durmak yok yolmaya devam edecek zihniyetlere sesleniyorum benim elimden gelen bu başlık açtım sayfa açtım derdimi paylaştım varsa başka fikri olan onuda yaparım
durmak yok yolmaya devam edecek zihniyetlere sesleniyorum benim elimden gelen bu başlık açtım sayfa açtım derdimi paylaştım varsa başka fikri olan onuda yaparım
sürmek için yaşa , yaşamak için sür ...
benzin pahalı da bizdeki otomobil sevdası da ayrıca araştırılmalı. benzin istasyonalrını yağmalamadıkça binlerce kişi ankarada/istanbulda trafiği durdurup kitlemedikten sonra bu iş çözülmez. işte çözüm bu neden yapmıyoruz?
köprü trafiği dünyanın sayılı trafiklerinden herhalde. onca rezilliğe rağmen halen insanlar tek kişi koca arabada 10kmyi bir bir buçuk saatte gidiyorlar ve bunun adına rahatlık diyorlar. bence incelenmesi gereken hükümet değil o hükümeti seçenler
Güncel Motosiklet Haberleri ve Kültürü Blogu
https://www.facebook.com/BoutiqueMoto
bende begenmekle kaldım... tek yaptıgım daha duşuk cc motosiklete bınmek
Bana göre en iyi Köpek: Isırmayan Köpek.
sen yine iyisin hadi orası kars uzak ben opetten lpg yi 2,56 dan alıyorum bitişik yandaki petrol ve 1 km ötedeki başka bir opette lpg 2,70 yanyana petrolde bile fark var....nereye varacak sonuç bilinmez..reklamlardaki çikolayatla calısan motordan almak lazım bu seferde çikolataya zam gelir : ))
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:29 ----------
demirelin sözü aklıma geldi güldüm "yürümekle yollar aşınmaz "bunu daha önce meydanlara cıkan yollarda yürüyenler için söylemişti değişen bir şey yok zihniyet aynı söylemler aynı başroller değişik...yürümeyle buralarda klavye siyesetiyle bu işler olmaz...
Zamanında çok beğenerek aldığım 98model toyata tourıng vagonumu benzin pahalı diye satıp dizel araca geçtim ne yazk ki bu gün dizel bile uçmuş vaziyette.Bu gidişle dizel e de lpg takarız.Tabi olursa şunu unutmayalım ki cup tarzı motosikletine bile tüp takan var bu ülkede.Hayaldi gerçek oldu bu gidişle değil 5 -10 bile olur.Benim düşüncem herkez trafiğin ortasında oldukları yerde 1saat kontak kapatsın bakalım ne olacak.
"yürümekle yollar tükenmez" bir neslin şevkini, hak isteğini kırmak için söylenmiş bir sözdü. görüyorumki o neslin çocuklarının bile hak isteklerini törpülemiş. yazık.
yunanistanda yürüyorlar bi şey mi oluyor diyenlere yaşam standardının en kötü hallerinde bile bizim en iyi halimizden en az 2-3 kat daha iyi olduğunu belirtmek isterim.
Güncel Motosiklet Haberleri ve Kültürü Blogu
https://www.facebook.com/BoutiqueMoto
Sabah akşam Nihat Sırdar tavsiye ediyorum. Benzin fiyatlarını en iyi o protesto ediyor, engellenmediği sürece tabi ki. Benimde elimden gelen bu maalesef.
[B][COLOR="#DAA520"]i never ride faster than my guardian angel can fly[/COLOR][/B]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)