arkadaşlar bende mondial mg 125 classic var. Yaklaşık 250 km uzaklıkta bir yere gidebilir miyim ? Yolda sorun çıkar mı ya da yolda bırakır mı ? Yardımcı olun
arkadaşlar bende mondial mg 125 classic var. Yaklaşık 250 km uzaklıkta bir yere gidebilir miyim ? Yolda sorun çıkar mı ya da yolda bırakır mı ? Yardımcı olun
evet gidersiniz.. fakat ne zman gidiceksiniz.. sıkı giyinin.. ve en fazla 100 km de bir ara verin hem sizin saglınız hem motorun saglıgı için..
Çözüm yolu var balansörlü çinli almak örnek su an kullandıgım drift , cbf 150 ye bile kafa tutabilirim titresimsizlik konusunda. Time Shift
Havada karada gidersin. ama yanına yedek iç lastik, pompa ve 2 tane büyük levye al. tabi bide ufak tefek alet takımları.
ben scooterla 300 km gittim şimdilik en son ve 150 kmde 15 dakika mola verdim benzin aldım.
Motoruna ve kendine güveniyorsan çık. Bakımını yağını yoğurdunu kontrol ettir.
"men dakka dukka"
o motorla sınırdışına bile çıkarsın
UNUTMAYIN MOTOSİKLET TEHLİKELİ DEĞİLDİR ONU TEHLİKELİ KILAN ÜZERİNDEKİ SÜRÜCÜDÜR HATTA MOTOSİKLET O KADAR MASUMDUR Kİ SİZ OLMADAN AYAKTA BİLE DURAMAZ.
daha önce hiç uzun yola gitmeyen birine başka tavsiyeleriniz de var mı ?
eyvallah kardeş
Bakımlı olan her motorla Türkiye'yi bile dolaşırsın . İster japon olsun ister çin farketmez
Gül Dediğin Nedir Senin? Üç Beş Diken Biraz Yaprak, Ömür varya Ömür Çok Sevdiğin Üç Beş Nefes Sonra Toprak. . .
Tabi ki gidersin 250 km nedir ki
Dört tekerlek bedenini,iki tekerlek ruhunu hareketlendirir
kapa gözlerini git fazla zorlamadan motoru 70-80 git bence
Hızını Umutlarına Göre Ayarla!!
Sizin adınıza şimdiden ben heyecanlandım .
Özellikle sağ bankette gitmeyin lütfen.Arabanın ya sağ tekerinin yada sol tekerinin bastığı yerde gidilmesi öneriliyor hep.Yol daha temiz ve iyi oluyormuş.Ben genelde çok yaklaşanlar olunca şeritte sol sağ yapıyorum, onlarda sinyalini verip paşa paşa geçiyorlar.Tampon yapan olursa kesiyorum gazı sollayana kadar.İstiyorsa da dururuz problem değil acelem yok.Arabalar sizi sollarken hafif sağa çekerseniz önünüze kıran dingolardan korunmuş olursunuz.
Şimdiden hayırlı yolculuklar.
CB 125E(6000 km), Salcano Wolf 11(Gümüş Atmaca)
Özgürlük çoğu kişilerce çok bilinmeyenli bir denklem iken, biz motorcuların ilk marşla birlikte hissetmeye başladığımız hazdır.(Murat KANAT 17.01.13 )
Uzun yol değil şehir içinde de sağ şeritte 60'la giderken sellektör yapıyorlar, bende sola sola veriyorum şeridi ortalıyorum hızımı düşürüyorum ve o beni geçmek zorunda kalıyor... Yada ışık kırmızı yanıyor bende yavaşlıyorum ne fren nede gaz, tabi arkamda araba varsa hafif frene basıyorum ışığım yansın diye, ama hala geçmeye ve hızlı gitmeye çalışıyorlar, ışıklarda durmaya birkaç saniye erken varmak için...
Nereye gittiğin değil, kiminle gittiğin önemlidir...
sağolun uzun yol tecrübem pek yok ta
Tabi benim anlattığımın uzun yolla alakası yok diyebiliriz kısmen, uzun yolda şehir içinde olabilir ancak ışıklarda falan... Uzun yol için dedikleri gibi ne kadar tecrübem olmasa da en iyisi kendinizi ve motorunuzu zorlamadan yolculuk yapmanızdır, verilen molalar çok faydalı olabilir, yola çıkmadan önce motora bakım yapılması lastiklerin kontrol edilmesi gerektiğini biliyorum, ayrıca herhangi bir arıza durumunda geçeceğiniz yerde ki motosiklet tamiri ile ilgili yerleri öğrenmenin faydası da olabilir, yanınıza alacağınız elinizden gelen tamirat için araç gereç almakta akıllıca olur...
Nereye gittiğin değil, kiminle gittiğin önemlidir...
Bu kadar tavsiye karşılığında, nereden nereye ve ne zaman gideceğinizi paylaşır mısınız?
bir ümmet perkitan varıdı buralarda, ne oldu o vatandaş?
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)