Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

HGS cezası

REKLAM ALANI
    songiden - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Aprilia Pegaso 650
    Artık allahın belası dediğim HGS hakkında bir sorum olacak.

Ben bu meledi, üzerinde motosikletlere nasıl yapıştırılacağı konusunda bir bilgi olmadığından yanlış yapıştırdım ve köprüden iki kez kaçak geçiş yaptım. Ancak ceza sorgulama sayfasına plakamı girdiğimde hiçbir ceza çıkmıyor. Son kaçak geçişi yaptığımdan bu yana da aradan 2 haftadan fazla geçti. Kartımın bakiyesinde de bir azalma yok.

Ne iş

Kaçak geçip cezası haftalar sonra gelen oldu mu acaba?

Teşekkürler.
    http://www.motorla.co

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    scooboy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha xj6N 2013
    Haftalar değil 2 sene sonra gelen bile var. Bendeniz.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Hyosung GV 250
    Motosikleti bazen tanıyamaması gibi bir olay var bildiğim kadarıyla. Yani muhtemelen hesaptan da düşmez, kaçak geçiş de yazmaz. Zaten kaçak geçiş görünse bile 1 hafta içinde hesapta düşüyorlar(mış)

roadmaster - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    TRANSALP
    üstad nasıl yapıştırmamız gerekiyormuş doğrusunu öğrene bildinmi
    TECRÜBE GÜZELDİR AMA PAHALLIYA MALOLUR

Ercument - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF150
    Aynen 3 hafta oldu kaçak geçeli ne ceza gözüküyor nede HGS bakiyesinde azalma var.

sipsivri - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA XL 650 V TRANSALP
    Bende geçen hafta Dudullu Gişelerden girip Kartal Samandıra'dan çıktım.Yani bu en kısa otoban mesafesi oluyor.Gel gelelim,girerken HGS mi okumamış,çıkarken Giriş Belirsiz ücret 13,50 TL yazıp benden en uzak otoban ücretini aldı.Olacak iş mi şimdi bu.İtiraz formu doldurup gönderdim,eğer kabul edilmez de 13,5 TL yi bana geçirirlerse bir daha beni otobanda HGS kullanırken göremezler.
    Engin YALÇINALP - 0 Rh (+)
    Göztepe-İSTANBUL

Reşit - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Bu gibi durumları o kadar fazla okudum ki, gidip 40 lira karşılığında OGS aldım. Hiç değilse kafam rahat. Tavsiye ederim.

F54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    crf 1000L + dio
    beyler bu hgs etiketini nerden alacağız ve arabaya yapıştırmak gerekirse neresine yapıştıracağız 24 şubatta istanbula gelme durumu var özel arabayla yani halim harap
    hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır

Anlatıyım hemen en yakın ptt şubesine gidin ruhsatla size vericekler form doldurduktan sora 2 adet sticker var alttakini ruhsatta uygun biryere yapıştırın o sizin dolumlar ve kontrol için numaranız olucak üstteki stickleri da tam dikiz aynanızın arkasında kalan kısma yazılı kısım size bakacak şekilde yapıştırın size söylerelr zaten nasıl yapılacagını araç konusunda sıkıntı yok içiniz rahat olsun.En az 30 lira dolum mevcut 5 lirada sticker parası alıyorlar geçtiginizde bakiye göstermiyor o yüzden bakiyenizi aklınızda tutun veya sık sık kontrol edin.

Motosikleti
    crf 1000L + dio
    arkadaşım tşk ederim de ben sadece 1 defa istanbula geleceğim yani her zaman doldurmaya gerek olmaz
    birde iş bankası etiketi beleş e veriyor o nasıl oluyor
    veya böyle beleş veren başka banka varmı varsa onlardan alalım
    zaten bi dünya kredi kartı kullanıyoruz 1lt benzin parasını boşuna vermeyelim

Müşterisiyseniz evet öyle yapabiliyorlar bazı bankalar ogsyide bedavaya veriyordu para akışınız varsa sormak lazım pek bankalarla işim olmuyor.

Motosikleti
    crf 1000L + dio
    bilgilendirme için tşk ederim

Ramazan Can - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW GS 1200 / Honda Africa Twin dct1000L- VESPA LX
    Alıntı Reşit adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bu gibi durumları o kadar fazla okudum ki, gidip 40 lira karşılığında OGS aldım. Hiç değilse kafam rahat. Tavsiye ederim.
    arabamda ogs var..iş bankasından seneler önce almıştım.. 30 tl bakiyenin altında yükleme yapıyor.. bir tanede fazer için alacağım.. kafam rahat edecek...
    Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI

cousinecruis - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bmw R 1150 GS
    Bende OGS alacağım. OGS nin kalkması gibi bir durum olamaz değil mi?
    Evindeki muhabbet kuşunu, bebe şampuanı ile yıkayan insanlardan zarar gelmez

Ercument - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF150
    Ptt ile boşuna vakit harcamayın Shell 6 TL.ye 1 dakikada veriyor. Form doldurma falan yok sıra yok.

RunemagicK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 150 ZAT, Burgman 400 ve SYM Maxsym 400
    hgs ile 2 ayda 10dan fazla geçiş yaptım, sadece bir kere köprüde okudu, gerisinde hep kaçak geçiş uyarısı verdi. köprülerde 40küsur, paralı yollarda 148 küsur tl yazdı hep geçerken ama ne bakiyemden düştü ne de ceza geldi. defalarca pttyi aradım, "kardeşim ben geçtim düşürün şu bakiyeyi" diye ama sallayan olmadı. beleş beleş geçiyodum ne güzel ama yinede gidip ogs aldım ileride başım ağırmasın diye.
    ATAMASI YAPILAN ÖĞRETMEN

ReiZzZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    arabayla 60 km civarı geçiyorum sıkıntı okmuyor motosiklet nasıl bilmem

Alıntı RunemagicK adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hgs ile 2 ayda 10dan fazla geçiş yaptım, sadece bir kere köprüde okudu, gerisinde hep kaçak geçiş uyarısı verdi. köprülerde 40küsur, paralı yollarda 148 küsur tl yazdı hep geçerken ama ne bakiyemden düştü ne de ceza geldi. defalarca pttyi aradım, "kardeşim ben geçtim düşürün şu bakiyeyi" diye ama sallayan olmadı. beleş beleş geçiyodum ne güzel ama yinede gidip ogs aldım ileride başım ağırmasın diye.
    Aynı durum bende var. HGS ilk seferlerde okumadı diye yırtıp attım. O şekilde 2 kez geçtim. Sonra ogs cihazını unuttum diye 2 kez plakayı okuyup bakiyeden düşer diye hgs'den geçtim. Aylar önce bunlar oldu. Sonra internetten bakıldığını fark edip bir baktım 30 TL bakiye içinde hala...

Şimdi 200-300 TL kaçak geçiş cezası çıkarırlar diye tırsmıyor değilim.

serkanADH13 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Motor Tamircisi :) 0,535,939,20,86 :)
    Arkadaşlar HGS alıyoruz motor için ve soruyoruz,
    ''Pekı motosıklette yapıstıracak yer yok elımle tutacagım olduda okumadı ne olacak peki??? ''

Sistem eğer sizin HGS 'nizi algılamaz ise kaçak geçiş gösterecektir,
    ve plakanız sisteme girildiği esnada ''araçta hgs mevcuttur'' ibaresi memurun karşısına çıkacaktır,
    ve HGS bakiyenizden bu normal geçiş ücreti kesilecektir,
    Olması gereken şey HGS'nizde bakiyeniz olmak zorunda aksi taktirde cezai işlem uygulanacaktır,,,

köprü,,otoyol,,ve her türlü gişelerden günde binlerce arac gecıyor,
    sizin geçtiğiniz resime henuz sıra gelmemış olmalı,
    sistemde ceza için sizin plaka ceza yazım sırası geldıgınde bakıneyız eksılecektır,,,
    BMW F650,,,KTM EXC 400,,,CRF 250X.....msx 125
    ''Gürcan Moto Garaj''
    0 535 939 20 86

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Hyosung GV 250
    Bugün yine geçtim köprüden yine kaçak olarak bile algılamadı beni sanki yaya olarak geçmişim gibi Halbuki HGS'm bile var.

1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)