Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
3. sayfa BirinciBirinci 12345 ... SonuncuSonuncu

Megelli Sport 250R

REKLAM ALANI
    APALA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ARMadillo
    Aslında birilerinde olsa da, ya da bayi felan verse, hazır 250 likleri test edecekken, barkın abi birde şununla ilgilense ne iyi olurdu.
    Vallaha bak, heveslendik şimdi nasıl olacak
    ingiliz felan derler de, yakından bakmalı bi tabi. Siteye bakınca hiç ingiliz gibi gelmedi. Ufak bir araştırma neticesinde, parçaların taiwan kökenli olduğunu öğrendim.
    Scooter da kymco, ss de megelli gibi birşey anlaşılan. Hemen atlamasın vatandaş kymco kötü mü diye öyle birşey demedik yanlış anlamaşılmasın.
    Ama sonuç olarak, bisiklet satan bir firmanın sattığı motosikelt, hiç bir zaman sempatik gelmez
    Güvenebileceğimiz tek gözler, kendi gözlerimizdir.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

servis olarak ducatiye götürülebilir

M.balibey - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı brk194 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    max sürati 155 km 120 km sonra teker teker artıyor km yani tırt
    http://youtu.be/0qJOD3lybaY
    acayip titreşim var zaten sestende anlaşılıyor

agilty - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 250R
    Cok yavas olmasiyla unlu olan marka. Alinmaz. Mondial alin daha iyi! En azindan daha hizlidir...

Zippo's - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2011 600F ABS
    Alıntı agilty adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Cok yavas olmasiyla unlu olan marka. Alinmaz. Mondial alin daha iyi! En azindan daha hizlidir...
    125 liği 11 hp idi haliyle yavaştı.250 liğini kullandın mı ? Boş konuşmayın.

Şasesi çok karizmatik tamam motorda öyle ve resimlerden bakınca işçilikte iyi duruyor ama işin aslı öyle değil
    Adamlar Koso gösterge koymuşlar gösterge panelinin etrafı bomboş oradan ön takım gözüküyor.
    O yukarıdaki videoyu izleyip motor titreşimli diyen beyinlesslere sesleniyorum,adam cep telefonuyla çekmiş ne bekliyodun titremesinmi?
    Birde ne hikmetse bir delikanlıda depoya gopro koyup topspeed videosu çekmemiş.
    cbr250ninde 120den sonra tek tek saydığı hava koşulları oluyor ama yinede malzeme kalitesinden sınıfta kaldı bu motor
    [B]King is back baby!King is back![/B]

Sepetçioğlu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KAWASAKİ VERSYS 650
    Alıntı agilty adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bunu da duyduk!
    Olduğunuz yerde durarak, olmak istediğiniz yere varamazsınız!

Motosikleti
    Kara Şimşek..
    Alıntı possi adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Şasesi çok karizmatik tamam motorda öyle ve resimlerden bakınca işçilikte iyi duruyor ama işin aslı öyle değil
    Adamlar Koso gösterge koymuşlar gösterge panelinin etrafı bomboş oradan ön takım gözüküyor.
    O yukarıdaki videoyu izleyip motor titreşimli diyen beyinlesslere sesleniyorum,adam cep telefonuyla çekmiş ne bekliyodun titremesinmi?
    cbr250ninde 120den sonra tek tek saydığı hava koşulları oluyor ama yinede malzeme kalitesinden sınıfta kaldı bu motor
    Bak güzel kardeşim Ne hikmetse Her konuya bir muhalif Oluyor, Bilsende bilmesende atıp tutuyor ve İnsanlara hakaret ediyorsun Daha öncede MT nin ileri gelenlerinin yani büyüklerinin yazdıkları şeylere karşı çıkmış ve Gerizekalı demiştin Ya İnsan gibi konuşmayı öğren yada Yazma güzel kardeşim bizimde burda sabrımızı taşırma
    Her konuya bir muhalefet bir karşı görüşlük ,bir aşalama, bu ne böyle Çoğu yazını takip ediyorum adam akıllı yazdığın bir yorum yok
    Ve Zeki çocuk hadi söyle bakalım Asıl o kamerayı elinde tutsaydı daha az titreşim olmazmıydı motor titrese bile vücut onu üzerine alır ve elinde titreşim kalmazdı bile
    Denemesi bedava git bi titreşimli motora depoya bağla video çek bide eline alda çek bakalım nasıl oluyor .Depoya bağladınmı kamera direk titreşimi alıyor ama eldeyken Elin hareketine göre aşşağı yukarı oluyor ama neredeyse titremiyor Denemiş bulunuyorum

Bide arkadaşlar Rica ediyorum Şu linke tıklayın Allah için adam Sırf Hyosungu kötü Motor göstere bilmek için Mtde açılan bütün Hyo Konularına girip
    Aha işte bozuk ,Yazmayım yazmayım diyom duramıyom, dandik işte Vb şeyler yazmış sayfalarca ve hepside farklı konular Linke tıklayın lütfen
    http://www.motosiklet.net/forum/sear...archid=2679915
    ----------------------------------
    DarkKnight bunu beğendi.
    Sado

Mersin İl Temsilcisi yürekçe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Bende sığar iki cihan, ben bu cihana sığmazam
    Motosikleti
    Cân ile hem cahan, dehr ile hem zaman
    param olsa şimdi bir tane alırdım...
    2. el hyo fiyatına italyan makina işte...
    adamlar dünyaya "italyan örgü şase " damgasını vurmuş, bunu da göstermek için grenaj kırpmış, dijital gösterge vs koymuş ama benim paşam sanki her gün servise gidiyormuş ya da sanki herhangi bir japon arızalansa raftan yedek parçasını indireceklermiş gibi konuşuyor.
    cbr 250 r aylarca parça sorununu burada konuşmadımı bu millet yahu...

ağzı olan konuşuyor agam... peh !!!
    KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
    BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
    KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....

Sepetçioğlu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KAWASAKİ VERSYS 650
    Alıntı yürekçe adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    adamlar dünyaya "italyan örgü şase " damgasını vurmuş, bunu da göstermek için grenaj kırpmış, dijital gösterge vs koymuş ama benim paşam sanki her gün servise gidiyormuş ya da sanki herhangi bir japon arızalansa raftan yedek parçasını indireceklermiş gibi konuşuyor.

Aynen hocam katılıyorum, ben yazmadım sen yazmışsın

Servis olan yerde her parça var zannediliyor, sanki ünlü markalar parça sıkıntısı çekmiyor, adam japon malında bile maneti yurt dışından bekliyor, servis olanını çokta kafaya takmamak lazım, sonuçta yine bekliyorsun.
    Olduğunuz yerde durarak, olmak istediğiniz yere varamazsınız!

Pistolero_10 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2012 Hyosung GT 250 R & '08 Honda CBR 600RR
    Alıntı yürekçe adlı üyeden alıntı Mesajı göster

megelli italyan değil ki hocam tayvan malı sanırım

Thracian - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Megelli'nin üretim karmaşasına internette rastladığım bir kaç bilgi ile biraz açıklık getirmeye açlışayım.
    Buyrun bu kaynak;http://en.wikipedia.org/wiki/Megelli_Motorcycles

Firma 2004 yılında İngilitere'de kurulmuş,merkezi İngilitere'de.İlk modellerini 2007 Milan Motosiklet fuarında görücüye çıkarmışlar.Motosikletlerinin parçalarının %75 e yakını Tayvanlı firmalar tarafından üretiliyor.Seramik kaplı silindirleri SYM firması tarafından üretiliyor,hız göstergesi KOSO firması tarafından üretiliyor.şasesi ve benzeri bütün döküm parçalar Tayvanda üretiliyor.En son toparlama ve montaj Çinde yapılıyor.Tasarım ve mühendislik tamamen İngiliz.Tasarımda fazlaca Ducati'den etkilenme var.

Aşağıdaki videoya bakarsak marka yeni olduğundan eksikleri var biraz daha geliştirilmesi gerekiyor.Bence umut verici sonuçta Hyosung ilk çıktığında GT serisinin eksikleri ve ciddi sorunları vardı bugün bir çoğunu gidermiş durumda.Firma deneyim kazandıkça motosikleti iyiştireceğini umut ediyoruz.En azından Benzin fiyatlarının ve vergilerinin kanatlanıp uçtuğu güzel ülkemize gerekli bir motosiklet 250cc SS sınıfında değişik bir alternatif
    Özgürlüğün en büyük düşmanı halinden memnun kölelerdir.

viper17 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı possi adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Eski r1 inde ön takım açıkta. O zaman r1 de çöp. Yapmayın şöyle yorumlar.
    Nereye bakarsan, oraya gidersin.

Alıntı eren özer adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bak güzel kardeşim Ne hikmetse Her konuya bir muhalif Oluyor, Bilsende bilmesende atıp tutuyor ve İnsanlara hakaret ediyorsun Daha öncede MT nin ileri gelenlerinin yani büyüklerinin yazdıkları şeylere karşı çıkmış ve Gerizekalı demiştin Ya İnsan gibi konuşmayı öğren yada Yazma güzel kardeşim bizimde burda sabrımızı taşırma
    Her konuya bir muhalefet bir karşı görüşlük ,bir aşalama, bu ne böyle Çoğu yazını takip ediyorum adam akıllı yazdığın bir yorum yok
    Ve Zeki çocuk hadi söyle bakalım Asıl o kamerayı elinde tutsaydı daha az titreşim olmazmıydı motor titrese bile vücut onu üzerine alır ve elinde titreşim kalmazdı bile
    Denemesi bedava git bi titreşimli motora depoya bağla video çek bide eline alda çek bakalım nasıl oluyor .Depoya bağladınmı kamera direk titreşimi alıyor ama eldeyken Elin hareketine göre aşşağı yukarı oluyor ama neredeyse titremiyor Denemiş bulunuyorum

Bide arkadaşlar Rica ediyorum Şu linke tıklayın Allah için adam Sırf Hyosungu kötü Motor göstere bilmek için Mtde açılan bütün Hyo Konularına girip
    Aha işte bozuk ,Yazmayım yazmayım diyom duramıyom, dandik işte Vb şeyler yazmış sayfalarca ve hepside farklı konular Linke tıklayın lütfen
    http://www.motosiklet.net/forum/sear...archid=2679915
    ----------------------------------
    Kardeşim senin yazının bir benzerini yazdım adam utanmadan birde pişkin pişkin üste çıkmaya çalışıyor kabullenmiyor dediğini de harbiden foruma yazmasa da kurtulsak...
    eren özer bunu beğendi.

KeaSH-07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yamaha bw's 100-honda cbr 250 r-(sym joyride 200i)
    motor hakkında bilgim yok ama şekil güzel fiyat güzel
    piyasada bikaç alan olsada denesek
    250 ccler arasında güzel 1 alternatif olacak
    Yalnızlkık diye birşey yoktur ,daha çok sigara vardır , alkol vardır , küfür vardır...

1 hayabusa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    actıv 110
    şase ducati kokuyor sanki

doganmizrap - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kanuni Puma r6
    Param olsun binerim aga... En azından emsallerine bakarak oldukça farklı ve kullanırken bi Cbr, ninja yada gt250 den Çok fazla dikkat çekeceği kesin...

İzmir İl Temsilcisi CEM. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Fazer 600 Ve Wr 125 R
    bazı arkadaşlar servis servis diye yazmışlar ama benim görüşüm bu motoru piyasaya iyice tanıtmaları servis olmasada olur yurt dışından sipariş geçerek güvendigim ustaya parçayı kendi ellerimle yaptırmayı yeglerim 5 para etmez servislere emanet edecegime varsın gitsin garantisi. Çok sıkı şekilde tanıtılması lazım insanlara güven vermesi lazım fiyatı 8.500 bence gayet uygun.
    Titreşim konusuna gelirsek bence ne kadar yorum yaparsak yapalım kesin titreşim var demek yanlış olur. sarsıntı rüzgardanda olur kameradanda olur bir çok nedeni var kesin olarak titreşim var demek bence dogru olmaz. Alıcak arkadaşlara şimdiden engel olmıyalım kendileri binsinler hissetsinler titreşimi uygun yada degilse foruma yazsınlar her yeni motor çıktıgında aynı şey oluyor daha 1 kullanıcısı bile piyasaya çıkmadan hakkında çok yazılıp çiziliyor. lütfen kimse üstüne alınmasın kişisel kesinlikle degil kendi görüşüm saygılar

Tsubasa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Demir At
    nisanda türkiye de diyorlardı. mayıs bitti hala yok piyasada.
    suzuki inazuma yalanlarına döner bu iş..
    yaz geçtikten sonra kim alır bunu
    kışın mı binecek millet motora :D

İzmir İl Temsilcisi CEM. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Fazer 600 Ve Wr 125 R
    Alıntı Tsubasa adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    nisanda türkiye de diyorlardı. mayıs bitti hala yok piyasada.
    suzuki inazuma yalanlarına döner bu iş..
    yaz geçtikten sonra kim alır bunu
    kışın mı binecek millet motora :D
    piyasada yoksa linkle bakmalısın arkadaşım
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-megelli-250r-yeni-yuvasinda-ucerler-motorda-125280002/detay

3. sayfa BirinciBirinci 12345 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler