Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Motosikletimden ilk tepkiler :) Sanırım Tekmeliyo :D

REKLAM ALANI
    Maxod - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kanuni Breton s100
    Bugun motosikletimle km saatini değiştirmek için servise gittim...

Servisten çıktıgımda eve giderken çekişin arttıgını sezdim.Bir ara ibre 80 i gösterdi motor normal durumdaydı daha önce 80'e çıkmamıştım malum 100 cc.
    Ama birşeyden daha şüpheleniyorum bu yeni km saati eskisinden fazlamı gösteriyor acaba
    Böyle bi durum olabilirmi ? km Saatleri Farklılık gösterir mi?
    Kanuni Breton S100 2013 Kırmızı

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    serkanADH13 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Motor Tamircisi :) 0,535,939,20,86 :)
    olabılır neden olmasın malum çin malı çünki,
    içlerinde ince yay vardır,
    ve bu yay daha hafif olursa eger km redüktörü hızlandıkca bu dahada hız alır

Sorun yapma 100 basıyorsa soranlara İBREDE NE GÖZÜKÜYORSA BASIYOR MEREK dersin ))
    Maxod bunu beğendi.
    BMW F650,,,KTM EXC 400,,,CRF 250X.....msx 125
    ''Gürcan Moto Garaj''
    0 535 939 20 86

Motosikleti
    Kanuni Breton s100
    Km sayacının çok veya az yazması gibi bi durum olabilir mi?

ferdinandd - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda NC S
    Tabi ki olabilir. Zaten orjinallerin çoğu bile genellikle yanlış gösteriyor
    Maxod bunu beğendi.
    Yaşasın MEKANIK, kahrolsun elektronik | Yaşasın METAL, kahrolsun plastik | Yaşasın TORK, kahrolsun beygir | ...

Mengu16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj 200NS, Mondial 210MX
    Güzel motorun var keyfini sür, km saatine bakma motorun yaptığı hızı usta sürücü anlar saate bakmadan. Bol bol aragaz ver vites değişimlerinde çok keyifli oluyo
    Maxod bunu beğendi.

mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    Reyiz sen olmasan MT ye giresim yok inan...Mehmet Ali's Adventures Allah seni başımızdan eksik etmesin...modlarımıza zeval vermesin...konularını ilgiyle takip ediyorum...
    Maxod bunu beğendi.
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

ugrgnr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ramzey QM200 GY
    malum 100cc diyorsun fakat Mondial 100MG Prince 100km hıza ulasıyor. senınkı yatay motor sanırım o yuzden boyle yazmıssın
    Think Nothing! Just Twist The Wrist

Motosikleti
    Kanuni Breton s100
    Alıntı ugrgnr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    malum 100cc diyorsun fakat Mondial 100MG Prince 100km hıza ulasıyor. senınkı yatay motor sanırım o yuzden boyle yazmıssın

yo motor dikine henüz rodajda son hızı kaç bilmiyorum rodajı bitince denicem bakalım uçuyozmu kaçıyozmu :D

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:02 ----------

Ben çaylak motorcuların sözcüsüyüm abi :D

Tsubasa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Demir At
    başta küçük ccli çinli motosikletler , hemen hemen hepsi yanlış gösteriyor..
    en iyi tespit gps
    Maxod bunu beğendi.

Motosikleti
    Kanuni Breton s100
    2 viteste gidiyorum 40 gösteriyor :D normalde 20 bile gitmiyorumdur baksan

Motosikleti
    Ramzey QM200 GY
    Kanuni'nin göstergelerinin sorunlu olduğunu burdaki çoğu üye biliyodur bence. Kanuni'nin bu sorununu, Çinlilerin gösterge sorunu var diyerek söylemek bence çok yanlış ki Çinli motoru da böylesine sacma sapan elestırmek benım son zamanlarda gıcıgıma gıtmeye basladı.

Mondial'in göstergelerinde sorun yok diye biliyorum tüm Mondial kullanan arkadaslarımdan böyle duydum fakat Kanuni öyle degıl. ben en son Rocco'ya bindigimde gazı kokledım ve az biraz sonra bı baktım 110la gıdıyorum vay dedım bu motor neymıs fakat sanmıyorum 110 gıttıgımı cunku 90-100 arası hıssettırıyodu ruzgar.

senin motor herturulu 90-100 yapar o zaman. 80e yuh demene hiiç gerek yok

Motosikleti
    Kanuni Breton s100
    Kanuni'nin göstergelerinin sorunlu olduğunu burdaki çoğu üye biliyodur bence. Kanuni'nin bu sorununu, Çinlilerin gösterge sorunu var diyerek söylemek bence çok yanlış ki Çinli motoru da böylesine sacma sapan elestırmek benım son zamanlarda gıcıgıma gıtmeye basladı.

Mondial'in göstergelerinde sorun yok diye biliyorum tüm Mondial kullanan arkadaslarımdan böyle duydum fakat Kanuni öyle degıl. ben en son Rocco'ya bindigimde gazı kokledım ve az biraz sonra bı baktım 110la gıdıyorum vay dedım bu motor neymıs fakat sanmıyorum 110 gıttıgımı cunku 90-100 arası hıssettırıyodu ruzgar.

Yok yuh demiyorum evet hatalı gösterdiğinin farkındayım.Gerçektende çinli motor çinli motor diyip kötülüyorlar fakat cebimize bunlar sığıyor ancak napalım :( Bizde isteriz Hondaya Binmeyi Kawasakiye binmeyi dimi
    İyi kötü bi motorumuz var elimizden geldiğince düzeltmeye çalışıyoruz keyif almaya çalışıyoruz
    ugrgnr bunu beğendi.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Hyosung GV 250

Yanlış gösteriyorsa doğru gösteriyor denilmesini mi bekliyorsun? Mondial'in de diğerlerinin de göstergeleri fazla gösteriyor. Ama rüzgara göre 10 km/s yanılma payıyla hız tahmini yapmanı tebrik ediyorum, sanıyorum başka kimse yapamaz.

rs_guven - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2011 Salcano Wolf
    Alıntı Maxod adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yo motor dikine henüz rodajda son hızı kaç bilmiyorum rodajı bitince denicem bakalım uçuyozmu kaçıyozmu :D[COLOR="Silver"]
    Bakalım rodaj kurallarına ne kadar uyabileceksiniz. Ben yaklaşık 330 km idare ettim. Sonra bastım gitti.
    İbre 80 km hız gösterirken iyi de, daha hızlı gitsin diye bastığın zaman çok güvensiz oluyor.
    Çünkü bu işin birde durma kısmı var. Malum hafif motosiklet kolay kolay durmuyor
    ugrgnr bunu beğendi.

Motosikleti
    Kanuni Breton s100
    Dayanmak ÇOOOK Zorr :D arada bi kuralları çiğniyorum sonra kendime - Hop memo neyabıon olum sen ilerde silindir duvarın babannenin suratı gibi olursa ...

Diyorum ve gazdan elimi çekiyorum titriyorum ve kendime gliyorum bazen soguktan titriyorum bazen motor titretiyor

Motosikleti
    Ramzey QM200 GY
    Alıntı Maxod adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yok yuh demiyorum evet hatalı gösterdiğinin farkındayım.Gerçektende çinli motor çinli motor diyip kötülüyorlar fakat cebimize bunlar sığıyor ancak napalım :( Bizde isteriz Hondaya Binmeyi Kawasakiye binmeyi dimi
    İyi kötü bi motorumuz var elimizden geldiğince düzeltmeye çalışıyoruz keyif almaya çalışıyoruz
    aynen öyle kardesım herkes bilir hondaya yamahaya kawasakiye ducatiye binmeyi. bu çinliyi kötüleyen insanların çoğunlugu zengindir emin ol buna. sanki bizim paramız var bile bile gidip Çinli alıyoruz. hem bi motoru 10 sene kullanmaya ne gerek var ? en fazla 3 sene yeterlı bence 100-125-150cc motorlara. zaten seviyosan motosikleti bu cc'ler kucuk gelmeye baslar.

Alıntı Slayerrr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yanlış gösteriyorsa doğru gösteriyor denilmesini mi bekliyorsun? Mondial'in de diğerlerinin de göstergeleri fazla gösteriyor. Ama rüzgara göre 10 km/s yanılma payıyla hız tahmini yapmanı tebrik ediyorum, sanıyorum başka kimse yapamaz.
    bekliyodum böyle bi yorumu geldi sonunda teşekkürler bunun için.

ben ilk zamanlarımda kask nedir bilmiyodum bu yüzden 80 ile 90'ın 90 ile 100ün arasındaki farkı bilirim. motorun sesinden de nasıl gittigini anlarım. zaten motorun sesini dinlemeyi bilmiyorsan sen o motoru surmuyosun demektir. tartısma ortamı yaratmana gerek yok böyle laf sokarak. bırak sacma sapan yorumlar atmayı da ınsanlara dogru duzgun cevaplar vermeye calıs bence.
    Maxod bunu beğendi.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Hyosung GV 250
    bekliyodum böyle bi yorumu geldi sonunda teşekkürler bunun için.

ben ilk zamanlarımda kask nedir bilmiyodum bu yüzden 80 ile 90'ın 90 ile 100ün arasındaki farkı bilirim. motorun sesinden de nasıl gittigini anlarım. zaten motorun sesini dinlemeyi bilmiyorsan sen o motoru surmuyosun demektir. tartısma ortamı yaratmana gerek yok böyle laf sokarak. bırak sacma sapan yorumlar atmayı da ınsanlara dogru duzgun cevaplar vermeye calıs bence.
    Rüzgardan hız tespiti yapabildiğini söylüyorsun hemde 90'la 100 arasındaki farkı ayırt edebilecek kadar ama ben saçmalıyorum. Gel benim motorla bir hız tespiti yap bütün masraflarını ben karşılacayam.

Motosikleti
    Ramzey QM200 GY
    Alıntı Slayerrr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Rüzgardan hız tespiti yapabildiğini söylüyorsun hemde 90'la 100 arasındaki farkı ayırt edebilecek kadar ama ben saçmalıyorum. Gel benim motorla bir hız tespiti yap bütün masraflarını ben karşılacayam.
    amacın ne kardesım ? hani canın mı sıkılıyo ? ben ruzgara gore evet su an 100le gıdıyoruz mu dıyorum ? 90la gıttıgımı bılırken 100e cıktıgımda fark ederım ruzgarı dıyorum sonucta daha hızlı gdıyosun. dha fazla uzatma konuyu kapat artık.

Karlıyollar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Malesef Yok :)
    Hocam pardon ama benim Kuba da 100 lük ama hava ve lastiklerin durumu uygun oldu mu 100 basıyor.
    Doğduğun yerde değil doyduğun yerde yaşarsın.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler