Bir litre ile en az 40 km gider. Hatta sakin kullanımda ve sabit hızda 60 km bile gider.
---------- Post added at 10:24 ---------- Previous post was at 10:18 ----------
Adana'ya göre fiyatı şüphe uyandıracak kadar düşük.
Fakat şehir büyüdükçe ürün arttığından fiyatı da düşüyor.
Kurye motosikleti olmadığı sürece problem yok bence. Zaten servise göstermeden almanızı pek tavsiye etmem.
Bu arada bende oyumu wolf'ten yana kullanıyorum. Honda vs gibi kolay satamazsınız. O yüzden uzun süre binmeyi düşünüyorsanız alın.
cbf bakımsızsa 2.5bine alınacak cbf adamı yorar..
parcaları ucuz olabilir yansanayide fakat cok ugraştırır ..
bana kalırsa ybr ve cbf olayına o paralara girilmez..
# motosikletle.blogspot
Sarımın 2500 e kadar temiz Cbf bulmak imkansız.Şöyle bir bakıyorumda İstanbul'da olsam neysede özellikle Ege de milletin internetten haberi yokmuş gibi ilan yok
Murat kardeş cb sayfasından az çok tanıdık seni dolayısıyla senin hakkında bi fikir oluştu birçok insanın kafasında. Bu noktadan hareketle sana şunu söylemek isterim ki; sıfır olarak satın almış olduğun motosikleti kısa süre sonra satıp başka bi motor almak, neredeyse aynı fiyatlara, sana ticari açıdan hiçbir şekilde kazanç olarak dönmez. gerçek anlamda mali sıkıntın varsa motorunu satmanı anlarım ama 500-600TL için bir değişim, yapılacak iş değil. Tecrübelerime dayanarak diyorum ki hangi motoru alırsan al pişman olacaksın.
Ama sen,'' ben yaşadığım deneyimden sonra cb'nin performansı hakkında negatif bir düşünceye sahip oldum o yüzden motorumu değişmek istiyorum'' dersen o zaman saygı duyarım. Fakat diğer türlü ise hiç satma motorunu önümüz yaz güzelce bin seneye düşünürsün birşeyler derim..
Şunu da eklemeyi isterim.. salcano wolf denilen motor görüntü açısından senin imajını aşağı çekecek derecede tipsiz ve ezik bir motor hiç düşünme bile.
az bişe titriyor son sürati 10 Km daha düşük diye cb'yi mi harcayacaksın.
bunun için bana kızacaklar belki fakat gerçek bu.
Halil Bey 600 Tl ilaç gibi gelir bana Ama pişman olmamak için aynı değere yakın güzel bir motosikleti şimdiden araştırmaya başladım.Hiçbir motor sıfır gibi olmaz ama benim gibi titiz insanlarda elbet var.Ama bu fiyatlara temiz ne bulunabilir bilmiyorum.Konu komfor oluncada seçenekler çok azalıyor
Şunu bir okuyun, faydası olur umarım.
http://gozungu.blogspot.com/2012/11/...klet-aldm.html
teneke teneke yağ taşısın yanında. Arada bi çubuğu çeker, bakar yağ yok, hemen ekler. Cbf nin konforu hariç hiç bi artısı yok bana göre. Özellikle motor yapısı. Dandik.
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:26 ----------
10 km değil, 30 km düşük. Wolfün tipsiz ve ezik bi motor olduğunu nerden çıkardıniz? Cb modelini anlatma. Çoğu kimse ne olduğunu biliyor. Az yakıt harici hiç bi artısı yok. Hem tipsiz hemde ezik
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-salcano-bayandan-salcano-wolf-s-kross-motor-takasli-113918123/detay
Bayandan diye motor ilanı da gördüm ya ne diyeyim
Hakikaten ne diyeceğimi bilemedim
Fikrin ne fahişesi oldum ne zamparası-Bir vicdanın bilemem kaçtır hava parası..
Yollar boşaldı artık yolcular buldu vaha, -Yolcular gitmese de yollar gider Allah'a..
DIŞI SÜKÛN İLE ZAHİR, DERUNU MAHŞERDİR DERUNU MAHŞER..
bu paraya Salcano Wolf'tan baska bı tavsıye gelecegını sanmıyorum o butcenın en rahat motosikleti olarak görülüyo ki yorumlardan da belli
Think Nothing! Just Twist The Wrist
500 tl gibi bir tutar beni kurtarır fakat kısa süreli bir kurtarma olur .Şöyle birşey düşündüm sizede danışmak isterim.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...03148851/detay
3100 Tl nakite Cb'yi satsam 1500 peşin ile biraz pazarlık yapıp 3000 e yarısı peşin yarısı 12 ay taksit yapsam.Bu elimde daha fazla nakit ve bu tutarın 12 aya dağılmış hali olarak bana dönecek.Ailem Aydın'da olduğundan motosikleti rahatça görebilirim.Yamaha bayi satıyor, yorumları okuduğuma göre güzel, bir çaylarını içerim diyorum.
Boyum 1,90 ve 105 kiloyum Cb ile şehir içi hiçbir sorunum yok.Hatta 160 km durmadan tek kişi rahatça gittim(Bodrum-Aydın).Ama benim motorum artçı ile uzun yolda çok üzüyor.Kaldıki ben her pazar uzun planlar yapmaya başladım bile .Özellikle artçı komforu ile stabil 90 gitmeyi planlıyorum ve bu hız yokuştada pek düşmemeli.
Hem motosikleti değiştirmek hemde birkaç aylığına bana destek olacak bir tutar istiyorum.Bir kaç aya toparlayacak durumum olacak.Tabi burada bana yardımcı olan veya yorum yapan herkese teşekkür ederim.Sizin fikirleriniz önem arzediyor zira çok deneyimli arkadaşlar mevcut, belkide bu başlık sonraki arkadaşlara da yol gösterir.
Top caseli ve koruma demiri olanlara bak ek masraf çıkabilir yoksa
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)