600cc motor alacam,yardım edinnnnn
Reklamlar
-
arkadaşlar 0km 600lük motor almayı düşünüyom.(yeni ötv lerden sonra nasıl olcaksa) neyse ben motorları araştırdım.boyum 1.88cm.sele yüksekliklerine baktım.ama bazı arkadaşlar oturuş pozisyonları farklı oluyo,sele yüksekliği önemli değil dediler.benim gibi uzun boylu kullanıcıların tecrubelerine ihtiyacım var.sizce hangi makina altıma yakışır.benim görme,deneme imkanım yok.fiyatlar ve performansları zaten yakın.hangisinde rahat edeceksem onu tercih edecem(şimdilik 600f veya 600rr düşünüyorum,yardımcı olursanız sevinirim
Reklamlar
-
bütçe warsa kesinlikle RR al dostum... F e göre güç farkı ve motorda teknoloji farkı war.. ve yandan egzozlulara göre koltuk altından olan egzozlar daha sport görünüyo..
-
şimdiden hayırlı olsun..fakat arkadaşımda 600rr var boyuda 1.80 civarında dışardan bakınca hoş durmuyo motor üzerinde..yinede sen bilirsinn..sana daha büyük bi makine lazım..bence bi hayabusa yakışır sana
-
boy bu tip motorlarda epey bir problem bence..bu motor kısa adam için dermişim,millet beni topa tutarmışş
neyse bak resimdeki abim..boy 1,88 kilo 95 altındakide 600 f.. nası duruyo sen karar ver..ama bence hoş değiş..tam oturuşta ayağına kramp giriyo benim biraderin
ŞŞŞŞŞŞŞ...sadece sessiz ol.....
-
Uzun boyluya yakışan tek motor Hayabusa veya ZZR1400. Bunun haricindeki motorlara baktığımda kesinlikle hoş görünmüyor ve ayağınızı çok bükülüyor. Rahatsız olacağını şimdiden söyleyeyim. Benim tavsiyem 1000 lik bir enduro al. Hem rahat edersin, sağlığınla oynamazsın hemde görünüş olarak daha yakışır.
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır." (Epiktetos)
-
-
dostum race alma sende enduro filan al o boya nasıl yakışır ama biliyomusun motor zaten yüksek sende yüksek birbirinizi tamamlarsınız
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler