Hayırlı uğurlu olsun.
Harika bir makina, darısı tüm dostlara olsun.
kazasız belasız keyifli şürüşler.
Hayırlı uğurlu olsun.
Harika bir makina, darısı tüm dostlara olsun.
kazasız belasız keyifli şürüşler.
İnsan mı paraya bağlı, para mı insana bağlı? Bu, insana bağlı.
hayırlı ugurlu olsun, sayın Okan Sinan OCAN
benimde dikkatimi çeken ve sürüş kabiliyetini merak ettiğim bir motosiklettir tiger explorer,
yeni sezonda yeni motosikletinizle ağiz tadıyla zevkli sürüşler dilerim......
“Bir memlekette; namuslular, namussuzlar kadar cesur olmadıkça, o memlekette kurtuluş yoktur”
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Sevgili Pandacım
Alet eyfel kulesi gibi anasını satiim birde arka selede çanta bağlı olunca benim gibi karizmatik göbeğe sahip bir adamın bacağını balerin gibi açması gerekiyor . Boydan sıkıntım yok 1.80 boy varda bir o kadarda en var :p :p :p
Sevgilerimle
Not : Zengin değilim sünnetimde takılan kol saatini satıp ,bayramda toplayıp biriktirdiğim harçlıklarımla aldım ( bizim muhit biraz geniştir
DAHA GİDİLECEK ÇOK YOL ,ÖĞRENECEK ÇOK ŞEY VAR
+ 1...
aaa aynı anda mesaj yazmışız..
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:07 ----------
abi Tramp gibi alete .ok attın ya helal olsun valla..benim kafa cbf 150 kafası sanki tüm motorlar o ayarda...1.80 ile sol ayağını öne atıp sağ ayağına 30 derece açıyla bükmen mümkün aslında ama neyse şimdi karizmanı çizmeyek bu yaştan sonra forumda...
ama atalarımız şunu demiş..inemeyeceğin motora binme...
ama bişey diyim riskli iniyorsun ayağın takılsa falan tökezlediğin gibi yere kapaklanırsın..yan ayak varmı yan ayağı açıp motoru yan ayağa koyduktan sonra böyle ayağını resmen kendine doğru atıyorsun gibi geldi ama dediğim gibi uzunsun ve rahatlıkla inebileceğini düşünüyorum...ya da ben 1.90 olduğum için bana tüm makinalar bisiklet gibi geliyor o ayrı...
yemedim içmedim diyosun yani...ama bana (örneğin hayabusa için) 40 bin lira motora fazla diyen adamı cevaplarımla tokatlarım...aha kapımda arabam yatiy..ama gözüm yok neyleyim bu trafik de aracı...
tekrardan hayırlı uğurlu olsun...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Ayıptır sorması kaça aldınız ?
Hayırlı olsun yeni canavarınız 4 silindirli galiba , seside güzeldir Kazasız belasız sürüşler dilerim
Gül Dediğin Nedir Senin? Üç Beş Diken Biraz Yaprak, Ömür varya Ömür Çok Sevdiğin Üç Beş Nefes Sonra Toprak. . .
Atilla Abi,
''Bizlerin eğitiminde kullanmak üzere Okan HOCA yeni eğitim motosikleti aldı'' demişti de inanmamıştım. Demek doğruymuş.
Dünyanın en şanslı ÇEKİRGESİ olacağım
‘’ http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/98835-mt-camiasi-bir-el-atar-mi-yazilarinizla-motosiklet-askima-yardim-edin-lutfen.html’’ konusuna destek veren herkese teşekkür ederim...Sevgiyle kalın,
Hayırlı uğurlu olsun. Allah kaza bela vermesin İNŞALLAH. Benmde moto guzzi norge 1200 üm olsun inşallah
Ucuz motor olmaz , Sorunlu motor olur.
harika bir motor hayırlı uğurlu olsun.
Gelmemiş yarından hepmi şikayetçiyiz
Tekrar teşekkür ederim arkadaşlar.
DAHA GİDİLECEK ÇOK YOL ,ÖĞRENECEK ÇOK ŞEY VAR
yeni motorunuz hayırlı olsun okan bey..kazasız belasız kullanmanız dileğiyle..
SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFERRUATTIR!!!
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)