hep derim honda lazımlık yapsa onu da alırız son iki motorum yamaha oldu...kaza yapmayınca parça sıkıntısı yok...parayı verdin mi 20 iş gününde en geç elinde herşey...ama çoğu zaman 10-15 günde herşeyin geldiğini gördüm...artık hiçbir firma büyük motorların bütün parçalarını özellikle pahalı olanlarını elinde tutup para bağlamıyor...istiyor merkezden bitti gitti...
her fırsat elinde vardı,o ise sadece milletini düşündü.....
Bakın görün siz bu motorun satış fiyatı 3000 tl gibi bir rakam olacak He belki ilk parti de Zamazuma örneği Gibi milleti kandırmak için 2700 e felan verirler ondan sonra dayarlar Zammı
Klasik Honda Politikası
Sado
kimse geliyor falan dememiş. Neyse fuara az kaldı görürüz gelip gelmeyeceğini.
devamı da benden
sonra bazı sazanlara alacak. (ömrü hayatında ilk defa motosiklet sahibi olanlar ilk bindiği motor olacak)
sonra motosiklet şöyle güzel böyle güzel, cok az yakıyor hiç titremiyor diyecek :D
bir sonraki emsallarine binenler ise satılıga cıkaracak, satacak zarar edecek
birileri tövbe ederken, digerleri b.k sürdürmemek için bile bile lades diyecek..
neyse sözüm meclisten dışarı..
600 dolara mal edilen bir motosiklet nijeryada cok satmış diye türkiyeye satışa sunuluyor..
nasıl olsa honda ne getirse satıyor diye düşünüyor honda türkiye..
maliyeti düşüre düşüre yakında akü bile opsiyonel olarak verilecek
yazık cok yazık...
# motosikletle.blogspot
Kardeşim Eline sağlık Aynı şeyleri ben hep dile getiriyorum Buradada dile getirecektim ama Forumdaşlarım Beni Daşlarlar diye yazmadım Malum cb125e Yi ilk motor olarak alanlar Motora tos kondurmuyorlar Bunada Senin bu yukarda yazdıklarını yazsaydım Heralde Banlarlardı beni
He unutmadan Yazayım Bu motor misal 3000 Tl ye satılacak ya
Çoğu Fanatiklerde Şöyle yazacak 2500e 2800 e Çinli alacağıma Bunu 3 bine alırım Sonuçda Honda Adı yeter Diyecekler
Eğer bu motor Türkiyeye gelirde bunu yazan Çıkmassa Tüm Mt önünde yemin ediyorum Bir daha Mt ye Girmeyeceğim
Sado
http://www.youtube.com/watch?v=OEscjIgAXS8
gelcekse bu gelsin türk insanıda artık düzgün bişiye binsin
İnsanlarıda Para Gibi Işığa Tutun, İçinde "ATATÜRK" Yoksa Sahtedir!!! - "Don't ride faster than your angels can fly"
Honda Türkiye'yi Afrika'nın fakir ülkeleriyle bir tutmakta belki de haklı. Çünkü en beterini getirsebile şak şaklayacak, savunacak insanlar var. Bunlar insanımızın aşağıdaki gibi modellere layık olmadığını düşünürler. Hangi ülkelerde satılır kaça satılır bilmek bile istemezler. Sonunda bize de kaliteli modeller makul fiyatlarla gelecektir. Ancak bir uyanış ve mücadele gerekli. Fakat işler hiç kolay değil.
http://www.youtube.com/watch?v=OEscjIgAXS8
http://www.honda.bg/%D0%BC%D0%BE%D1%.../cbf-125-m/21/
ace age den kalma bu heralde
cbe 125 i alan ilk partide benim kankam dediğim insandır.
aldım bindim buraya geldim bu dediklerimi yazdım vatan haini ilan ettiler taş atsalar yine iyi..
girin bakın postlarda yazıyor bu dediklerim
sonra bu cocuk dogru söyluyor galiba diyip birileri sattı
birileri de bile bile lades demeye devam ediyorlar..
bazen postlarda okuyorum yazdıklarını kullanıcıların, bazı şeylere kendileri bile inanmıyor, toz kondurmamak için yazdıklarının farkındalar
# motosikletle.blogspot
honda fizy sayfasına bakın bir sürü mesajım vardır. bir sürü şey yazdım ama nafile. bize haktır. honda bisiklet getirse motosiklet yerine biner milletimiz. artık bende yazma gereği duymuyorum.
honda bizimle dalga geçiyor alsın o bombayı ... hondaya iade etsin
Ön-arka tambur fren ise, jantlar da tel ise; o motor hindistan gibi MUSON yağmurunun 300 gün yağdığı, doğru düzgün asfaltın olmadığı ülkeler için üretilmiştir. Nokta...
CB 125 ACE 3.190
Bir insanın gerçek zenginliği, onun bu dünyada yaptığı iyilikleridir. (Hz. Muhammed(s.a.v))Bizim dinimiz, akla en uygun ve en doğal bir dindir. Ve ancak bu nedenledir ki son din olmuştur.(M.K.Atatürk)
Hondaya yakışmamış klasik yap teklonojik olsun bari tambur frenmi kaldı bu devirde
daha önce linki verildi mi bilmiyorum ama size çok kötü bir haberim var, şu an bu motor türkiye de satışta, fiyatı da 3200 tl.
http://honda.com.tr/SeriesPrices.aspx?series=cb125ace
bu motora 2000 lira bile vermem. yazıklar olsun honda ya. 8.1 bg motor ön fren kampana. tüüüü reziller.
sitede yazan ön fren bilgisi: Çift piston kaliperli 240 mm'lik hidrolik disk, cüruflu metal balatalı
aynı sayfada motorun fotoları var, bal gibi de tambur fren. alay ediyorlar sanki.
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:24 ----------
*
resimde fren tambur, ama teknik özelliklerde 240mm disk diyor
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)