Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
2. sayfa BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

Herkesin Kendini Gördüğü Ayna ve Karşısındakini Gördüğü Gözlük

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #21
    Permatiq59 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    17 Aralık 2012
    Şehir
    Tekirdağ / Çorlu
    Motosikleti
    KapÇık
    gecen yaz ailem ve yan komsularımızla tatıle gıderken bayanlar benim aracımda (söför ablam) erkeklerde komsumuzun aracında yola cıktık.. ablam onde bız arkada gıderken. bahsettin olayı birebir yasadık.. tabi arkadaki full dolu aracın babası abisi kardesi oldugunu nereden bilecek değilmi.. cok güzel bir dille uyardık... malesef ama malesef o tip yaratıklardan bizde cok var
    [Turan] bunu beğendi.


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #22
    Shrieker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    25 Mart 2006
    Motosikleti
    var bi şeyler
    Bizim memlekette bisikletli yayayı, motosikletli bisikleti, arabalı motosikletliyi, kamyoncu da arabayı sıkıştırır Kaçınılmaz gerçek. Egonun sebebinin cehalet olduğunu düşünüyorum. Egolu/cahil adamın eline güç verirsen anında kullanır, başta verdiğim örnek kanıtıdır. Cehaletin sebebi ise merak yoksunluğu. Merak etmeyenlerin ülkesinde yaşıyoruz. En basitinden insanlar ülkeyi yönetenler için benim adıma, benim hakkımda nelere karar veriyorlar diye merak etmiyorlar. Hatta kültürümüzde bu durum o kadar kanıksanmış ki insanın başına ne gelirse ya meraktan ya... Neyse biliyosunuz gerisini. O halde böyle gelmiiiş, böyle gider...
    Permatiq59 bunu beğendi.
    "Geçmişini hatırlamayanlar onu tekrardan yaşamaya mahkumdurlar". -Santayana

  3. #23

    Üyelik
    11 Şubat 2011
    Şehir
    ankara
    Motosikleti
    z250 sl
    Duygulandırmayın insanı ilerde hayalimdeki motoru alınca buraya "bir zamanlar fakir ve gururlu bir genç vardı" diye bir topic açmak istemiorum

  4. #24
    Sinan Er - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    26 Mart 2006
    Şehir
    Türkmenistan
    Motosikleti
    BMW F650 GS
    Güzel bir konuya değinmişsin. İlk satırlarda hemen Nsreddin Hoca geldi aklıma. Bildik kürk hikayesi. Şimdilerde de değişen pek birşey yok.

    Toplum olarak insanları, sahip oldukları ile sınıflandırdığımız için hayatın her alanında bu kıyaslama ile karşılaşıyoruz.

    Giyimden kuşamdan tutunda evinizdeki eşyaya kadar hatta alışveriş yaptığınız yerde aldıklarınıza kadar sürekli birileri sizi süzüp belirli bir sınıfa koymaya ve ona göre muamele etmeye çalışıyor.

    Bunun doğru olmadığını bilsekde toplumda kabul gören tam tam tersidir. Ama unutmamak lazım ki toplumu oluşturanlarda bizleriz. Hepimizin içine yerleşmiş-yerleştirilmiş bir olgudur bu. Türk olmak yada olmamakla da pek ilgisi yok bütün dünyada kabul gören insanların mal varlığıdır ve mal varlıklarına göre muamele görürler.

    Çok bariz ver güncel bir örnek vererek bu konuyu dahada açmak mümkün.

    Ülkemizde hergün yüzlerce insan kayboluyor ve ölüyor yılda birkaçbin yabancıda bunlara dahil. Herşeyin en iyisine sahip güçlü bir ülkenin vatandaşı kaybolunca olaylar değişiyor basınımız ezikliğimizi dahada arttırmak için çaba gösteriyor. Devlet erkanı ve bütün organları dahada ezilmemiz için seferber oluyor.

    Netice ???


    Hangi açıdan bakarsanız değişik bir fikre sahip olursunuz sahip olacağınız fikri refah düzeyiniz ve mal varlığınız belirler.
    Ahmanamra bunu beğendi.
    Kuş olup uçmak isterken uzaklara, Ağaç olup kök salıyorum buralarda.........

  5. #25
    Okan Sinan Ocan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    17 Mayıs 2009
    Şehir
    Hamburg
    Motosikleti
    BMW K1200GT (Helga) BMW S1000XR M Sport
    İyi bir motora biniyorum , çin malı küçük motorlara göre daha güvenli daha sağlam ve çok çok daha konforlu. Bununla övünerek büyük motorcu olmadım iki tane 125 cc lik çinli motorumda var onların üzerine bindiğimde de büyüğünde nasıl çevreme ve trafik kurallarına saygılı kullanıyorsam onuda öyle kullanıyorum ben bununla övünüyorum .

    Hiçbir motorumun plakasında katlama mekanizması veya görünmesini engelleyecek herhangi bir unsur yok hepsi olması gereken yerde tertemiz takılı.

    Motorum çalışmaya başladığı anda sadece kaskım değil bütün koruma ekipmanım üzerimde.

    Motorlarımda çevremi rahatsız edecek derecede gürültülü korna egsoz radyo teyp ışıklandırma v.s. yok.

    Motorlarımın ve benim evraklarımız tam ödenmemiş borçları yok.

    Rakamlardaki adaletsizlikten şikayet etsemde hiçbir otoyol vey köprüden ücretini ödemeden geçmişliğim yok.

    Ben iyi bir motorcuyum hangi motora binersem bineyim trafikte diğer araçlara ,yayalara ve trafik kurallarına saygı duyuyorum.

    Bir risk gördüğümde önce hatayı kendimde arıyorum , sorunu çözmek için karşıdan gelenden değil ilk hamleyi her zaman kendimden bekliyorum.

    Bunu yapmayan kardeşlerimi ,dostlarımı ve abilerimi bindikleri motora bakmadan acımasızca eleştiriyorum bu yüzden beni sevmeyen çoktur.

    Ama yine de

    Ben iyi bir motorcuyum ve bununla ÖVÜNÜYORUM.

    Bununla övündüğüm için çok eleştirildim küçümsendim hatta bu forumda hakarete bile uğradığım oldu ama yürüdüğüm yoldan vazgeçmem varsın küçümsesinler 44 yaşıma geldim hayalini kurduğum motorun kontak anahtarı başucumda bundan sonra birtek Allahtan sağlık dilerim başka kimseden bir beklentim yok. İster övsünler ister yersinler.

    Sevgilerimle
    DAHA GİDİLECEK ÇOK YOL ,ÖĞRENECEK ÇOK ŞEY VAR

  6. #26
    Murat 48/30 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    23 Eylül 2012
    Şehir
    BODRUM/MUĞLA
    Motosikleti
    Salcano Wolf 11 (gri)
    Güzel bir anlatım olmuş elinize sağlık.Bence cc farketmez en güzel motor alın teri ile alınandır.İsteyen istediğini desin, motoru olmayan kıskandığından, büyük motoru olanda kibirinden kaybeder.Çünkü konuşmak gevezeler için en kolay olandır.Biz kimseye aldırmadan yine yollara düşeriz
    CB 125E(6000 km), Salcano Wolf 11(Gümüş Atmaca)
    Özgürlük çoğu kişilerce çok bilinmeyenli bir denklem iken, biz motorcuların ilk marşla birlikte hissetmeye başladığımız hazdır.(Murat KANAT 17.01.13 )

  7. #27
    Ahmanamra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    11 Şubat 2012
    Şehir
    Bursa / Setbaşı
    Motosikleti
    XT 125 R 2006
    Eskiden motorum yokken arkadaşlarımın aldıkları çn mallarıyla dalga geçerdim çünkü çok yolda bıraktılar bizi. Sonra sonra anladım ki küçümsemek gereken motor değil o motoru kullananın motora bakış açısı. Böyle böyle yıllar sonra bir motor sahibi oldum. Bütçeden dolayı çinli bakarken kendimi bütçemi aşıp japon alırken buldum. Şimdi törpülene törpülene geldiğim nokta girdiğim çevrelerde motorları küçümsemek değil iki teker ruhunun bilincine erişmemiş insanları küçümsemek. KAsk takmayanı trafiğe ve hayata saygı duymayanları ve ne kadar anlatırsan anlat hala bildiğini okuyan insanları küçümsemek. Önemli olan sahip olduklarımız değil. Onları nasıl değerlendirdiğimizdir.

    Güzel bir konuyu tartışmaya açmışsın abi.
    Etme cahille sohbet küstürürsün. Silme çıkını cam kırığıyla kestirirsin. ;)

    http://www.facebook.com/amraercan

  8. #28
    Murat 48/30 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    23 Eylül 2012
    Şehir
    BODRUM/MUĞLA
    Motosikleti
    Salcano Wolf 11 (gri)
    Ümmet Perkütan ile ilgili kısa bir okudum resimlere baktımda çok duygulandım.Bu adamda seyahatname yazacak bir kapasite var.Bir babayiğit teknik destek sağlasada güzel bir kitap hazırlansa eminim büyük bir kitle okur.Bu vesile ile insanlarda verilen mesajlarla bilinçlendirilebilinir.
    CB 125E(6000 km), Salcano Wolf 11(Gümüş Atmaca)
    Özgürlük çoğu kişilerce çok bilinmeyenli bir denklem iken, biz motorcuların ilk marşla birlikte hissetmeye başladığımız hazdır.(Murat KANAT 17.01.13 )

  9. #29
    scooboy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    09 Şubat 2011
    Şehir
    istanbul(İzmirli)
    Motosikleti
    Yamaha xj6N 2013
    Allaha şükür maddi bir sıkıntım olmamasına rağmen 1 yaz boyunca zc150 kullandım.
    (Daha iyisini alacak durumum vardı ama ayağımı yerden kessin işe gidip geleyim diye fazla bir şey beklemeden aldım 2.motor olarak)
    Her zaman benzin aldığım pompaya yanaştım. Eleman gel, böle geç,ya yürüsene diye bağırıyo.???
    Baktım arkamda kimseler yok. O an anladım kimsenin takmadığı bi çinlinin üstündeydim.
    Bunu sürekli yakınımdakilere anlatırım. Böyle alt üst muhabbeti olduğunda.
    Not: 2-3 Ay bindiğim mondial zc den aldığım zevki şimdi bindiğim motordan alıyorsam namerdim.

  10. #30
    antilop_skul - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    22 Mayıs 2010
    Şehir
    istanbul sarıyer / tarabya
    Motosikleti
    cbf600sa 2007 +100k km
    çok güzel konu olmus ...

    küçük cc olayı çogu kişide aşagılık -lık olarak görünüyor yani benim 600 cc motorum olsa dediginiz gibi kapılarda karsılanırım fkat hiç 600 cc lik motorum olmadı çok 29 ekim 19 mayıs kortejlerine katıldım hep olanda sudurki buyuk cc ler zıplar gider sen ortada kalırsın

    olayın apaçi boyutu var bide apaçiler bizi dıslıyorunuz diyor ben 100 cc motora biniyorum suanda ama kucuk ccli apacileri ben dıslıyorum. herkein kendi hayatı fakat adamlar diger motorcularıda kötülüyor . benim 100 cc cub motorum var ben kask mont dizlik oalrak biniyorum motora . ve aksam yola cıktıgımda mutlaka kısa mesafede olsa rekleftif yelek giyiyorum motorum 1000 tl fiyatı var artcımda aynı sekilde benim gibi giyiniyor . ama apaçiler ne kask var ne bisey bunları dıslamazsan sende zarar görüyorsun ..
    sonuc suki apaci dısında herkes esittir bana göre . fakat büyük cc li olan insanların hep demiyorum ama çogu artist tir .örnekleri çok mevcut benden bukadar okuyana eyvallah okumayanın canı sagolsun hepimiz dost arkadas oalrak kalmak dilegiyle
    İNSTAGRAM = sakalliesnaf - MAİlL = mehmetmerickekec@gmail.com
    MOTOSİKLET = CBF 600 ABS 2007 102K +
    TECRUBE = 250K +

  11. #31
    mustafaferah - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    20 Aralık 2012
    Şehir
    marmaris
    Motosikleti
    kymco super 8 - KYMCO DİNK 200İ - LİFAN PONY 100
    umarım bu konu boylelerıne bır ders olur ınsallah, herkesın dusuncesıne saglık, kımse kımseyı helehele kucuk cc motor kullanıyor dıye assagılamamalı, herkes ımkanları yettıgınce alıp kullanmaya calısıyo :-) saygılar..

  12. #32
    serdar1547 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    15 Ağustos 2012
    Şehir
    KAYSERİ
    Motosikleti
    MONDİAL 150 MR VULTURE
    geçen biri bana forumda eğer gerçek motorcu olsan aroraya binmezsin dedi eminim o da egosunu tatmin etmiştir...
    benim için cc ayrımı-japon çin ayrımı yoktur ne olursa olsun motorcuya her zaman sevgi ve saygıyla yaklaşıyorum neden böyle onu da anlamadım ama işin aslı bu...
    UNUTMAYIN MOTOSİKLET TEHLİKELİ DEĞİLDİR ONU TEHLİKELİ KILAN ÜZERİNDEKİ SÜRÜCÜDÜR HATTA MOTOSİKLET O KADAR MASUMDUR Kİ SİZ OLMADAN AYAKTA BİLE DURAMAZ.

  13. #33

    Üyelik
    01 Temmuz 2009
    Şehir
    Ankara
    Motosikleti
    HONDA 1000RR
    böyle düşünen adam zaten başta kaybedendir ... çünkü motorundan ayrıldığında geriye sadece o ve boşluk kalır.. sadece imkanı oldukça çevresinde onu tatmin edecek kişiler bulabilir yada başkalarını küçümsüyebilir..

  14. #34
    otopsici - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    18 Nisan 2009
    Şehir
    van
    Motosikleti
    Yamaha tracer 900 - Yamaha tracer 700
    Alıntı oocan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    İyi bir motora biniyorum , çin malı küçük motorlara göre daha güvenli daha sağlam ve çok çok daha konforlu. Bununla övünerek büyük motorcu olmadım iki tane 125 cc lik çinli motorumda var onların üzerine bindiğimde de büyüğünde nasıl çevreme ve trafik kurallarına saygılı kullanıyorsam onuda öyle kullanıyorum ben bununla övünüyorum .

    Hiçbir motorumun plakasında katlama mekanizması veya görünmesini engelleyecek herhangi bir unsur yok hepsi olması gereken yerde tertemiz takılı.

    Motorum çalışmaya başladığı anda sadece kaskım değil bütün koruma ekipmanım üzerimde.

    Motorlarımda çevremi rahatsız edecek derecede gürültülü korna egsoz radyo teyp ışıklandırma v.s. yok.

    Motorlarımın ve benim evraklarımız tam ödenmemiş borçları yok.

    Rakamlardaki adaletsizlikten şikayet etsemde hiçbir otoyol vey köprüden ücretini ödemeden geçmişliğim yok.

    Ben iyi bir motorcuyum hangi motora binersem bineyim trafikte diğer araçlara ,yayalara ve trafik kurallarına saygı duyuyorum.

    Bir risk gördüğümde önce hatayı kendimde arıyorum , sorunu çözmek için karşıdan gelenden değil ilk hamleyi her zaman kendimden bekliyorum.

    Bunu yapmayan kardeşlerimi ,dostlarımı ve abilerimi bindikleri motora bakmadan acımasızca eleştiriyorum bu yüzden beni sevmeyen çoktur.

    Ama yine de

    Ben iyi bir motorcuyum ve bununla ÖVÜNÜYORUM.

    Bununla övündüğüm için çok eleştirildim küçümsendim hatta bu forumda hakarete bile uğradığım oldu ama yürüdüğüm yoldan vazgeçmem varsın küçümsesinler 44 yaşıma geldim hayalini kurduğum motorun kontak anahtarı başucumda bundan sonra birtek Allahtan sağlık dilerim başka kimseden bir beklentim yok. İster övsünler ister yersinler.

    Sevgilerimle
    yine yaramı deşiyosunuz

    Okan abi sanki beni tarif etmişsin teşekkür ederim

    ek olarak halen çok acemiyim öğrenmem gereken çok fazla şey var ama iş dolayısıyla fırsatım yok

    Eleştiri dozunu bazen aşıyorum fazla acımasızım sonra ulen caba ben mi hatalıydım diye yıllarca düşünüyorum
    Doğru yüz kişi yalanlasa da DOĞRUDUR.
    Yanlış yüz kişi doğrulasa da YANLIŞTIR.
    Dürüst olun DANSÖZLERİ kimse sevmez

  15. #35
    Tolga Can - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    22 Temmuz 2010
    Şehir
    Sakarya
    Motosikleti
    Kymco Xciting 250i
    Bir zamanlar az olan küçük cc topluluğumuz zamanla bir orduya dönüştü, Bundan sonra büyük cc leri caddelerde sıkıştırıp döveceğiz
    Benim ayağımı yerden kessin, istediğim yere getirip götürsün, işimi görsünde, kim neye binmiş, binerken ne giymiş hiç umrumda olmaz.
    Allah herkesin gönlüne göre versin. Tekeriniz düz bassın.
    2006 Peugot -2010Kenbo125 - 2011Racer 200s- 2012GT250R -2014Xtreme Max- 2015: Snappy x Cub
    2016 Asya Shark 150- 2017Cbf150 -2018 BMW F650GS / Snapyy x- 2019 Kymco Xciting250i

  16. #36
    phradrel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    02 Mart 2012
    Şehir
    istanbul
    Motosikleti
    F650GS
    ya ama ben de büyük cc motosikletlerle trafikte dalga geçiyordum, küçümsüyordum araba kadar motorla girilir mi o trafiğe diye. ben de vazgeçeyim o zaman
    Güncel Motosiklet Haberleri ve Kültürü Blogu
    https://www.facebook.com/BoutiqueMoto

  17. #37
    dreamkiller - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    18 Nisan 2006
    Şehir
    İstanbul Anadolu Yakası
    Motosikleti
    Honda Silverwing 600
    İlk tutkum rahmetli dedemin 250 lik klasik jawasının, deposunun üzerinde başladı.. Sonra aile baskısı.. Üniversiteyi kazan dırdırı.. Peki kazandık? Yok olmaz dediler.. Üniversitede her aksam müzik yaptım.. Yemedim biriktirdim.. 2000 model Honda CBR F satın aldık ev arkadasımla.. Sonra? Düştüm.. Kalktım ayağa ama gene hazırlanırken okul bitti.. O dönemki hatun zehirledi.. Aşığız ya.. Tercih yaptık.. Dedik iki teker yerden seker bırakalım bu işleri.. evlendim.. Sonra olmadı.. yürümedi evliliğim.. Boşanır boşanmaz beni hep bekleyen aşkıma geri döndüm.. Hayatta ne idim ne olacağım derken maddi sıkıntılarıma rağmen Kawasaki Ninja 250R motorumu satın aldım.. Bir kere düşüp hem kendimi hem o zamanlarda ki sevdiceğimi üzmüştüm.. Bu sefer akıllandım.. Gittim tam korumamı edindim.. Küçük cc li bir motorla herşeye baştan başladım.. Çok okudum çok uykusuz kaldım.. Bu sefer niyetim farklıydı, kendimi ve sevdiceğimi üzmeyecektim.. Küçük cc li motorla başladım yavaş yavaş emin adımlarla çıktım merdivenleri.. Bu sefer hayatıma şimdiki hatunum girdi.. EYVAH DEDİK SEVDİCEĞİMLE BİRLİKTE GENE AYNI SENDROMU YAŞARMIYIZ? birgün hatunum geldi ters ters baktı bana... Aha dedim zctk!!! Ve şöyle söyledi.. Hani benim montum kaskım? Yüzümdeki gülümseme nedeniyle üst dudağım burnuma yapıştı!!!

    Derken motorcu arkadaşlarım olmaya başladı.. Forumdan RİO_MAVİ mesela.. panpaaaaaa bi ses ver!!! Gördüğüm her motorcuya selam veriyordum.. Ama kimse sallamıyordu.. Bir teslik vardı.. Bir iki motor kullanan insanların oluşturduğu gruplara dahil olmaya çalıştım ama nafile.. Konuşulan tek şey hatunlar.. Yok dedim bu böyle olmayacak ve bir daha denemedim..

    Sonra hatunun konforunu düşünüp maxiscooter aldım.. tam facia.. Asla mutlu olamadım.. hemen akabinde TOKUR u aldım.. Bu sefer cc yükseltince benden önce selam verenler olmaya başladı.. Bu mudur statü olayı dedikleri diye düşündüm.. Scooter ile selamımı alıp selam veren kebapçılar bu sefer yüzüme bakmaz oldular.. Büyük cc kullanan japon kamikazeleri HYOSUNG yazısını görünce kafa çevirir oldular.. Ulan dedim ülkem insanına bak sen.. Her neyse uzattım.. Şimdi motorumun sorunları ile uğraşıyorum ama mutluyum arkadaş.. Eğer kullandığım motor yüzünden selamını çok görüyorsan zaten lazım değilsin bana.. Ben o yolda gün batımına doğru yoldayım dostum... İstiyorsan bir yol "dostu" 100 km uzaktaki benzinlikte beni yakalayabilirsin...
    Ahmanamra ve [Turan] bunu beğendiler.
    If you don't Ride, You don't know...

    Kawasaki Ninja 250 R - Kymco Xciting 250 I - Hyosung GT650 Naked - Honda FJS600 Silverwing

  18. #38
    satoyama - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    13 Eylül 2006
    Şehir
    avrupa yakası
    Motosikleti
    Gilera Runner / Aprilia Sr GT200
    eline sağlık güzel yamışsın


    +1907


    cub motoru severim, en kralınada bindim, hala olsa ikinci motor olarak binerim!

    bizim altımızda bir kaç arkadaş enjeksiyonlu japon malı cub varken, bir tanışma ortamında bir arkadaş "bunlara nasıl biniyorsunuz ya bisiklet gibi" demişti

    meğer kendinde kanuni caracal varmış sonra görmüştüm..

    ben ona buna önem vermem adam önem veririm.

    benim 1 tane arkadaşım var, O nu herkes tanır!! eski nicki deer152 özgür, adamın hasıdır yeri gelir 50cc çinli ile gezer en kral ortama girer, eşine dostuna garibana kendine harcağı para ile bir çoğunun altındaki motoru satın alır, yeri gelir garajından en klas motorunu çıkartır tek tabanca takılır.


    başkaan seni küstüren MT utansın..
    zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz... ) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)

  19. #39

    Üyelik
    03 Mayıs 2012
    Şehir
    ANTALYA
    Motosikleti
    YAMAHA TENERE XT660Z
    konuyla alakalı düşüncemi çok zaman önce imzama yazmıştım zaten isabet oldu
    DEMİR AT'A YOLLAR DAYANMAZ

  20. #40
    KUVVETMİRA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    16 Temmuz 2008
    Şehir
    ankara
    Motosikleti
    xt 600
    Alıntı coq adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ne farkederki?
    Böyle duygularla yasamak, yasamanin en zoru olsa gerek.
    Taktigimiz seye bak.
    Türklere özgü duygular bunlar.
    Maddiyat ile ilgili saplantilari asamadigimiz sürece de devam edip gidecek.
    Halbuki motosiklete binmek için bineriz bu alete.
    Neye bindigimizin önemi yoktur.
    Ve hatta,
    kimin neye bindiginin de bir önemi yoktur.
    Ve hatta,
    herkesle dost, herkesle yoldas olmak zorunda da degiliz.
    Kendimizi bir yere, bir olusuma, bir guruba ait hissetmek zorunda da degiliz.
    Parayla bir motosiklet satin alarak, ayni zamanda bir statü satin aldigini zannetmek, ahmaklara mahsustur.
    Ama benim canim ülkemde, o ahmaklardan daha ahmaklar vardir.
    Adamin satin aldigini zannettigi statüyü onaylayan ahmaklardir bunlar.
    Oysa!!!!!!!
    tesbit güzel de bu tesbiti yapmak işin kolay tarafı.
    bu işin böyle olmasının sosyolojik, psikolojik bir zemini var.
    esas mesele orda.
    "laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."


    REKLAM ALANI
2. sayfa BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)