vay arkadaş bütün kızlar toplanmış
vay arkadaş bütün kızlar toplanmış
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
Beyaz donlu adam bubi tuzağı kurmuş gibi
Gül Dediğin Nedir Senin? Üç Beş Diken Biraz Yaprak, Ömür varya Ömür Çok Sevdiğin Üç Beş Nefes Sonra Toprak. . .
Ula herkez düştü sadece biri uyandı mevzuya rahat rahat geçti valla
Bence suya gres yağı ilave etmişler :D
Bence de suda yağ var, yosundan bu kadar düşülebilir mi?
Nereye gittiğin değil, kiminle gittiğin önemlidir...
tamam kardeşim vurma yeter :D ben o su saf suysa yani ona göre yorum yaptım demekki bazı çakallar yada bilerek suya yağ katıyorlar
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:57 ----------
bide iki kişi düşmedi sonuncuyla başlardaki biri
Külotcak o kim ya ve var orada bi p*kluk....
"men dakka dukka"
bence bu yarısta türkiyeden normal yolda motor kullanan bir vatandasımız bıle dusmez malum sartlara alıstık rogar kapagının ustunden bıle gecmıslıgımız vardır :D
kurudan ıslağa girmenin etkisini hepimiz biliyoruz, birde o su sanırım dere gibi bişey ki sürekli akarak yosun tutturmuş olmalı, çok az dahi olsa sola yatarak girenler lap diye düştü,elemanın biri dimdik girip geçti =) o donlu adam da kamyoncumudur nedir :D
Karadeniz - Giresun.
2.dakikada düşen eleman çok fenaa düştü ya
şahin k değil mi o yaf?
Doğru yüz kişi yalanlasa da DOĞRUDUR.
Yanlış yüz kişi doğrulasa da YANLIŞTIR.
Dürüst olun DANSÖZLERİ kimse sevmez
yav adamlar gazlıyo biz gibi tantan gitmiyo o lastikle o motorla asfaltta gazla!ben benim xt yi kırmızıda kalkarken tapa gaz zor zaptediyom o lastikle güzel esante oldu çok eglendim videoda
Motosiklet mucidi
Bir şeyi fark ettimde, beyaz tumanlı adamdan başka yardım eden yok. Oda kesin Türktür
Gizli gay seni, motorculara dokunmak için, oraya tuzak kurmuş. Seni çılgın, hadi oradan, seni artçı alacağımı da nerden çıkardın
2006 Peugot -2010Kenbo125 - 2011Racer 200s- 2012GT250R -2014Xtreme Max- 2015: Snappy x Cub
2016 Asya Shark 150- 2017Cbf150 -2018 BMW F650GS / Snapyy x- 2019 Kymco Xciting250i
Ben ordan geçtim ya feci yosun tutmuş orası Donlu adamda şahin k :D
Etme cahille sohbet küstürürsün. Silme çıkını cam kırığıyla kestirirsin. ;)
http://www.facebook.com/amraercan
eurosport kesin dublaj yapmıştır ulan izlemiyorum da uzun zamandır.
Güncel Motosiklet Haberleri ve Kültürü Blogu
https://www.facebook.com/BoutiqueMoto
bilimsel: yan girmelerinden kaynaklanıyor.
komedi: beyaz donlu adamla sohbet için
aramızda para toplayalım, yazık la
Güvenebileceğimiz tek gözler, kendi gözlerimizdir.
Bunlar suda en çok kim düşecek yarışması felan mı yapıyorlar yoksa, beyaz donlu da not tutup puan veriyordur.
Motorların hepsi aynı marka modelmi ytoksa şekil itibarıyla aynımı gözüklüyorlar.
Aşk üç harflidir...! BMW binGitSin
Bence Suyun içinde çamurve yosun var ondan kayıyor tek bir adam düşmeden geçti oda ayağa kalktı ondan
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)