düşünüyorum,sanırım şase yaptım
düşünüyorum,sanırım şase yaptım
UNUTMAYIN MOTOSİKLET TEHLİKELİ DEĞİLDİR ONU TEHLİKELİ KILAN ÜZERİNDEKİ SÜRÜCÜDÜR HATTA MOTOSİKLET O KADAR MASUMDUR Kİ SİZ OLMADAN AYAKTA BİLE DURAMAZ.
Fikrin ne fahişesi oldum ne zamparası-Bir vicdanın bilemem kaçtır hava parası..
Yollar boşaldı artık yolcular buldu vaha, -Yolcular gitmese de yollar gider Allah'a..
DIŞI SÜKÛN İLE ZAHİR, DERUNU MAHŞERDİR DERUNU MAHŞER..
ADAM ı motoru çıkaracagına pişman ettınız hemşerim. takıl kafana göre sende neden sorankı burda nasıl çıkaracam dıye yokmu konyada bır tanıdık yada motor ustası ona soruverseydınya bı zahmet sonra bak türlü türlü polemıkler oluyor...
Bana göre en iyi Köpek: Isırmayan Köpek.
Aküyü ŞArj Ettir, yağını mümkünse benzini değiş lastik havalarını kontol et, zincirini yağla, gerginliğini kontrol et paslımı paslıysa temizle sorun olmaz.
Ötenazi hakkımı yaşayarak kullanıyorum. Z @ B ! T
Gideceği yeri bilmeyene hiç bir GPS yardımcı olmaz!...
geri sok motoru sok sok
hiç yokmuş gibi davran
Şuna bakyahu konu nerelere gelmiş.
Gönlün neyi gerektiriyor onu yap en iyisi. Sağlıcakla...
"men dakka dukka"
Hiçbir şey gerekmez. Bas marşına git. Marş basmazsa aküyü şarja koyarsın. Lastiklerin havalarını da benzincide kontrol et yeter.
Adam motorunu kışın çalıştırmadı diye bir dövmediğiniz kaldı.
Ona patronun kim olduğunu göster
Motor yeniyken bende aynı şeyi yapmıştım, çalıştırdım çalıştı. Ertesi sene de aynısı olur dedim, akü bitmiş, yenisini aldık
Hiçbirşey gerekmez. Sen bas marşa çalışırsa biraz ısıt yoluna bak. Çalışmazsa o zaman düşünürsün.
Motorlarınızada adam akıllı bakın. Sizin yüzünüzden birbirini hiç tanımayan insanlar birbirine giriyor.
Ucuz motor olmaz , Sorunlu motor olur.
Aynen abi; hemen akıl vermeler, çok bilmişlikler, üstüne birde terslemeler... Dayanamıyorum yazıyorum görünce hemen. :D
www.motorumla.net
ona sarıl , daha önce hissetmediği duyguları yaşat...
Bonus Olarak BUnu Dinleyin
Kızın Annesi
"men dakka dukka"
Ben cbr 125 i 3-4 ay hic calistirmadim tek marsta aldi.Dene bakalim
depoyu sök benzini boşalt
yağını değiştir
bujiyi sök piston içine az biraz yağ koy motoru salla
aküyü şarj et
fren yağ seviyesini kontrol et
motoru güzelce yıka
sonra besmele çek çalıştır
ufak bir deneme turu at sonra yolun açık olsun...
harley is making love with davidson
Cok bozuldu.. Mt biri adam motora binmedi diye dövüceklermiş.. bindim derlersede demedikleri laf kalmaz..
Akü bitmiştir..
Çözüm yolu var balansörlü çinli almak örnek su an kullandıgım drift , cbf 150 ye bile kafa tutabilirim titresimsizlik konusunda. Time Shift
Ne kadar boş insan var, adamın işi vardır şartlar müsait değildir kış ağır geçiyordur çıkaramamıştır size ne ? Şu forumda bir soruya da laf sokmadan adam gibi cevap verin.
Motoru Küstürdük Çalışmıyacak hayvan
Not: Motora binmedi diye sahibini dövmek isteyenlere Muşta sağlayabilirim.
İrtibata geçsinler Muştalarımız Çelik olup kırılmaz kolay kolay
Not 2: İşin Esprisi
"men dakka dukka"
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)