@Mengu16: Kardeş, o bu değilde şu yazın beni anlatmış; ''Alırsan Honda pantolonda gider Donda ''
@Mengu16: Kardeş, o bu değilde şu yazın beni anlatmış; ''Alırsan Honda pantolonda gider Donda ''
http://www.hondaitalia.com/moto/modello/cb500fd/ ben bunu istiyom 5500 euro italyada bu fiyattan getirsinler kapış kapış gider
Türkiye Cumhuriyeti'ni kuran Türkiye halkına Türk milleti denir... MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Yaşasın MEKANIK, kahrolsun elektronik | Yaşasın METAL, kahrolsun plastik | Yaşasın TORK, kahrolsun beygir | ...
alırım , hemde o fiyat 12 bin olmaz.. ingilizler için kar marjı daha da yüksektir hondanın
125cc de şu motor cok iyi diyecegin hiç bir motosiklet yok..
çünkü 125cc için deniyor ki insanı sıkar bir süre sonra..
londra da yaşayan bir insan için şu motoru aldıktan sonra farketmez cünkü motosiklette yok yok..
ben 125 cc 150 cc de güzel bir motosiklet bulamadım. ve yok zaten..
bu motosikleti alsan, az yaksa sorun cıkarmasa.
daha ne isterim ki?
büyük makina alalım bizimki dandik sorun cıkartıyor dediğimizde..
büyük makinanın masrafı da büyük oluyor..
# motosikletle.blogspot
"honda" türkiyeye küfür ediyor...
Sene 2013 arkadaş... Millet Mars'a insan gönderiyor; Honda bize bu motoru gönderiyor!!
Tambur fren ne lan?.. 2 zamanlı mı acaba?
~ Bütün mesele yolda olmak... ~
100 km de 2.8-2.9 litre koymaya başladı. Bu 1.7 litre yakıyomuş. Titreşim yoksa oraya buraya ekonomik gitmek için alınır.
bu motoru kim alır?
-yav benim motor çok yakıyo şehir içinde.
-büyük motorla olmuyo zevkine bi tane ufak alayım ama marka olsun, cok da modern olmasın.
-küçük bi motosiklet alayım bakarsın orasıyla burasıyla oynar modifiye ederim.
-abi çok az yakıyomuş benım için en onemlisi bu
-emekli oldum çarşıya pazara giderken ayağımı yerden kessin(bunlar genelde 50+ amcalar oluyo.arabasını otoparka parkedıp yuzlerce metre yurumek onlara cazıp gelmıyor pek tabii.)
Bazıları hızlı gitmeyi seçer, siz yaşamayı seçin.
Fuarda görecekmiyiz bu efsaneyi..
https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY
yavv arkadaş bu karalama kampanyası nedir böyle ya..
adam yapmış bu motoru.. ne için yapmış peki? 5-10 km uzaktaki çarşıya git.. ptt ye git mektup yolla, hemen oradan 500 m ilerde
bankada borçlarını öde, eve dönerlen marketten ekmek domates şeker al diye yapmış.. şimdi banlanmamak için yazmıyorum o 3 harfli
gazetenin adını da , 3,000 lira verip dünya turu yapmayı mı bekliyon teneke... git varadero al... noldu yemedi mi
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)