http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-memurdan-parasi-olan-degil-hastasi-olan-alir-79107125/detay
BU MAKINA YA BAK ISTERSEN ...AMA 7000 ver bence yan çanta felan yok
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-memurdan-parasi-olan-degil-hastasi-olan-alir-79107125/detay
BU MAKINA YA BAK ISTERSEN ...AMA 7000 ver bence yan çanta felan yok
TRANSALP.GR.COM
TECRÜBE GÜZELDİR AMA PAHALLIYA MALOLUR
Her sey iyi ama su km ile oynanmis olup olmadigini nasil anlariz? Birde bence kozmetik olarak derli toplu temiz ise yipranmamis gibi geliyor. Yipranmisi ile yipranmamisi nasil anlayabiliriz ?
Genelde bizim gibi alicilar hep ayni durumda butce ufak ana vizyon, hayaller buyuk oyke olunca 6-7 binliraya honda xl 600 leri f650 leri dusunup duruyoruz ama onlar da genelde yipranmis oluyor sanirim
ben de bu xl 600 ün yakıt durumunu merak ediyorum çünkü xl700transalp 6 7 lt yaktığı söyleniyor bu yakıt değerleri sanki biraz fazla 5 lt olsa olabilirde 7fazla olur
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
xl 700 6,7 MI ???
XL 700 5,5 5,0 INEN VAR BE
TRANSALP.GR.COM
Benim xl 650 hep standart yakıyo.6.3 üstüne çıkmıyo , altına inmiyo.
DL 650 nin motoruna laf edecek adamın motor anlayısından süphe ederim kusuruma bakmayın
http://www.advrider.com/forums/showthread.php?t=543149
http://www.stromtrooper.com/dl650-2004-2011-%5B-wee-strom-%5D/65384-who-has-dl650-still-running-over-200-000km-125-000miles.html
If you don't Ride, You don't know...
Kawasaki Ninja 250 R - Kymco Xciting 250 I - Hyosung GT650 Naked - Honda FJS600 Silverwing
EMRESİLİN ...............
TRANSALP.GR.COM
Üstad o motorun ilanını görmüştüm, açıkçası rengini sevmedim. Fakat abinin iddalı ve dürüst tavrı hoşuma gitti. Motoru görmek için aradım, tamam dedi, bugün telefonu açmadı. Bakalım nolacak?
İnşallah bu tarife uyan bir motor bulacağım..
Aslında ilanlarda 2 motor daha var ama 10000 tl lerden söz ediyorlar. Sizcede 13-14 yaşındaki bir motor için çok değil mi?
Birde uzaktan motor alırsam nasıl getireceğimi bilmiyorum, Fikri olan?
bineceksin üzerine basacaksın gaza olay bitecek
o duyguyu sana 2 kelime ile anlatacak olursam o yol sanki asfaltta değil göklerde uçuyor gibi oluyor insan
2 defa başka ilden motor almış bi adam olarak tavsiye ederim eğer adam gibi usta bulup baktırırsan tabii ki
hatta bende gene başka bir ilden almayı düşünüyorum
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
Hocam mevsim kış, ve ben o yolu yapacak kadar usta değilim henüz.
Arkadaşlar alttaki sorumu bir daha soracağım izninizle.
Aslında ilanlarda 2 motor daha var ama 10000 tl lerden söz ediyorlar. Sizcede 13-14 yaşındaki bir motor için çok değil mi?
Birde uzaktan motor alırsam nasıl getireceğimi bilmiyorum, Fikri olan?
1996 MODEL T.A XL600V SAHİBİYİM, BU EFSANE MAKİNAYI BEN ŞAHSIM ADINA KESİNLİKLE TAVSİYE EDERİM, GÜÇ, TORK, DENGE, HEPSİ BİR ARADA TOPLANMIŞ İNANILMAZ BİR MAKİNA YAPMIŞLAR. 5-6 BİNLİRAYA ALACAĞİINIZ MAKİNAYA LASTİK HARİÇ 700-800 LİRA MASRAF EDECEĞİNİZİ DÜŞÜNÜYORUM BEN BU DA BOYASI İYİ DURUMDAYSA EĞER. DEBRİYAJ SETİ, ZİNCİR BUJİ VS. VS. DÜZGÜN BİR ÇİFT LASTİK 600 LİRA BUNLARI KESİNLİKLE GÖZ ARDI ETMEYİN. BENİM MOTORUM SATILIK BU ARADA BOYASI YENİ TÜM BAKIMLARI YENİ YAPILDI
İstanbul'da ikamet etmekteyim, motorlardan 2 si Karadeniz'de, Trabzon ve Rize... Büyük sevap işlersin
Üstad zaten temiz bir Transalpa duruma, modele göre 7000-8000 vermeyi göze aldık, bana fazla gelen 10000 civarı fiyatlar.
Senin ilan var mı bir yerde? linkini atabilirsin
Ekipmanınız varmı bilmiyorum lakin siz cumadan motorun satışını alsanız,
cumartesi sabah yola çıkılsa ankarada bir gün misafir edebilirim sizi ordan da istanbula gidilebilir pazar günü zira trabzon-istanbul arası 1070 km trabzon-ankara-istanbul arası 1196 km arada yaklaşık 100km fark var ve bir günde 1000km gitmek pek akıl karı değil,
ilk gün trabzon-ankara yapılır 1 gün ankarada kalınır 2. gün ise istanbula gidilir?
ANGARAJ
Arkadaş siz kafayı mı yediniz?Adamın ilk motoru olacak ve siz trabzondan motoru al gel diyosunuz.Adamı öldürmek mi istiyosunuz.Ufak motor değil ki bu.Şakası yok.
vala o tarz bi motora 6,500 den fazla vermem sende verme.xl 600 ü bende araştırmıştım ama ön farı cok klasik eski duruyo saglamlıgına zaten kimse bişi diyemez ama eski motorlar gercekten yıprandıktan sonra satışa cıkıyo öyle temizini bulman cok zor yüksek cc tek silindirlerin vites başlarındaki vuruntusu ve ilk marja bastıgındaki zorlanması(cogunun rublesi bozulur) can sıkıcı özellikle uzun yoldaki tecrübemden dolayı tek silindirle cıx birdaha denemem xl650 kullanmıştım fena degil ama araziye girmez ben xt 600 ü heryere sokuyorum düşsede sıkıntı olmuyo kayaya badozlama girdim bişi olmadı.xl600 tip olarak hoş degil temizini bulucagınıda sanmam f650 lerde cok kısa ve tek silindir uzak dur kle 500 desen sorunu cok oluyo cok yakıyo vala su enduro klasmanında motor bulmak cidden zor
Motosiklet mucidi
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)