Chopper tipi motorla gezi yapmak icin nasıl bir motor olmalı ?
Reklamlar
-
Reklamlar
-
-
motor hacmi:maksimum 250 cc
silindir sayısı:tek silindir(az yakıp çok yol kat etmesi için)
direk olarak isim istiyorsan kuba superligh senin için iyi olur
UNUTMAYIN MOTOSİKLET TEHLİKELİ DEĞİLDİR ONU TEHLİKELİ KILAN ÜZERİNDEKİ SÜRÜCÜDÜR HATTA MOTOSİKLET O KADAR MASUMDUR Kİ SİZ OLMADAN AYAKTA BİLE DURAMAZ.
-
GV 250 dağ,bayır, asfalt her yola gelir artçıya da keyif verir. çok ta yakmaz.arıza da yapmaz satarken sorun olmaz vs......
-
Regal raptor daytona 250 cc Beyaz
Nereye bakarsan, oraya gidersin.
-
bu motorla uzun yollar yapailirim yani benim gözümü korkuttularda ( tanıstıgım bir kac motor gezgini ) 750 cc den asagısı sni kurtarmaz v motor filan diye :/ cevabınız için tesekkürler ( kuba superligh )
-
ege48 adlı üyeden alıntı
bu motorla uzun yollar yapailirim yani
benim gözümü korkuttularda ( tanıstıgım bir kac motor gezgini ) 750 cc den asagısı sni kurtarmaz v motor filan diye :/ cevabınız için tesekkürler ( kuba superligh )
çok rahat yaparsın, gerek yok 750 cc ye... onu diyenler gözünde çok büyütmüş bu olayı ya da sallamışlar...senin için cc nin küçük olması ve tek silindir olması önemli madem çok gezeceksin o zaman az yakması lazım
UNUTMAYIN MOTOSİKLET TEHLİKELİ DEĞİLDİR ONU TEHLİKELİ KILAN ÜZERİNDEKİ SÜRÜCÜDÜR HATTA MOTOSİKLET O KADAR MASUMDUR Kİ SİZ OLMADAN AYAKTA BİLE DURAMAZ.
-
dogru az yakmalı tesekkür ederim peki motor alırken sıfırmı almalıyım yoksa 2. elmi almalıyım nelere dikkat etmeliyim km kactan fazlasını almamalıyım ?
-
ege48 adlı üyeden alıntı
dogru az yakmalı tesekkür ederim
peki motor alırken sıfırmı almalıyım yoksa 2. elmi almalıyım nelere dikkat etmeliyim km kactan fazlasını almamalıyım ?
sıfır almak her zaman daha iyidir ama 2 veya 3 yaşında sıfır ayarında olan ikinci el uygun fiyatlı motor bulursan daha iyi olur,plaka vs için de para vermezsin fazladan...ikinci el alacak olursan güvenilir usta bulursan gösterirsin.
-
gv 250 bence eğer bütçende varsa alabiliceğin en sağlam motor gv 250 dir
v twin motor çift silindir titreşimi az
tek eksi yönü yüksek devirde kullanıma göre yapmışlar yarış motoru gibi onun dışında bir sıkıntı çekmezsin uzun yola falan gelir
-
ogzcngdk adlı üyeden alıntı
gv 250 bence eğer bütçende varsa alabiliceğin en sağlam motor gv 250 dir
v twin motor çift silindir titreşimi az
tek eksi yönü yüksek devirde kullanıma göre yapmışlar yarış motoru gibi onun dışında bir sıkıntı çekmezsin uzun yola falan gelir
tek eksi yönü yüksek devirde kullanıma göre yapmışlar yarış motoru gibi '' gibi derken ne gibi dez avantajları olur ?
-
işte senin aradığın motor
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-kymco-mukemmell-performans-kazasiz-boyasiz-100535070/detay
bi gaza bassam googlede arasan bulamazsın
-
-
ege48 adlı üyeden alıntı
tek eksi yönü yüksek devirde kullanıma göre yapmışlar yarış motoru gibi '' gibi derken ne gibi dez avantajları olur ?
cruiser motorlar genelde en yüksek torku düşük bir devirde verir örneğin 3500 devir durum böyle olunca motoru düşük devirlerde kullanırsın daha güzel bir ses daha iyi bir kullanım sağlar sana gv 250 de en yüksek torku sanıyorum 7500 devirde veriyor yani eksi yanı derken sürüş konforu açısından söyledim
-
Gv 250 güzel motor ama daha da az yakmasını istiyorsan keeway superlight 150
Bir insanın gerçek zenginliği, onun bu dünyada yaptığı iyilikleridir. (Hz. Muhammed(s.a.v))Bizim dinimiz, akla en uygun ve en doğal bir dindir. Ve ancak bu nedenledir ki son din olmuştur.(M.K.Atatürk)
-
bnede keeway superlıght 150 var bu motor bence sıradana çinli kanuni mondial gibi motorlardan kaliteli bir motor bakım yapıldıkça sorun çıkarmayan bir motor yakıtınında motor yattığı için test edemedim
-
ogzcngdk adlı üyeden alıntı
cruiser motorlar genelde en yüksek torku düşük bir devirde verir örneğin 3500 devir durum böyle olunca motoru düşük devirlerde kullanırsın daha güzel bir ses daha iyi bir kullanım sağlar sana gv 250 de en yüksek torku sanıyorum 7500 devirde veriyor yani eksi yanı derken sürüş konforu açısından söyledim
peki uzun yolda insanı yorar mı ?
-
Motosiklet Eğitmeni
Doga seven ve patikalara dalmak isteyen biri için yanlis bir tarz pesindesin.
Cruiser motosikletler sana uygun degil.
Vazgeçmeni öneriyorum.
Küçük hırsız el feneri, büyük hırsız deniz feneri kullanır.
Ancak her ikisininde çalışması için ampul gerekir.(Cosinus)
-
ege48 adlı üyeden alıntı
peki uzun yolda insanı yorar mı ?
sesi yorar, yani beni yoruyor ya uzun yolda müzik dinlemem lazım yada kulak tıkacı kullanmam lazım ama performans olarak bir sıkıntı yok gerçi benim egzosun susturucusu çıkarılmış orjinal hali nasıldır bilmiyorum ama benim 3-4 bin devirdeyken bile baya yüksek ses veriyor
-
yolda müzik dinlemeyi severim
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:46 ----------
coq adlı üyeden alıntı
Doga seven ve patikalara dalmak isteyen biri için yanlis bir tarz pesindesin.
Cruiser motosikletler sana uygun degil.
Vazgeçmeni öneriyorum.
sizce nasıl bir motor tercih etmeliyim ? sadece doga icin degil aslında ama patikada tırmansa fena olmaz diye düsünmüstüm ben
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler