kendi petrol kuyumu kendim açacam. Olmayacak böyle
kendi petrol kuyumu kendim açacam. Olmayacak böyle
Arkadaşım her hafta benzin zammı için gereksiz başlık açıp insanların moralini bozmayın.Gereksiz yere de bizleri günaha sokmayın.Siz her başlık açtığınızda tüylerim diken diken oluyor,dikilen tüylerim sayısınca saydırıyorum zaten 12 yıldır kanımızı emen bu asalaklara...
valla hala daha ben hep 100 tl alıyorum diyen bir zihniyet olduktan sonra vede iş çıkış saatleri her arabada bir kişi yada cumartesi gecesi ve pazar millet zincirden kopmuş gibi arabayla gezdikten sonra bu benzin 5tl değil bir kaç yıla 10 tlyide görür hükümeti tutmasamda bu kadar zamma rağmen hala insanlarımız etkilenmeden bu kadar gezebiliyorsa sanırım yapmakta haklılar insan hak edildiği şekilde yönetilirmiş birde şu yönü var devlet elindeki herşeyi özelleştirirsen doğru düzgün vergi toplayamazsan(şu koca koca firmaların zarar göstermesinden kastım) tabi devletin gelir kaynağı da olmaz ve en kolay yol olan yakıtlardaki vergi oranını artırmak kalır
DAHA BETER OLALIM BENZİN 15 LİRA OLSUN .
VERGİLER 1000 LİRA OLSUN..
# motosikletle.blogspot
Herkez bi laf söylemiş daha beter olalım.. yok öyle yok böyle her konuda aynı tatava..
tamam bende.. kızıyorum.. madem biride laf söylemesin organizasyonda bulunsun.. Herkez birinden beklerse olmaz o iş.
Çözüm yolu var balansörlü çinli almak örnek su an kullandıgım drift , cbf 150 ye bile kafa tutabilirim titresimsizlik konusunda. Time Shift
bunlar bişi değil arkadaşlar..durmak yok yola devam..
SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFERRUATTIR!!!
eyer değil arkadaşım eğer olcak,
eyer atların sırtına takılır,daha okuma yazmadan yoksunuz 600 lük makinalara biniyorsunuz ya
[B]King is back baby!King is back![/B]
Bakanın biri yakında açıklama yapar "Millet çok kilolu yürüsünler , arabaya binmeyi verirler olur canımm.."
haa şuda olabilir..
"Benzin piyasası global her ülkede aynı bizde hafif fiyat güncellendik"
de diyebilirler
http://www.flashokey.com
litresi 10 tl olana kadar gider bu iş ondan sonra çoğu kişi piskilete geri döner
bu motosiklet federasyon başkanı ne işe yarıyor?
cebini mi dolduruyor ?
bi eylem yapılır..
beşiktaşta barbarosta cadde üstünde kontak kapatılır yol boyunca motosiklet sürüklenerek götürülür..
sonra imana gelir birileri belki?
# motosikletle.blogspot
yakında motosikletleri bırakıp bisiklet forumları açabiliriz. her farklı hükümet zamanında en kolay akaryakıta zam yapılırdı fakat bunlar işin dozunu kaçırdı. gemicikler akaryakıtı rafineri çıkış fiyatından vergisiz alır acısını vatandaş çeker.
Benzin tamam pahalı, peki sularımız nasıl,? Şebeke suyundan kana kana içebiliyor musunuz?
bıkmadınız şu mastürbasyondan.
biri facebook sayfası açmış, bir diğeri "beğendim"i tıklamış, ellerinden gelen buymuşmuş
tamam ula işte, elinizden gelen bu olduğu için iktidar şimdiki iktidar sahiplerinde ya zaten.
şimdik bu yazdığımı iktidar yalakalığı ya da zam taraftarlığı olarak gören de çıkacaktır elbet.
evet akp seçmeniyim ve mızmızlanmaktan ve facebook sayfası açmaktan başka halt üretemeyen sözde muhaliflerle mücadeledeyim.
alikan; böyle hakaretamiz bir yaklaşımla anca kutuplaşmayı ve müstakbel iç savaşı körüklersin.
karşı politika üretmek, muhalefet etmek, siyaset yapmak bu değildir.
buna başka şey denir, o da burda söylenmez.
"laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."
Durmak yok yola devam .Kendim ettim kendim buldum.Makarna var,kömür varrrr gel vatandaş
AKILLI OLALIM;DÜNYADA EŞİ BENZERİ OLMAYAN BU MÜKEMMEL COĞRAFYAYA,TÜRK İNSANINA VE TÜRK'LÜĞE SAHİP ÇIKALIM.100 YILI AŞKIN SÜRDÜRÜLEN TÜRK ULUSUNU BÖLMEYE YÖNELİK OYUNLARA ALET OLMAYALIM.HEPİMİZ KARDEŞİZ.NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)