yamaha yzfr125 almayı düşünüyorum.10.000 -15.000 km yaptıktan sonrada honda cbr 600 rr almayı düşünüyorum.ama arada baya bir fark var.bunu ilk aldığımda yavaş yavaş sürsem alışasıya kadar yavaş sürsem olurmu ? tercübe konusunda sıkıntı olurmu
yamaha yzfr125 almayı düşünüyorum.10.000 -15.000 km yaptıktan sonrada honda cbr 600 rr almayı düşünüyorum.ama arada baya bir fark var.bunu ilk aldığımda yavaş yavaş sürsem alışasıya kadar yavaş sürsem olurmu ? tercübe konusunda sıkıntı olurmu
Bi bitmediniz a. Nick e bak piste çıkacak sanki.
Nereye bakarsan, oraya gidersin.
güzel kardeşim sen 125 cc motorunu al 10,,15 bin km yap,
zaten kendini hazır hissedeceksındır,
bu süre zarfında 1..2 yıl içerisinde abilerin veya arkadaşlarında sana güvendikleri sırada 600 cc motorları ile tur verebılırler,
o zaman karar verirsin sende,,,
BMW F650,,,KTM EXC 400,,,CRF 250X.....msx 125
''Gürcan Moto Garaj''
0 535 939 20 86
Kesin Beypazarı06 dır Bi bitmediniz A.
Ulen yeminm ediyorum beypazarı değilse bile sırf egolarını tatmin etmek için yada millete hava atmak için böyle başlıklar açıyorlar
Sado
arkadaş r125 15 beygir 600rr 120 beygir sanırım ehliyeti aldığınıza göre ilk okulu bitirmişsiniz hesap yapabildiğinize göre delirmiş olmalısınız
önemli olan hız değil makinanın kuru ağırlığı 184 kg benzini yağı fren hidroliği 200 ediyor senin ağırlığınla 250 kg nun üstünde bi akina istemsiz tekere gelebilecek zor kullanışlı bi makina
sen bırak 600rr ı er6 yada xj600 diverson u belki o dediğin şekilde trafiğe kapalı alanda sürüş yaparak filan belki kullanabilirsin ama sana tercihim eğer seni düşünen bekleyen sana üzülecek birileri elbet vardır onları düşün
ve 250cc bi makina tercih et r125 in ardından olmadı tatmin etmedi en fazla er5 gsx 500 gibi makinalar
kardeşim ne zaman 600 cc makineları kullanabiliriz o zaman
yzf 125 in hakkından gel sen bir önce,sonra bu konu tartışılır
UNUTMAYIN MOTOSİKLET TEHLİKELİ DEĞİLDİR ONU TEHLİKELİ KILAN ÜZERİNDEKİ SÜRÜCÜDÜR HATTA MOTOSİKLET O KADAR MASUMDUR Kİ SİZ OLMADAN AYAKTA BİLE DURAMAZ.
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
sen önce ehliyetini al , büyü öyle gel...
"men dakka dukka"
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)