zavallı ülkemiz, nelerle uğraşıyor.
mengellinin sahibi şu an iskenderunda ufukta gemi gözetiyor 1 ay rötarlı kalktığı için motorlarını alamamış ve 1 ay da gümrükte yatacak fakat ithalatcısı çok iddialı
yani baya bekliyecez daha
motor şuan beklenilenden kaliteli çıkarsa neden düşünülmesin bence iddalı bi model calibreden daha etkili olacak 250lilik piyasasında fiyatı çünkü çok cazip . 8500 satılan motor belki sıkı bir pazarlıkla nakit indiriminde 8bine neden alınmasın hemde sıfır ? cbr 250 2nci el almaktansa o paraya sıfır alabilirler bir seçenek.
http://www.youtube.com/watch?v=-dubEWIbD10 hızını vites aralıklarını merak eden arkadaşlar izlesinler.
Motor şık ve güzel motor 2008 veya 2009 modelini ingilterede kullanma şansına sahip olmuştum hafif kontrolü sürmesi kolay bakımı ucuz bir motor ancak distribütör sağlam değilse çok üzer sahiplerini çünkü alüminyum şasi sahibi bir motor ve şasinin kazaya girmesi durumunda alüminyum hemen hasar görücek bir malzeme ve tamiri söz konusu değil alıcak arkadaşlar iyi düşünsün pek üzmeye gelicek bir motor değil kısacası temiz bakmak gerekli.
Bir hafta sonra da ben arayayım, kesin başka tarih verirler
Çanakkale deki bayiye 2 - 3 gün içerisinde gelecekmiş
Hocam çanakkalede ki bayisi nerde yada adı ne bayinin ? Geldiğinde gidip görmek isterim
arkadaşlar motorla ilk temas anınızda foto çekip burda paylaşırsanız herkeze yararlı olacaktır
bugün camgözü aradım motorların hala gemide olduğunu gelmesinin 10 gün süreceğini öğrendim
Ulaşmayan gemi heralde bu ticaret yapanların bi kısmının doğruluk payı olsada gemiler ve nakliyat şirketleri suçlanmada bir numara :D
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)