iki teker org: biraz ayip olmus
Reklamlar
-
Ssst konuyu gundeme getirdim diye gunah kecisi yapmayin sakin beni. ilk mesajimdan beri ikiteker.org un bizimle kardes site oldugunu vurguluyorum. sakin ha!!!! Sadece yayincilik acisindan biraz ayip ettiklerini dusunuyorum o kadar...soyledigime pisman etmeyin aman diyem
Reklamlar
-
Politika yapmışlar, motorcunu politik olanı da bir eğreti durmuş
BİR GÜN HERKES [B]ABS[/B]'Lİ OLACAK!!! [B]ABS[/B] SEN BİZİM HERŞEYİMİZSİN:)
-
Bence ne derseniz deyin ayıp olmuş
Motosiklet.net bence Erhan'ın siteyi kurmaya karar verdiği zamandan bu yana onun da tahmin edemeyeceği şekilde büyüdü ve gelişti. Bunda hepimizin payı var. Motosiklet gibi Türkiye'de insanlar tarafından yeni yeni ilgi duyulan bir konunun öncüleri olmamız bence hepimiz adına güzel bir olay. Diğer sitelerin hiçbirine üye değilim. 2003 yılından beri tek üye olduğum ve takip ettiğim motosiklet sitesi Motosiklet.net Onun dışında yabancı kaynaklardan oldukça fazla yararlanıyorum. Diğer ülkeler motosiklet konusunda da bizden ilerideler. O yüzden özellikle yabancı kaynaklı testler çok daha doğru kaynak gibi geliyor bana.
Hayatta en büyük eğlence başkasının yapamazsın dediğini yapmaktır.
-
ikiteker.org'un herhangibir "biz en iyiyiz, biz farklıyız" türünde bir iddia taşıdığını sanmıyorum. Yine bu topicte belirtildiği gibi diğer sitelere ulaşan linkleri barındıran bir site. Haberde "ayıp" diye nitelendirilebilecek bir şey olmadığı kanısındayım.
-
02 Temmuz 2006, 15:05
Zaten motorculara karşı bir düşmanlık var biz de birbirimize tutunamazsak kötü olur..
[COLOR="Indigo"][/COLOR][B][I]Patatessogan geri döndü[/I][/B]
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler