bu olayı bir defa yaptım.. yani beni rahatsız edip sıkıştıran tır ı polise şikayet ettim..
polisin cevabı, şimdi başbakan gelecek ilgilenemeyiz oldu.. o yüzden basıyorum kalayı magandaya..
bu olayı bir defa yaptım.. yani beni rahatsız edip sıkıştıran tır ı polise şikayet ettim..
polisin cevabı, şimdi başbakan gelecek ilgilenemeyiz oldu.. o yüzden basıyorum kalayı magandaya..
vallaha bu zamanda böyle vatandaş böyle polis olması şaşırtıcı
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
Antalya-Serik arasında 35dk telefonla konuşan karthorozu yakalatmıştım. Bir sefer de 140km/h ile giderken(ambulansla) 15dk ayağıma dolanan bir züppeyi aldırdım.
Bu yazıyı okuyunca, o günlerde olduğu gibi anlamsız bir tebessüm oluştu yüzümde
112ciyiz
Demek sendın haa!!!
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Saka Saka ıyı olmus
Helal olsun iyi yapmışsın polisede bravo aman dikkat et plakanı alıp seni kafaya takıpta olmadık yerde olmadık zamanda intikam almaya kalkmasın
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
Bindigim minibüs şoförü yaklaşık 5 km.boyunca elinden cep telefonunu düşürmeyince, plakasını alıp trafiğe bildirmiştim.çok iyi ilgilenmişti polis arkadaşlar minibüs şoförü ile.kaybedecek bişeyiniz varsa bu sadece kontörünüz olsun.aklı başında motosiklet süren arkadaşlarıma bişey olsun istemem.
benzeri eşimle başıma geldi.
kızıltoprak ta stadın oradan alttan gelen cadde(recep peker) nin sonunda bostancı istikametinde ışıklarda sağda durdum. soldan da bir araç geliyordu kırmızı da durmak için. yine de aynama baktım dolmuşun biri hiç durmadan arabayla aramdan makas atarak geçti, zaten durmayacağını anlar anlamaz kaldırıma doğru hareket edip kurtarmış oldum. ama sonrasında elimde olmadan çok sinirlendim ama yaz olduğu için sahilde suadiye de klasik gece çevirmesi olacağını bildiğimden gazladım çevirmeye.
aynen durdurup ceza yazdılar.
bir de arkadaşın ehliyeti çıkmadı, poliste aynen gönderdi bizi.
bir de hanım polislere korktuğu için paniklemiş bir carlama yapınca daha bir etkili oldu sanırım.
hea 2 gün sonra gündüz vakti dereağzı tesislerinin önünden geçip, yine o recep peker caddesine (stadın hemen gerisinden-tantunici fln vardır) bağlanan ışıklarda durdum, yeşil yandı, yolu kontrol etmeden çıkmayayım, kör nokta var dedim ve o sırada ztn malum ford transit dolmuş un dizel sesiyle, korna sesi duydum, aynı dolmuş aynı şöför gündüz vakti dipgaz kırmızı da geçti. yani yediği ceza pek dokunmamıştı ama yine de polisin işlem yapmasından memnuniyet duydum.
Helal yaptığın çok iyi.Polise ilk defa bu forumda helal olsun diyorum olumlu davranışlarını ve görevlerini yerine getirdikleri için.
Bir insanın gerçek zenginliği, onun bu dünyada yaptığı iyilikleridir. (Hz. Muhammed(s.a.v))Bizim dinimiz, akla en uygun ve en doğal bir dindir. Ve ancak bu nedenledir ki son din olmuştur.(M.K.Atatürk)
En iyisini yapmışsın arkadaşım..
Bazı arkadaşlar elektroşok filan demiş ama gerek yok.
Karşındakinde ne olduğunu bilemezsin.
LÜTFEN...böyle magandaları anında 155 bildirin gerekli ilgilenme emin olun yapılmakta kendiniz uğraşmayın..
Yol mevkii kesin olarak bildirin gerisi kolay ...
ama kesin olarak arayın
Milli mücadelelere şahsî hırs değil, milli ideal, milli onur sebep olmuştur.
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Hocam yapılması gereken şeyi yaptığınız için sizi ve görevli polis arkadaşı tebrik ederim. İkinize de helal olsun.
malesef sayilmaz. tck derki goruntu ve ses kaydi, sanigin bilgisi disinda yapilmissa delil olarak kullanilamaz. ancak kamu davasi acilir ve üstüne gidilirse mahkeme bu goruntu ve sea kayitlarini irade dışı da olsa delil olarak kabul edebiliyor bazı durumlarda.. avukatınızın ve cüzdanınızın kabiliyetiyle ilgili biraz.
novarix ; bence senin söylediğin rüşvet alma gibi durumlar için geçerlidir diye düşünüyorum. düşünsene kameranla bi adam öldürme olayını kaydediyorsun öldüren kişiden izinmi alıcaz ? veya görüntü var ama hakim izn almadın bu görüntü sayılmaz diyebilirmi... kanunda bir madde vardır ama bu maddelerin sırası yani arkasından gelen maddelerde vardır. net okumak lazım diye düşünüyorum. benim mantığıma göre kamera kaydı bir mutlak bir delil dir...
eline sağlık. tebrik ederim gerçekten örnek davranış
"DoksanSekiz Beygir." Herkes hakettiği gibi yaşar.
Allah bu trafik magandalarini islah etsin hocam, ben de hergun cok km yapiyorum motor ustunde ama adamlar cok cahil gram beyin yok, saygi'yi filan gectim, bizim ustumuze dusen cok dikkat etmek trafikte, sana da cok gecmis olsun, ayrica ilgilenen trafikcilerden de Allah razi olsun, kazasiz belasiz surusler dilegiyle...
Saygilar.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)