Merhaba arkadaşlar, her ne kadar bu 2. mesajım olsada yaklaşık 4 aydır siteyi takip ediyorum 20 gündür de üyeyim. Forumlardan bir çok bilgi edindim, site içeriğine katkıdabulunan herkese teşekkür ederim.
Daha önce ehliyet kursu ve bir kaç arkadaşımın motorunu kullanmaktan başka tecrübem yok. Araştırdım ve Honda Cbr 125'in bana uygun olduğuna karar verdim. Fakat aklıma şu takılmaya başladı; 27 Mayıs'ta Honda Eğitim Merkezinde 2 günlük Güvenli Sürüş 1 eğitimine katılacağım, bu eğitimden sonra her ne kadar tecrübesiz olsamda 125cc'lik bir motor kullanmak yerine belki 250cc yada farklı bir motor isteme olasılığı yüksek midir?
Aslında cevap basit "Önce eğitime katıl sonrasında kendine uygun motora karar ver". Burada da karşımıza malum ÖTV konusu çıkıyor. Eğitime yaklaşık 2 ay var ve bu süre içerisinde ÖTV'den dolayı fiyatlar (inş. veto edilir ) fırlayacak vs..
Konuyu sanırım anlatabildim, siz yerimde olsaydınız ne yapardınız? Gidip Honda Cbr 125'i mi alırdınız, yoksa bekleyip eğitimden sonraki durumamı bakardınız?
Teşekkürler...