vay abi sendemi özel sektör madurusun yoksa umarım eh kısa sürede iş bulursun yanlız mühendisi biraz aça bilirmiyiz ne mühendisi şuan bende liseli kaldırım mühendisiyim ama sanırım makine mühendisi olucam
Yok ben daha geçen sene mezun oldum çalışmadım hiç. enerji sistemleri müh.
dediğim gibi yapmak değilde alıp kullanmak istiyorum tavsiye edilir mi başıma bela olur mu?
O resim verdiğin bisiklete 2 zamanlı motor kitlerinden takmışlar 400 lira civarı fiyatı var sahibinden.com da motorlu bisiklet diye aratınca çıkıyo bi sürü.
ya arkadaş,bu bisiklete motor işi iyi güzelde,geçen videosunu serettim,frenler normal bisiklet freni,çok sakat la o iş -)
motoru kesen fren ayrı sağ fren hem motoru kesiyor hem tekeri sıkıştırıyor..
#Blog { yaratilmamisbiryaratik.blogspot.com/ }
Disk frenli bisiklete de takabilirsiniz. Takamazsınız diyen yok, sadece ön fren disk olsa bile yüksek hızlarda epey güçlü frenleme sağlıyor. Disk frenli bianchi bisikletimi gönül rahatlığıyla yokuş aşağı salar 60 km'ye kadar hızlara ulaşırdım. Gerçi sonra pabuç frenli bisiklete de bindim baya bi, yokuş aşağı salıp bir yandan da tam güç pedal çevirip 70km hız yaptırdım 17-18 yaşındayken insanlar böyle çılgın olabiliyor
Zaten normalde numaralı gözlük takıyorum bazen numaralı lens takarım o zaman koruyucu gözlük takıyorum.
elektirikli motorları tavsiye etmiyorum çünki en tatlı rampada 30 kg lık kızımı dahi çekmiyorlar düzdede gidebileceği hız belirli onun dışına çıkamazssınız , ama motor kiti yada başka uygun bir motor takılabilirse daha yerinde bir karar olur , hatta dişli rediksiyonlarıyla oynayıp hızdan düşürüp rampalarda çekirge gibi sıçratabilirsiniz bile ama elektirikli bisikletlerde neyse o kadar güç
| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/
NTV'de tanıtımı yapılan bisiklet Cannondale idi aküsü ve elektrik sistemi Bosch'a ait olan ve fiyatı 8.400 liracık olan,fotoğrafını koyduğun ise Cannondale'in distribütörü olan firmanın kendi markası Geotech ve diğerine göre daha uygun fiyatı 2.900 lira aynı değiller yani...
Elektrik; şarjı uzun meyilde paket oluyor :D
#Blog { yaratilmamisbiryaratik.blogspot.com/ }
25km hız yapan elektrikli bisiklete bineceğime normal bisiklete binerim zaten 25km hız genç biri için çok düşük bir hız, düzenli biniciler 45-50km hıza çok rahat ulaşır düz yolda. Ben 55 km hız yapıyordum düz yolda eskiden.
Benm vardı kit almıştım 48 cc gayet güzel gidiyor 2 kişi başlarda hiç çekmiyordu sonralar açıldı
Kanuni Breton S100 2013 Kırmızı
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)