Bak güzel kardeşim Ne hikmetse Her konuya bir muhalif Oluyor, Bilsende bilmesende atıp tutuyor ve İnsanlara hakaret ediyorsun Daha öncede MT nin ileri gelenlerinin yani büyüklerinin yazdıkları şeylere karşı çıkmış ve Gerizekalı demiştin Ya İnsan gibi konuşmayı öğren yada Yazma güzel kardeşim bizimde burda sabrımızı taşırma
Her konuya bir muhalefet bir karşı görüşlük ,bir aşalama, bu ne böyle Çoğu yazını takip ediyorum adam akıllı yazdığın bir yorum yok
Ve Zeki çocuk hadi söyle bakalım Asıl o kamerayı elinde tutsaydı daha az titreşim olmazmıydı motor titrese bile vücut onu üzerine alır ve elinde titreşim kalmazdı bile
Denemesi bedava git bi titreşimli motora depoya bağla video çek bide eline alda çek bakalım nasıl oluyor .Depoya bağladınmı kamera direk titreşimi alıyor ama eldeyken Elin hareketine göre aşşağı yukarı oluyor ama neredeyse titremiyor Denemiş bulunuyorum
Bide arkadaşlar Rica ediyorum Şu linke tıklayın Allah için adam Sırf Hyosungu kötü Motor göstere bilmek için Mtde açılan bütün Hyo Konularına girip
Aha işte bozuk ,Yazmayım yazmayım diyom duramıyom, dandik işte Vb şeyler yazmış sayfalarca ve hepside farklı konular Linke tıklayın lütfen
http://www.motosiklet.net/forum/sear...archid=2679915
----------------------------------