Arkadaşlar merak ettim de bu çeneden açılabilen kask daha kompleks bi tasarımla tam katlanabilir bir şekilde üretilemez mi acaba? Ya da varmıdır böyle bi ürün arama yaptım ama pek yok gibi...
Arkadaşlar merak ettim de bu çeneden açılabilen kask daha kompleks bi tasarımla tam katlanabilir bir şekilde üretilemez mi acaba? Ya da varmıdır böyle bi ürün arama yaptım ama pek yok gibi...
Yaşasın MEKANIK, kahrolsun elektronik | Yaşasın METAL, kahrolsun plastik | Yaşasın TORK, kahrolsun beygir | ...
öyle bişey zor olur be hoca. olsa da o kadar sağlam olmayabilir.
avatarında ki kask geçerli bi çözüm yolu olabilir.
20
O kadar katlanabilen kask kaza anında korumaz bence.
Sağlıklı birşey olduğunu düşünmesem de şu linkte bir örneği var...
http://www.autoblog.com/2011/05/28/f...r-dyson-award/
O iş yalan olur.Hatta ben çeneden açılır kaskı bile önermiyorum.En iyi kasklar fullface kasklardır.
Bir insanın gerçek zenginliği, onun bu dünyada yaptığı iyilikleridir. (Hz. Muhammed(s.a.v))Bizim dinimiz, akla en uygun ve en doğal bir dindir. Ve ancak bu nedenledir ki son din olmuştur.(M.K.Atatürk)
Ciddi bir şekilde yorum yapan arkadaşlara teşekkür ederim...
Çok beğendiğim bir model. Roof Boxer . Bir arkadaş kullanıyordu. Oldukça sağlam bir yapısı vardı. Yurt dışından alış veriş imkanım olduğunda getireceğim.
Gökhan YAŞDAL
Shark evolation serisi . Benimde favorimdir. Cene acilir kaskta en guveniliri secilmis ve konuda cigir acmis bir model. Imkanini buldugum ilk anda mutlaka alacagim kask. Seninde sorunun cevabi.
Birisi hayrina resim eklesin cepten beceremiuorum.
Ucuz motor olmaz , Sorunlu motor olur.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)